En värld som vänder

Nu känner jag för att vara lite nere. Eller det smyger sig på mot min vilja. Jag har räknat ut att under ca 6 månader så har tre personer jag vetat om tagit sitt liv. Vilket är en varannan månad. Den senaste personen umgicks jag inte med, men hon gick på min gymnasiekola och man hörde henne vart hon än var för hon sjöng så högt. Det var fint. Hon skratta högt och hon kunde gärna prata högt också. Jag pratade med henne ibland. Precis som med alla andra. Jag blir nere när jag tänker på hur fort livet kan vända. Det kan gå på ett ögonblick. Den man nyss hade nära, blir helt plötsligt så långt bort man kan komma någon. Jag vill spy av tanken. Jag har haft den turen att inget har hänt min familj, alla jag älskar finns kvar nära mig. Jag kan inte tänka mig hur det skulle kännas om inte min pappa, mamma eller systrar inte fanns kvar längre. Men då jag tänker på det blir jag så ledsen att jag ibland måste hyperventilera. Man ska inte tänka på sånt här, men hur ska man kunna låta bli då så mycket hemska saker händer kring ens liv under en så kortid? Och dessutom samma livsöden för de tre personerna. Klart man börjar undra vad det är som händer.

Nu ska jag sluta deppa.
Lyssna på den här godingen, lovar att ni inte bli besviken.


De tre brudarna

Godmorgon Godmorgon!

Jag måste börja detta inlägg med att säga " Fan va bra du är Amanda ". Ja visst är jag de! Världens tröttaste morgonmänniska har nu klivit upp tidigt flera dagar i rad. Jag tror jag redan håller på att bli en sundare människa, om man räknar bort träningen som inte blivit av. Men jag har lite ursäkter som vanligt, inte haft tid och varit lite kraslig.

Idag ska jag träffa två gamla klasskompisar, Lina (eller pruttvinden, fjärten, lillfisen... ja ni kan tänka alla möjliga prutt och bajsnamn till den tjejen) & Towe (eller Towis, hehe). Båda dom två har jag inte träffat sen studenten. Förutom Towe som jag träffat snabbt någon gång på stan. Det ska bli så jäkla roligt att få sätta sig ner och fika med dom igen. Jiiihaa!!












Anorexia? Jag? Nej verkligen inte, du kan kalla mig gris om du vill! :)

Hej!
Min mage är så hård nu att det ser ut som om jag skulle vara gravid. Jag har ätit i princip hela dagen.
Fika på Törners med Simon-Pizza med pappa & Simon-(tvingat i mig) middag hos Simons mormor och morfar( Jag var ju så mätt efter pizzan)-(tvingat i mig) fika hos Simons mormor och morfar. (detta inom några timmar). Det var en gång Simons mormor fråga mig rak ut om jag hade anorexia. Vi satt då och åt middag med hela tjocka släkten åt Simon. "Ooookej det här vart pinsamt" tänkte jag, haha! För jag äter verkligen inte lite, jag äter mer än en karl i bland. Även om jag oftast alltid lämnar lite. Men det har jag gjort enda sen jag var liten, precis som mamma. Ialla fall, det blev även lite godis på de (dom har alltid en godiskål som tas fram då vi fikar:), och sen blev det ännu mer godis då vi kom hem, och även chips med dipp. Det sistnämda behövde jag verkligen inte. Men jag skyller på att gräddfilen skulle ha gått ut i morgon ;) Hallå, den måste ju ätas upp!

Älskar min nya plånbok



Köpte ny plånbok idag! Älskar den! Den är så stilren och.... stor? Man ser tydligt vart man har allt och den är lätt att hålla ordning i :)

Nu ska jag & mina röda gummistövlar gå ut!


Fick dom här stövlarna av pappa då jag var femtion. Älskar dom än =) Dom är så röda och fina! (Fast nu är dom visserligen lite skitiga).

