Glasgow

Nu är vi hemma i Sverige igen efter 3dagar (4) i Skottland! Har varit hur bra som helst! Har gjort saker i princip hela tiden! Har varit på whisky destilleri, gått på stan i Glasgow, varit på starbucks, åkt skridskor i en park, gått på stan i Edingburg, bowlat, gått ut på krogen osv. Miljön där vi var, var inte så jättejättestor skillnad på vad vi har i Sverige. Dock lite såklart! Och kommer man längre ut mot norra Skottland så var det väl mer kullar och sånt som man kanske förväntar sig av Skottland.
Lägger ut bilder i morgon när jag kommer hem till Östersund igen! :)

Det var nu eller aldrig:)

En stor tung sten har släppts ifrån mitt bröst. Skönt.

Är hon inte söt? :)

Lillskiten har precis lärt sig sitta! Titta så stolt hon ser ut!
Appropå att vara liten. Jag och Karro satt och prata nyss om när vi var små och att mamma och pappa alltid ställde upp att leka med oss! Mamma var alltid så jobbig att leka med, för hon gjorde aldrig som man sa och skulle alltid ha de finaste kläderna på barbiedockorna, medans pappa var alldeles utmärkt att leka med! Han fick aldrig bestämma någonting och gjorde alltid som vi sa. Sen har det ju kommit fram på äldre dagar att han tyckte det var skiiittråkigt att leka med oss, just eftersom att han inte fick bestämma någonting. Ganska gulligt! :) Men han ställde upp ändå, vilket visserligen bara var en gång, med barbiedockor i alla fall ;) Tack i alla fall för att du ställde upp pappa :) Och tack du med mamma, även fast du inte lyssna på oss ett dugg, haha!♥

En dag när jag blir stor

Kom nyss hemifrån Martina & Andreas. Blev idol och popcorn. Jag tycker popcorn är jättetråkigt och endast ska ätas på bio! Men idag var jag faktiskt sugen på poppis :) (Intressant? Jaa såklart! ; ) Erik åkte inte ut så det var toppen! Han är ganska söt förresten!
På bussen hem börja jag tänka på vad jag ska göra av mitt liv. Vad ska jag bli? Vad vill jag göra? Hur ska jag lyckas? Det är fan svårt. Jag tänker inte vara kvar på Ica, jag vill förmodligen jobba med djur (fööörmodligen eftersom att jag älskar djur och skulle kunna göra allt för dom). Dom är söt.

Mysdag med besök!

Idag kom pappa, farmor och farfar och hälsa på mig och Simon i vår lilla etta! Det var supermysigt tycker jag! Jag älskar att få besök! Farmor hade bakat en citronkaka och gjort en kubbpåse till oss, och jag tycker ju om hembakat så det var ju jättegulligt! Sen hade dom köpt en micro till oss! UNDERBART! Har varit utan micro i 6månader och jag förstår inte hur vi klarat oss!? Micro är bland det viktigaste som finns (haha). All mat som man fryser in blir så äcklig att tina upp i ugnen!

BÄSTA FILMEN

Det går inte att beskriva med ord hur bra filmen var igår! Det går verkligen inte! Jag börja gråta efter bara några minuter efter att filmen börjat, sen grät jag genom hela filmen princip. Jag hade köpt den största popcornlådan för jag visste att jag skulle behöva ha något genom hela filmen. Men vet ni, jag tokåt innan jag ens hade börjat och sen kunde jag inte äta något mer. Inte för att jag var mätt eller så, utan för att jag bara grät och var helt uppe i filmen. Jag var Bella. Sååååå bra var den!!! I bilen påväg hem satt alla och diskutera om filmen, men jag kunde inte. Jag satt bara tyst. Filmen fanns fortfarande så djupt "inom" mig att jag bara skulle börja gråta. Bästa filmen jag sett! Verkligen! Ingen annan film kommer att kunna slå denna film! Förutom resten av twiligtfilmerna ;) SE DEN!

