Ett nytt år, ett nytt liv?

Alltså... jag har alltid lite seperationsångest när det blir ett nytt år. Tycker inte om att byta siffror och tönta sig. Men känner jag inte så för allt egentligen? Gillar absolut nya saker, men jag är lite klen på det där med förändringar. Men i vilket fall som helst tänkte jag vara som alla andra och berätta lite vad som har hänt under mitt år. Dock dom största händelserna.
Jag blev storasyster till Ronja



Jag gick på bal


Jag tog studenten





Jag åkte utomlands, Sunny Beach



Jag & Simon åkte till Skottland


Vi var på Wallmans i Åre med jobbet


Nä nu kommer jag inte på något mer, men jag är säker på att jag glömt något suuuperviktigt. Hm. Såna känslor gillar vi inte!


Mysfika

Men hallå, vilken dunder dag det blev! Blev en massa prat och fika på Paus då vi drack te och åt chokladkaka! Så mysigt så! =) Sedan virrade vi omkring för att hitta något som jag kunde ha på mig i morgon. Visst är det jobbigt när man har en bild i huvudet hur allt ser ut och så när man prövar plagget så ser man förjävlig ut... Man blir så besviken! Så blev det alltså idag. Hm. Men sen när jag kom in till H&M hitta jag en tjusig kavaj, så förmodligen blir det kavaj och lackleggings i morgon. Mouahah!

"Är du en liten mus eller en elefant"...

... Jaajamen, barnprogram på tv!
Och mmhuum då är tvättningen igång. Igen. Men nog om de, för jag har skrivit om min tvätt så många gånger... Och det händer ju inte så mycket nytt om man säger så.

Idag ska jag iväg och fika med Daniela, och det känns roligt att ha en dag lite planerad! :) Så fikadags kör igång 12.30. Och var det vet vi inte ännu :) Och eftersom att jag tappa bort mitt bankkort hos mamma i helgen ( jag vet inte hur jag lyckades faktiskt...) så måste jag gå och ta ut pengar inne på banken. Huum.

Nej men hörreni, va säger ni... ska jag gå och fixa tvätten nu kanske?

En liten sång om kärlek

Jag blir så arg på mig själv när jag känner såhär... Tycker det är så roligt att blogga när jag väl gör det, men så fort som jag tappar några dagar så tappar jag typ... allt.

Jag vill ändra om hela min blogg, men jag har glömt bort hur man gör. *fniss*



Huvaligen

Nu är man hemkommen efter en julvecka uppe i Duved/Huså! Var så otroligt tungt att åka hem och lämna allihopa för jobbet. Ingen vill väl lämna alla kära för att jobba. Nej det är inte normalt. Hur mysigt som helst att vara hemma hos pappa i Duved med syster (och pappa såklart). Hade verkligen en mysig jul! Sen var vi ju även hem till mamma som vi åkte till dagen efter jul och då kom även Simon med bror upp. Åkte skoter och gosa med Ronja. Mummmma! :) Mysigat att mysa med mamma igen oxå! Alltid så mysigt att vara hemma hos båda.
Och vet ni hur jag ska börja det nya året med har jag bestämt, jo jag ska börja träna och framförallt rida! Jajamen, jag tänkte börja rida för nybörjare. Älskar att rida när jag väl gör det och om jag går på ridskola får man ju rida ofta, till skillnad från nu... Jajamen !

Jäklar, dåligt med inlägg nu igen. Jag skyller på att jag har varit mycket upptagen. . .