Att skapa

Nu är jag hemma. Var så otroligt trött igår efter jobbet att jag bara åt och gick och la mig. Inget lördagsmys framför tv. Bara ner under täcket för att sova. Jobbet gick ganska så snabbt ändå, även om det var lite klent med kunder i mot slutet (renoverar om). Men dessto mer fick jag gjort, så för mig gjorde det ju ingenting. Varje gång då jag får tid över så brukar jag alltid fylla på och bygga snyggt på läkerolen. Då får man skapa lite granna och det tycker ju jag om :)


Kanske inte ser så avancerat ut men det tar lite tid faktiskt. Men visst vart det snyggt? ;)

E

Hej!! Nu (hippshippa vipps kan det låta) är jag hemma hos pappa. Men ja lite hippshippa vipps är det :) Åkte nämligen hit igår kväll och åker hem i morgonbitti igen. Ska ju jobba 14-20 i morgon. Just nu ligger jag och kollar på min absolut favorit kanal E! KENDRA ifrån "The playboymansion" (stavning??) har ju en egen serie nu, och jag tycker hon är så jäkla rolig! skönböna det där!

" Jaha okej... Nu svimmar jag" - Daniela

Halloo!

I morse var jag uppe tiidigt tiiidigt... eller lite efter sju i alla fall. Men det är väl bra tidigt ändå? Det värsta av allt var att jag var ledig idag. Tror ingen frisk människa går upp så tidigt. ELLER JO! Min pappa gör de! Han kan vakna innan 6! Jag måste bara säga att jag inte ärvt de av honom! (Det som hände i morse är bara ett undantag från min sida). Idag har jag lunchat med Daniela och sen gick vi och tog en fika. Jag tror vi gör det nästan varje vecka. Men vafasen, det är mysigt! Vi har alltid något nytt att prata om  : )

Föresten, har det hänt någon gång att ni bara stått inne på en toa för att sedan gå ut, utan att ha gjort någonting? Det gjorde jag idag i alla fall. Vi satt och fika på tehuset efter lunchen och plötsligt hugger det till i magen. Lite smått jobbigt. Jag tar mod till mig och går och hämtar toanyckeln ( jag tycker att det är gryyymt jobbigt att lägga nummer 2 borta. Inte min grej riktigt hehe ) och precis då går en till tjej på toa. Men jag har nyckeln = jag går först. Fasen då! Innan jag stänger dörren ser jag att hon ställer sig så nära toan som möjligt, vilket gör det omöjligt för mig att göra nummer 2, och till och med 1! Det är bara till och improvisera.

Att låssas gå på toa:
1. Stå still en stund
2. Dra ut papper hårt, så att dom hör att du ska torka dig
3. Spola
4. Tvätta händerna
5. Stå kvar en stund
6. Gå generat ut, du har ju faktiskt varit på toa.

Lycka till!



En människa som inte behöver två ben och två armar för att vara stark & lycklig. Bara ett liv



Jag är en person som har lätt att gräva ner mig för massa olika saker. Jag tar lätt åt mig och ser ofta ingen menning i saker och ting som är jobbigt. Speciellt inte om folk blir sjuka, förlamade eller dör av olika anledningar. Jag blir så glad av att se hur glad den här killen i filmen är. Hur lyckas man vara stark och se möjligheter då man är fångad i sin egna kropp som han är? Okej, han varken sjuk eller döende, han lever faktiskt. Han har "bara" inga armar och ben. Men hur handikappad är man inte utan dom? Jag tänker bara en sak "vad skulle jag ha gjort utan mina armar och ben?" Ett leende och massa tårar ifrån mig då jag såg denna film i alla fall :)

Ett slut

Alltså jag håller på att spricker av lycka. Äntligen ser jag ett slut. Jobbigt att hålla mun bara.



"Amanda har en komplicerad relation med Andra Avenyn"

Det är fasen sant! Jag älskar andra avenyn. Men jag hatar visa "skådespelare" som är med. Polisen Ursula ger mig fan rysningar. Jag bara hatar henne. Sämre skådespelare får man faktiskt leta efter. Och jag vet att många tänker " sämre serie får man leta efter". -Ja så kan det vara, men jag älskar den :)


Kameran dog i fredags, jag som hade tänkt att fota jättemycket. Så det blev inte många bilder alls. Men under den tiden som vi tog bilderna, hade vi jättekuul! :)





Sommar Sommar

Hej hej hej och hej igen!