ÅÅÅH JAG VILL JU VARA BELLA & VARA IHOP MED EDWARD! JAG VILL OCKSÅ VARA MED I SAGAN!  :(

JAG HOPPAS DOM ÄR IHOP PÅ RIKTIGT, HIHI!

new moon

Snart bär det av till Karro för att senare gå på midnattsvisningen av New Moon!!!!

Nostalgi

Kommer ni ihåg alla barnprogram ni tittade på när ni var små? Jag kör en liten nostalgitripp på youtub!
Det är så man längtar tillbaka till gamla 90talet så otroligt mycket! När man satt där i soffan och längtade efter att barnprogramet skulle börja. Då barnprogramen var RIKTIGT gjorda! Tyvärr hitta jag inte alla :(

Här är mina favoritbarnprogram:

BOLIBOMPA (INTRO)
SIMPOR & GRODFÖTTER (Det här barnprogramet tyckte jag var äckligt, läskigt och riktigt bra på samma gång)
DARKWING DUCK (INTRO)
LUFTENS HJÄLTAR (INTRO)
TRASDOCKORNA (INTRO)
KALLES KLÄTTERTRÄDGÅRD (INTRO)
IKA I RUTAN (INTRO)

BJÖRNESMAGASIN

tourettes syndrom

Åh fyfan det har inte varit min dag på jobbet idag. Har känt mig så fruktansvärt pissless på allt! Jag satt i kassan i totalt 5timmar idag. Det är inte bra! Man blir på dåligt humör, rastlös, får ont i kroppen och tillslut kommer PANIKEN! Paniken, du sitter där och du känner dig helt borta! Det skapar cpryck i fötter och ansikte. Ögonen börjar gå i kors när du tittar på kunderna. Man känner sig som en robot som sitter och säger "Heeeeej" "Vänd kortet mot dig" "Dra ifrån andra sidan" "Tack så mycket" "Heeeeej" "Vänd kortet mot dig" " Dra ifrån andra sidan" "Tack så mycket" typ 1000000ggr per dag. Och tillslut kommer något som liknar tourettes syndrom. Det är när man håller på och säger allt det där som man upptäcker att tourettes syndromet kommer, bara för att avbryta robotpratet och skrika "kiiiiiiss och bajs" istället för att säga det man jämt säger! Och eftersom att jag inte har tourettes syndrom så säger jag därför heller inte "kiiiiss och bajs" till kunderna utan kontrollera dom tankarna vilket gör mig väldigt trött... Puuuust*

Lyhörd lägenhet. . .

Vet ni, vi bor i en sån där lägenhet då man hör allt i från alla andra lägenheter. Jag hör folk som kissar, folk som gör rent efter sig i toaletten (mmmmmmm mysigt) m.m. Det är sånt ljud som man verkligen inte vill höra! Jag vill hellre höra folk som har lite mysigt med varandra, det är i alla fall spännande.

Tacogratäng & Grannfäjden

Igår var Sanna här. Vi laga mat och prata, vilket alltid är lika mysigt :) Det blev tacogratäng, för det är ju så duuundergott! :) Sen blev det en titt på grannfejden, dom var ju i Strömsund denna gång vilket gjorde det ännu roligare! ;) Jag har kommit på en till blogg ni måste kolla in. Towa Lindbergs blogg som var med i "mammas pojkar" och är ifrån Östersund! Hon gick på samma skola som mig fast några år före.

Iphone

Jag funderar på att köpa en iphone, men jag är fortfarande lite osäker...
Svart eller Vit?
Simon har en svart så det skulle vara roligt att ha en vit (känns lite tjejigare också)
Men då tycker jag inte om framsidan på telefonen eftersom att den är svart fram. Vad tycker ni?

Never forget you

Wow vilken brud! Och musiken, mmmmm I like!

Storstadspojken :)

Åh vad jag gillar den här bloggen ! Han skriver så roligt och hans blogg känns så lätt. Han bjuder verkligen på sig själv och det får mig alltid att skratta en liten stund :) Läs tex det här inlägget !