Snön har kommit till lilla jämtland, och resten av Sverige! Vilket har gett mig lite liiite liiite mer julkänsla i kroppen. Men jag kan fortfarande inte fatta att det är jul i morgon. Kalle Anka (ja för jag kommer totalt bojkota Anna Anka) kommer att kännas otroligt fel att titta på i morgon. Ja för vart är alla känslor? Jag brukar ju ha några vid jul i alla fall. Jag håller tummarna för att julkänslan kommer ligga i min julstrumpa! =)

Inte så mycket har hänt sedan sist. Jobbade lite mer än vanligt förra veckan, så det är väl kanske något nytt!
När jag kom hem i måndagskväll blev jag totalt överraskad av vad Simon hade gjort till mig. Det första jag ser när jag kliver innanför dörren är en lapp som leder mig in till köket. Där inne ligger det en till lapp och ett litet paket. I paketet ligger ett litet gossedjur och sedan går jag till vårat köksbord och där ligger det ett paket med choklad och sedan en till lapp som leder mig till sängen. På sängen ligger det en stor blombukett och en jättesöt lapp med massa fina ord! I bakrunden höras min favorit julmusik som han satte på innan han åkte. Och inte nog med det, han hade diskat och städat hela lägenheten som var en enda stor svinstia innan! Och vem var inte den gladaste tjejen just då.
Just nu♥

Stackars Nasse har fått svininfluensan!


Kläder på Kläder

Jag sitter och funderar på om jag ska ha långkalsonger, långtröja och stickade strumpor på jobbet i morgon. . . Det är så otroligt kallt att sitta i kassan. Händerna är som is och fötterna likaså! Fast hur skulle det se ut om någon såg att jag hade jättestickade strumpor i mina tofflor? Haha lite lantit kanske?
Ikväll sitter jag själv här hemma. Skönt på samma gång som det är lite ensamt och tråkigt. Som sagt så är jag ingen människa som tycker om att vara själv.
Nej vet ni, nu ska jag sova för jag börjar 10.00 i morgon, och jag är en trött människa så jag kommer inte kunna ta mig upp om jag inte lägger mig nu, hehe.
Nattinatt♥

Mer jul, jag vill ha mer jul!

Jag har noll julkänsla i kroppen, och det är jul om en vecka! Men "doktor jul" på mitt jobb sa att om jag skulle lyssna på julradio 4timmar om dagen, äter lussebullar och dricka glögg skulle min julkänsla komma! Så jag gör ett försök. Och vet ni, den allra vackraste jullåten i heeela världen det är den här:
(När kören från min (förra) skola sjöng denna låt på lucia i kyrkan fick jag alltid rysningar och blev tårögd).
Nu ska jag och Simon äta mina pankisar med grädde och hallonsylt! Det blir mummmmms! =)

Ronja Mathilda Joline

Nu har det blivit en massa pussar och mys med Ronja i två dagar! Det har hänt så mycket sedan sist jag träffa henne. Nu kan hon sitta, resa sig upp om hon håller i ens fingrar och ställa sig i krypställning (dock inte krypa). Man blir så glad när man ser att hon utvecklas! : )


Ett litet uppehåll

Men ojdå, nu har jag inte skrivit blogg på ett tag. Ajabaja! Inte så mycket har hänt sedan sist!
Maten blev lyckad som vi bjöd Annika och Tomas på. Fast jag tyckte inte om potatisgratängen som jag gjorde, men dom tyckte om den så då fick det väl gå då. Får skylla på att det var första gången som jag gjorde potatisgratäng.
I morgon åker jag upp till mamma för att baka och umgås. Har inte varit hemma hos dom på flera veckor. Så i morgon får jag pussa på lilltjejen igen! =)

Middagsbjudning

Två dagar i rad har jag och Simon somnat med tv och alla lampor på. Så sömnen är inte helt okej. Vet inte riktigt varför det blir så. Vi kan väl inte acceptera att vi är trötta och tänker " disk och städ måste fixas, men jag är trött och jag gör det snart. Ska bara lägga mig på sängen en stund..." och poooff så sover man. Enklet va? :)

Ikväll kommer Simons pappa Tomas och hans kvinna (haha) Annika på middag. Första gången som vi bjuder dom på middag sedan vi flytta hemifrån. Och det är ca 1år och 3 månader sedan. Ganska bra lyckat måste jag säga.
Så nu ska vi åka och handla!