Ledig idag! Skönt måste jag säga. Jag önskar jag kom på hur jag kunde tjäna mycket pengar på att jobba så lite som möjligt. Haha det är omöjligt! Men tänk om ;)

Vakna av att Karro ringde mig 7.30 och säger " Duuuuu jag har en idé! Vi tar en promenad ifrån lungvik in till stan och så käkar vi frukost på Wedemarks" YEEEA jag blev sååå pepp på de, not, hahaha! Jo men det var en bra idé, jag behöver helt ärligt röra på mig. Så så blev det.

Sen så har jag Simon och Jonas planerat tågluffen lite mer. Idag satt vi och skrev upp alla platser vi ville besöka i de olika 14 länderna ! Vet inte hur vi ska hinna med alla. Men det gör vi, tror jag...
Vi vill bla. gå på The red light district, upp i eiffeltornet, in Colosseum, bada i Gardasjön, Anne Frank museum (inne i huset som hon gömde sig har idag blivit ett museum om henne), kolla på Mona Lisa, åka båt inne i Venedig och mycket mer. Sen blir den ju sol, bad och bara njutar tid i lägenheten i Alicante i en vecka! Så idag har vi även kollat runt vad allt kostar! Aaah jag är så pepp att jag håller på att bli tokig! Ge mig sommar nu!

Alicante

bild från: vxo -airport . se

Red light Dristrict Amsterdam. Det är vad det ser ut. Men SÅKLART ska vi bara gå utanför ;)


Colosseum

bild från: planetware.com

Eiffeltornet

bild från: user.tninet.se

Sry

*Jag behöver inte skämmas för att jag inte har bloggat på några dagar. Jag har helt enkelt haft något bättre för mig*

Därför kommer det här inägget kankse bli långt. Vi får se.
Jag kanske ska rablla upp allt jag har gjort sen sist?

- Personalmys med Daniela, Jenny, Per och Jon hemma hos mig i fredagskväll. Vi spela "Med andra ord" & "Jag har aldrig". Sen tog vi taxi till krogen, men då åkte Jenny hem.

- På lördagen jobbade jag från 7.30-16 (jag var något trött efter mina 4timmars sömn). Men jag blev snabbt pigg ;) Sen kom Fredrik och hämta mig och Daniela och for till Krister för att fira hans 50års dag. Lilla Krister. Sen bjöd jag och Simon hem Daniela och Mattias på middag :) Det blev tacogratäng (min favoriträtt just nu). Hela kvällen vart så lyckad! Roligt att alla funkar så bra ihop! :)

- Hela söndagen jobbade jag (nästan) och det blev bara en massa slötid hemma. Var helt slut efter fredan och lördagen. 

OCH idag har jag inte gjort så mycket. Lunchat med Simon och Jonas och sen har jag jobbat. Jajjamen. 
Nu väntar jag på att Simon ska komma hem med våra pizzor. Mjuuuma.  

En tatuering skulle sitta fint =)

Jag är riktigt sugen på en tatuering! Jag har velat haft en länge. Det är coolt! Jag vill vara en cool tjej, haha! Men en sak är mycket viktigt, den får inte vara förstor! Man vill kunna dölja den för att senare överraska folk med den. Suuuprise liksom :D Jag har funderat och funderat och kollat runt, men aldrig kommit på något som har känts klockrent! Men nu vet jag ! Jag läser nämligen Catjas blogg och såg att hon hade en sån fin och enkel tatuering! Älskar den! Hon har nämligen sina initialer på handleden. Såå snyggt! Fast jag skulle bara vilja ha ett A för jag tycker inte Ö:n är så snygga. Så ett A i samma stil som hennes bokstäver skulle sitta fint. Antingen på handleden eller på foten typ. Vad tror ni?


(Bilden är tagen ifrån Catja Divjaks blogg. Jag känner mig som en riktig tjuv! )

Tycker Catja är så jäkla snygg! Och dessutom verkar hon gullig! En riktig liten inspertionskälla är hon :)

Min dröm just nu

Bo på Stora Essinge, jobba i närheten av lägenheten och få ha en egen hund. En liten bebis bebis hund.

Det är viktigt att få drömma och fantisera, annars kan vardagen bli lite för tråkig

180310

Ett av dom supersnygga glasen som jag köpte idag! Bara älskar dom!