Duved

tjohooo nu är jag hos pappa igen. Det är ett jäkla fram och tillbaka måste jag säga! Men ska till doktorn i morgon, IGEN, för att kolla upp min hosta. Nu hoppas jag att dom hittar någonting eller säger vad jag ska göra så jag slipper den här skiten en gång för alla!


Lilla Nisse

Åh! Jag älskar verkligen våran "Lilla Nisse" Han är så otroligt söt och riktigt snabb! "Lilla Nisse" är våran dammsugare och kom till oss för någon månad sedan! Han får mig att vilja dammsuga ofta och det är faktiskt otroligt, för det är ju egentligen inte så roligt. Men Han gör det roligt! Nu ska jag gå och dammsuga! : )


(Det är tur jag träffat en kille som är lika galen som mig som också döper saker)


Våran lilla bebis!

-Oss-

Min dag blev inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Vi skulle handla, dammsuga osv osv. Men vi sov till halv ett istället. Nä vi skulle ha gjort det igår då vi tänkte det, men då åkte ju jag iväg och jobba istället. Prupp!
Men i morgon har vi tvättid så då kanske det blir av? Hoppas. Snart ska jag iväg till Martina och fixa lite grejer=)






jag är så glad, hon är så bra!




tid till att tänka

Idag när jag fick lite tid till övers, så satt jag och tänkte lite. I kassan alltså. Och jag fick en toppen idé!
I år ska jag vara gammal och skicka julkort till alla (nära) släktingar, och kortet ska jag skapa själv med en bild på mig och Simon! En julhälsning till alla liksom :) Men så kom jag och tänka på att det vill nog inte Simon så töntig som han är, men tro det eller ej, han tyckte att det var okej! Tjohooo-oooo julkort julkort julkort! Jag älskar faktiskt att få julkort :)

En jättearg dag!

I morse var jag jättearg! JÄTTE JÄTTE! Av såna där små anldeningar som dyker upp i ens vardag ibland. I morse var ALLT fel! Eller jag var superglad då jag vakna 08.00. Då körde jag till och med "räkost reklam dansen" Ni vet babyn som dansar ! Den körde jag för en trött Simon som inte alls var lika pigg! Hihi!

Det som gjorde mig så arg:
- Dom
ringde mig ifrån jobbet och fråga om jag kunde jobba! Missförstå mig inte, jag vill jobba, men jag hade planerat upp hela min dag och så bara förstördes den.
- Inget smör fanns hemma
- Jag hatar min internetbank
- Jag hatar vårat internet! Jag lovar den lägger ner mer än 200 gånger per dag!
- Jag skulle till tandläkaren kl.12.30 och kunde därför inte äta potatissallad eftersom att det är lök i :(
- Jag vart så arg på Simon som är så slöööö och alltid säger "sen"
- Jag vart arg på våran säng som inte har ben
- Jag vart arg på alla skator som skulle ta med sig alla fågelbollar med sig hem till sig och som jag fick springa fram och skrämma



Det vackraste komplimangerna i mitt liv :)

Därför jag sällan går utan smink till jobbet är för att jag ofta får höra att jag ser trött eller sliten ut, haha! Härliga "komplimanger" till en tjej på 19år! Trött kan jag förstå eftersom att ögonen inte blir lika framhävda utan smink. Men sliten? Hur kan jag som är så ung redan se sliten ut? Jag jobbar inte ihjäl mig och jag går inte i skola. Kan det vara mina tankar och funderingar som får mig att bli trött och se lite sliten ut? Eller för att jag är uppe sent om kvällarna? Jag tror att det är kombinationen. Japp. Fast sen var det ju faktiskt så att han som sa att jag såg sliten ut meeena att jag såg lite trött ut bara, så jag får väl hoppas de.

Nu 00.52 ska jag gå och hålla Simon sällskap och döda lite folk på GTA 4

"Jag hette Putte som barn va"


Dansbandskampen & Körslaget

Nu är jag hemma hos min papilappa :) Det är ju farsdag i morgon, så jag är här för att sova och sedan för att väcka upp honom med fika på säng. Tycker jag låter ganska snällt!