Kvällens middag
Marinerad kyckling
Potatisgratäng
Mangoraja
Vitlökssås
Sallad
Vitlöksbröd


Efterrätt
Chokladkaka med chokladkräm
Glass



Mitt upp i ingenting

Nej nu måste jag sluta upp med att gråta så mycket! Jag har blivit alldeles förkänslig ! Jag har till och med gråtit (?) över en vacker liten barnkör som var med i faddergalan för någon vecka sedan! Jag är inte en kvinna mitt uppi klimateriet, NEJ jag är en UNG tjej som (enligt mig) inte borde gråta över barnkörer eller sina egna tankar. Eller hur! Nej vad säger ni, ska jag sätta på Titanc medans jag ändå är igång?

SNART SÅ!

Pappa √
Mamma √
Dennis √
Ronja √
Karoline √
Farmor √
Farfar √
Morfar √
Mormor √

Detta betyder att jag bara har två kvar! Hur skönt som helst! :)

Svinis

Okej... Nu är det gjort! Skiten är i mig och jag kommer aldrig att kunna få det ogjort. Men nu slipper jag ju svininfluensan i alla fall! Först tänkte jag slingra mig ur det hela och fråga hur min snuva, slemklumpar och ont i magen skulle påverka det hela, men enligt sjuksköterskan var det lugnt, hmm. Mitt upp i vårat samtal är helt plötsligt sprutan framför ögonen på mig, och nålen, den var låång! Tack och lov åkte inte hela in, va jag vet, hehe. Har inte känt av något än i alla fall, men det lär väl komma i morgon.


Stackars stackars mig!

Men gaaaaah hur söt får man lov att vara?


Har jag inte världens sötaste lillasyster! Jag är så STOLT över henne!

Svinvaccin

Åh nu har jag en otrolig beslutsångest! Ska jag ska jag inte? Ja, ska jag ta svinvaccinet på jobbet i morgon? Jag skrev upp mitt namn på namnlistan för att ta det, men jag är så otroligt osäker och skeptisk till alltihop. Men kommer jag inte ta det kommer jag väl att straffas bara för att jag sket i det. Just därför jag är osäker är för att det är så pass nytt... Tänk om det skulle bli som i filmen I am legend. Alla blir typ galna och hela världen går faller samman. Vem vet egentligen vad som händer om ett år, eller fem år? Är jag dum som tänker såhär? Varför finns det ingen som vet säkert och som kan garantera mig 100% att det absolut inte är farligt? Allt skulle bli så mycket lättare då!

Julkort

Det här och ett kort på mig och Simon ska bli julkort! Jag tror det kan bli bra! Frågan är bara vilket kort vi ska ta. . .

081209

Klara julklappar
Pappa  √
Mamma √
Dennis √
Karro √
Farfar √
Mormor √
Ronja √

Inte klara julklappar
Morfar (Vet redan vad vi ska köpa)
Farmor (Vet på ett ungefär vad vi ska köpa)
Emmy (Tror jag vet vad jag ska köpa)
Tomas & Annika (Ingen aning)

Även om jag har kvar fyra julklappar så vet jag redan vad jag ska köpa så det känns skönt! Jag och Simon har bestämt att vi inte ska ge varandra någon julklapp i år, utan ska istället åka iväg och göra någonting ihop. Spa är ett av idéerna som finns. Det känns skönt, eftersom att varken jag eller Simon vet vad vi önskar oss av varandra eller vad vi ska köpa. Känns mycket roligare att åka iväg och göra något skoj ihop! :)

On Wäällmäns


Idag blev det hårdbröd till frukost...

... Kan det vara för att Simon varit hemma själv i tre dagar och inte orkat köpa nytt?

Toppenkväll

Men hallå vilken jäkla kväll det var i lördags! Så jäkla lyckad! Bättre än förväntad! Mina arbetskamrater är ju så toppen-bäst! Det är tur att dom är så bra :) Bilder kommer =)

Fejk inte fejk?

Gammalt klipp! Men den är så sjukt skoj!




Snart Lördag

Nu ska jag snart gå och packa, för i helgen är det Wallmans med jobbet uppe i Åre! Jag tror det kommer bli hur kul som helst! God mat och en massa underhållning. Jag åker upp till pappa redan i morgon. Så kör jag två flugor i en smäll! Toppen! :) Så ska jag hinna träffa mamma och Ronja i morgon också, kommer bli en händelserik helg!