Orkiden som jag fick av Martina :)

En liten Orkide

I morse var jag och klippte till min lugg, men det kändes sådär. Vart jag än går låter det som att dom förstår mig så jäkla bra och jag blir överlycklig och tänker "yes äntligen blir det som jag vill" men det slutar alltid med att jag pressar fram "Javisst, det var jättebra". Många kanske tycker jag är dum i huvudet som inte säger " Nej skitfult, jag vägrar betala" men jag är verkligen ingen sån. Så jag la fram den där, just nu, otroligt värdifulla 100-lappen och gick. Tack och hej.

Sen gick jag och Martina och åt lunch. Längesen jag gjorde något med den damen, så det var trevligt! Fick en fin liten orkide som jag kollat in på hennes jobb♥

170310

Det var verkligen nya tag på jobbet idag! Jag kände mig pigg och glad, precis så som det ska vara! Även fast jag mest satt i kassan. Min sista dagar av den här veckan är fullbokad. Nästan i alla fall! Men det är ju roligt!

Torsdag: 11.00 Putsa till luggen
              12.15 Äta lunch med Martina
              13.15 Iväg för råååplugg!
              18- ?  Födelsedagsfika hemma hos Simons kusin Casper som fyller år. Simon jobbar så jag får traska iväg själv.

Fredag:   11.30  Fika med Carro
                       - Förbereda och städa hemma
              20.00 "Personalfest" "Personalmys" hemma hos mig, man kan kalla det vad man vill...

Lördag:   7.30-16 JOBBA
              16-? Födelsedagsfika hemma hos Krister tillsammans med Daniela.....

Söndag:  13-17.30 JOBBA

Hej vardag, hejdå helg

Nu är jag trött och slut. Jobba 11-19. Förkyld och seg, ingen bra kompination. Inombords kunde jag koka av att bara höra en gullig liten tant som jag annars tok älskar. Det tar ett tag innan man kommer tillbaka till vardagen efter att man varit borta. I morgon är det nya tag. 11-17.

Vi säger hej så länge!

En ganska cool tjej

Måste visa en bild som jag fick av mamma för några dagar sedan då dom skulle åka skoter!
En sån söt liten larv till syster man har!


Keep on walking

Jag förstår inte riktigt vad det är med mig. Jag vaknar alltid innan klockan, minst en timme innan. Och det är otroligt ovanligt för att vara jag. Det här är tredje morgonen jag gör de och jag blir lika förvånad varje gång. Dessutom är jag för pigg för att somna om så antingen ligger jag vaken eller så går jag upp. Jag vet inte riktigt varför det har blivit såhär..

Igår boka jag och mamma en resa ner till skåne den 24maj. Känns så jäkla underbart! Var nästan 3 år sedan jag var där nere nu, jag som brukade vara där minst 1gång om året! Och tänk, det är snart 2månader kvar, vilket är ingenting, MEN det bästa är att det typ är sommar då! Tiden går ganska fort ändå :) Då tänka jag försöka hinna träffa fislina oxå!

Detaljer fixar det mesta

Idag var jag på stan med Daniela. Vi körde en hederlig fik/lunch på Paus. Finns en jättegod laxmacka som jag tycker är god! Sen blev det en liten paj, hehe. Vi slår alltid på stort när vi fikar. Men sen så sitter vi ju ett tag också!

När jag var i Stockholm var jag inte alls sugen på att handla kläder eller prylar, var mer inne på att fika och kolla runt. Whaat!? Men då jag kom hem idag och gick på stan kom genast lusten tillbaka. *puust* jag vart lite rädd ett tag. ELLER inte, jag tycker om att inte tänka "köp köp köp" så fort jag kommer in i affärer. I alla fall, för att komma till det jag hade tänkt att säga, jag shoppa lite detaljer till hemmet och till mig idag, de ni ;)


Sockerburkar. En för bitsocker och en för strösocker! Tycker om att dom inte är så perfekta!
Livet är inte perfekt ;) 



Älskar budskapstavlor! :) Gjorde sig fin inne på toan.