Vi har suttit och skiftat mellan dansbandskampen ("Whaaaaat?") och körslaget ("ooooonej") Men jo, det är sant. Brukar inte kolla på de i vanliga fall, och just därför tycker jag det är extra mysigt att göra det just här. För när man är hemma, som jag är nu, så är det mysigt att titta på program som man inte kollar på i vanliga fall men som man vet att man skulle ha gjort om man bodde hemma. Fattar ni? :)

Appropå körslaget, jag hejar på Team Ola för er som är intresserad. Inte för att han är snygg. Nej. Utanför att dom var så extremt otroligt duktiga. Därför.


Lång & Tungdag. En begravning.

Uh, jag är så trött. Ögonen svider och kroppen känner sig en aningen nerstämd. Jag vill faktiskt bara gå och lägga mig just nu. Men eftersom att Simon köpt hem chips och massa så vill jag hålla mig vaken och titta på film. Hela dagen har bestått av onda klumpar i magen och blöta ögon. Var på begravning idag. Flickan var lika gammal som mig, och dom hade satt upp ett jättefint bildspel med musik som hon lyssna på (bla. Kent). Jag klara inte av sånt. Det var en fruktansvärt jobbig begravning. Men fin!

Jag blev glad då du ringde mig idag. Jag vill finnas för dig

Astma? Inte Astma?

Meeen gud jag har ju glömt att berätta hur det gick att göra astmatestet i åre! Jag fick göra två olika tester kan man säga. Det första var för att se om jag hade en infektion i halsen och den andra var för att se om jag hade astma. Jag hade ingen infektion och dom kunde inte säga om jag hade astma eller inte. Hon sa något i liknande med " Jag kan inte säga att du inte har astma men samtidigt inte säga att du har det" Japp, så mycket smartare blev jag på de! Men kommer tydligen bli mer andra tester sen.

Är det kvar för att stanna?

Idag snöar det här i Östersund. Nu är det inte bara snö som försvinner under dagen (än så länge i alla fall) utan det är snö som ligger kvar, och det fortsätter att snöa. Uscha, har lite blandade känslor när jag kollar ut. Men jag längtar faktiskt efter att få sätta upp adventsstjärnan i fönstret, det kommer verkligen att bli mysigt! Juletider! :)

Min dag:
- ...............................
- Fixa farsdagspresent
- Få lust till att städa och diska
- Mysa ner mig framför datorn och kolla på en massa avsnitt som jag missat ifrån Tv

Men åh vad jag älskar den här låten!




En "hemlisdag"

Jahapp, prata med Emmy så la telefonen av. Dåligt batteri som vanligt...
Idag har jag varit riktigt flitig, men jag kan inte säga i vad. Det är en liten hemlis typ:)

Har varit över på fika hos "moster Ylva". Simons moster alltså, för jag har ju ingen. Hon fyller år idag så av mig och Karro fick hon ett presentkort på Törners.




Jag tänker på er

Astmatest

Nu är det sminkning och fixning innan jag ska ta bussen mot åre för att göra astmatest. Jag är så fruktansvärt less på att fortfarande vara skriven i åre just för att jag måste åka så långt flera gånger för att behöva åka till doktorn tex. Men jag tänkte skriva mig här i stan efter vintern, så får man skidkortet (om jag ska köpa det i år) lite billigare i alla fall. Sen får man betala lite mer skatt om man är skriven i åre, nej fytusan detta ska vi ändra på!

Halloween

Tjolahej! Nu har Emmy åkt och det känns riktigt tomt! Efter att ha varit tillsammans i mer än en vecka så är det kanske inte så konstigt? Klicka här, så kan ni läsa om ett inlägg som bara handlar om henne :)

Tänkte lägga upp lite bilder sen halloween!




Troll, Hawaiiflicka & Svart ängel( vingar och gloria var avtagna för tillfället!)



Andreas & Martina




RSS 2.0