Julklappar

Snart är alla klappar köpta och det känns rätt så skönt! MEN Simons present är kvar och jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till han. Och tvärtom. Egentligen så tycke jag att det är lite konstigt att vi båda har svårt att komma på vad vi ska ge varandra. Vi har ju ändå varit tillsammans i 2.4 år! Borde inte vi känna varandra vid det här laget? Jo. Och det gör vi, men han är så krääääsen och oseriös när man frågar vad han önskar sig! Tönt! :)
Min önskelista:

♥ Hudprodukter från Sensai
♥ Träningskort
♥ Parfymen Escada
Presentkort
♥ Pengar



Leggings

Idag köpte jag skin/lack leggings! Hööööga leggings! Dom går långt ovanför naveln, hehe!
Simon tycker inte om skin/lack leggings, men det skiter jag i för jag tycker dom är lite häftiga!


NotMe

Woohoo nu är jag hemma igen! Klippningen blev bra, tror jag! Eller det blev bra! Har klippt av mig massa hår! Allt rök, nästan i alla fall ; ) Men kort är det! Har inte haft såhär kort sedan jag var liten och hade i liknande frisyr med Robyn. Men nej, så kort är det inte nu. Pust. Och vet ni vad? Jag var och kolla på New Moon igen! 20.45 satt jag fastklistrad i salongsstolen! Kan man annat än älska den filmen? :) Gick dit med Karro (SÅKLART) och Simons moster Ylva! Ylva är nog världens mysigaste!  :)
NattiNatt♥

Godmorgon!

Vakna nyss av att min kära syster ringde mig! Det första jag tänkte va " ååh så typiskt att vakna till telefonen vid 10" Men nu ska jag väl bara tacka, för nu slipper jag sova bort halva dagen! Vid 14.15 ska jag sitta hos frisören. Har inte varit där sen i början på Juli vilket är ett tag sedan! Håret är en enda röra om man säger så! Men det blir det ju en ändring på idag! Wohoooo!!!

Grannjävlar!!!

Alltså vad ska jag göra? Det är en hund som skäller konstant varje dag! OCH på natten ibland! Det är så fruktansvärt irriterande att höra hundjäveln hela jävla tiden!!! Älskar hundar och djur av alla möjliga slag, men den här är fan sjukt jobbig! Samtidigt som den gör mig förbannad så tycker jag riktigt synd om den! Antingen är den själv otroligt ofta eller så behandlas den inge bra. Den skulle aldrig skälla så mycket annars! Men det störigaste av allt är att jag inte vet vart den bor. Inte vägg i vägg i alla fall, utan det är antingen under mig eller ovanför mig. Om man ska ha hund i lägenhet får den väl inte skälla såhär mycket!? Vad ska jag göra, jag håller på att bli tokig snart!

bILDER

Blev inga bilder ifrån Skottland igår! MEN IDAG BLIR DET! : )

WHISKYDESTILLERIET

JENS & SIMON KOLLAR NER I TUNNAN DÄR WHISKYN LÅG

SOM SAGT VI VAR I SKOTTLAND. . .

GLASGOW STAD

STARBUCKS

SKRIDSKOR I EN PARK I GLASGOW
(MÅSTE FÖRÖVRIGT SÄGA ATT DET VAR GRÖNT RUNT OMKRING)


MIFFON NR.1

JENS & SIMON I EN LITEN SÖT TAXI! VI DÖPER TAXIN TILL BENGT, ELLER VAD SÄGER NI? :D

EN AV ALLA "KILTMÄN" SOM VI SÅG

VARM OBOY MED GRÄDDE NÄR MAN GÅR I EDINGBURG STAD!

FINASTE SIMON & JAG

EN AV ALLA FINA BYGGNADER SOM VI SÅG!

EDINGBURG


Mer bilder finns på facebook! Cheka där ;)

RSS 2.0