Armband MQ


Halsband MQ





Tillbaka till verkligheten

Hehe jag har inte dött nere i Stockholm. Jag klara mig faktiskt. Nu är jag hemma i vår lugna lilla lägenhet i lugna Lugnvik. Som det ska vara då :) Jag blev smått sjuk i lördagskväll så på söndagen var jag ganska slut. Vi åkte iväg för att se vart vi KANSKE får en lägenhet då vi flyttar ner. Jäklar vilket mysigt område det låg på, och vilket underbart hus! Precis så som jag ville att det skulle vara. Frågan är hur det ser ut inuti. Men det spelar absolut ingen roll, för jag är glad jag bara får en lägenhet! Lägenheten ligger i alla fall på Stora Essinge och det tar 15min in till stan med buss. Fans jäkla skitkorv va jag vill ha den där lägenheten. Men jag känner på mig att det inte blir så. Bara vänta några månader och se.

Barnboken "Bajs-Plutten"


Ett huvud fullt med luft

Har varit en skön, men tröttsam dag! Började med en (sen) frukost på ett fik inne i stan. Blev en ostmacka, smoothie och en kringla. Sen gick vi bort mot gamla stan och jag dela ut CV lite här och var. Men det blev bara cafén faktiskt. Sen gick vi en lååång runda för att leta efter matbutiken som jag ev ska börja jobba i. Och vi hitta det, tack och lov! Så får se till hösten om dom behöver mig där eller inte.
Frukosten/lunchen
Jag på Gamla stans gator



Nu är jag riktigt trött efter all luft och promenad! Haha! Så jag ska nog ta och krypa ner i det varma badet som Simon ligger i. Skönt!

Varför är de flesta män så sega?

Just precis, varför? Vet ni vad, jag är klar och Simon står i duschen. Jag kommer aldrig kunna öka hastigheten på den mannen. Han är och förblir en segis!

Eclipse

Godmorgon!
Nu ska jag försöka få upp Simon ur sängen så vi kan gå och äta frukost på något trevligt fik!
(Vi trodde att vi hade bokat med frukost, men det är klart att man ska missa någonting när man bokar hotell).
Äsch, det här blir bra!

Tål inte drömmar ljus?

Utan min navelpiercing känner jag mig naken, rädd, exposeeed

Hur skulle det bli med Stockholm? Och skulle Alice hitta ut ur underlivet?

Hallå!
Idag har varit en fullspäckad, men ändå så otroligt lugn dag. Det började med att vi satt på ett sjukhus 9.30 -15.00. (som jag inte kommer ihåg namnet på... Inget man lägger på minnet direkt) Simon skulle ju göra det medicinska testerna för att komma in på pilotutbildningen. Jag tror både han och jag har varit så grymt säkra på att det inte ska vara några problem för han att komma in, det mesta hänger på att man är frisk och att man har pengarna till utbildningen. Sen är det klar't! Alla tester gick galant, föutom synen. Man får högst ha 2,0 och gissa vad Simon hade första gången han gjorde testet idag? 3,0 !!! Han var helt förtvivlad, och jag med för den delen. Vad skulle det innebära om han inte kom in? Vad skulle hända med våra planer! Och shit, hur skulle Simon bli att leva ihop med om han aldrig någonsin fick bli pilot. Ett helvete skulle jag säga. Haha! Men andra gången han gjorde det fick han precis 2,0. Tack tack tack!

Sen checka vi in på hotellet som vi ska bo på fre-sön. Riktigt fräscht! :) Är Radisson Blu Royal Viking. Den som ligger vid Centralstation! :) Vi vila en stund då vi kom in, sen gick vi och åt en tvårättersmiddag. Alltså en middag och en efterrätt :) Vid nio var det dags för att se Alice i Underlandet 3D. Om jag ska vara helt ärlig så vart jag riktigt besviken på hela filmen. Trist när jag sett framemot den så mycket. Men det gjorde egentligen inget, för det var så mysigt med hela grejen ändå. 3D-glasögon och popcorn. Och apor såklart ;)

Bilder ifrån Iphonen, så ni får ta dom lite som dom är. Inte den bästa kvalitén i mörkret, men hitta in min riktiga kamera.

Innan bion.

My man på Jensens

Efterrätten var det bästa !

En mörkbild på en "3D-kvinna" Jajjamen! :)

Ett knäppt par.


Godnatt! Skriver och lägger ut mer bilder i morgon :)

Det kanske är något för mig. Jag får vänta och se.

När jag är här nere försöker jag leva in i känslan att jag bor här. Hur känns det? Känns det otäckt eller roligt? För dom senaste månaderna har jag blivit så rädd för hela grejen att flytta så långt från ett ställe där jag känner alla och har min familj. Det är en jobbig känsla att veta att jag inte en spontandag kan åka hem till mamma eller pappa. Eller bara ta en fika med min syster. Allt kommer kräva en stor planering. Och det kommer kosta att träffa dom. Det tycker jag är jobbigast och jag blir nästan gråtfärdig av bara tanken. Att inte få vara nära dom som jag älskar allra mest. Självklart tillhör Simon den kategorin, men jag tror ni förstår hur jag menar. På samma gång som jag känner allt det här så känner jag mig otroligt förväntansfull. För det kommer ju bli så spännande. Nytt jobb och framför allt, nya människor. Det är just därför jag vill göra det här. Jag vill pröva. Jag vill se om det är något för mig. Den där storstan.



Stockholm - Sveriges storstad !

Nu är vi framme i Stockholm! Fick en jättehemsk känsla nyss! Vi sitter nämligen i bilen och jag fastna med blicken på dörrhandtaget och då kom tanken " tänk om jag skulle ta och öppna... Undra vad som skulle hända då?" Sen får jag en en rysning genom hela kroppen, för tänk om jag skulle göra det. För hjärnan börjar ju luras och få mig att faktiskt vilja öppna dörren! Därför flytta jag mig snabbt åt sidan för att inte handen ska åka dit! Gaaah hemskaste känslan man kan få ju! Brukar ni vara med om samma sak? Och har ni någon gång gjort som hjärnan blivit "lurad" till att tänka?

Jag trodde inte att det skulle ta mig så hårt.

Har inte varit så sugen på att skriva. 

Jag, Simon och Jonas och planera tågluffen på Wedemarks vid 9.30 och sen gick jag iväg och jobba. Därför det blev lite klent med inlägg idag. I morgon åker vi mot Stockholm. Jag har varken packat väskan, putsat på mitt CV, bokat hotell eller ingenting. Fasen jag är så seg. Fast kläderna ligger framme på bordet så det är alltid något =)

Vad säger man?

Alltså haha, Simon är verkligen världens största hypokondriker! Jag lovar det finns ingen värre än han! Jag kan ta ett ex.  (Simon jag skiter om du blir arg på mig nu men jag måste bara få säga det här för det är så roligt OCH KNÄPPT) han har i alla fall fått en finne på rumpan (fniss*) och efter ett tag säger han

- Alltså Amanda brukar du få finnar på rumpan?
- Nej, faktiskt inte (Men jag vet att det inte är ovanligt såklart)
- Åh.....
- NEJ SIMON DET ÄR INTE FALIGT ATT FÅ EN FINNE PÅ RUMPAN!!!


Dagens I-landsproblem

Vet liksom inte vad jag ska skriva. Jag är trött. Är direkt ingen nyhet, för jag är jämt trött. Jag blir så himla arg på mig själv, för jag tänkte att jag skulle hinna med så mycket idag, städa, skriva CV, åka in till jobbet och handla m.m. Men jag har varit för trött. Det enda jag har lyckats göra är tvätta. Dessutom så skulle jag behöva diska upp här. Min nya plan är ---> Diska och bada innan Despetate börjar. Men jag orkar inte. Bara bada, men jag vill verkligen att disken ska försvinna.


En trött flicka. Det får man vara :)


Tejpa upp ögonen, nu kör vi!

Nej men alltså såhär är det, om jag inte skulle iväg på jobbet snart så hade jag gått och lagt mig under täcket och sovit fram tills Svenska Hollywood fruar. För just nu är jag sjuuuuuuuuuukt äckligt trött. La mig ovanligt "tidigt" för att vara mig också, men väckarklockan ringde ju vid 06.00 i morse, så har varit vaken sen dess. Min kropp klara inte av att kliva upp så tidigt. Men jag var ju tvungen.

... Oookej nu börjar paniken sprida sig i kroppen. Herregud herregud jag får inte gå och lägga mig fast jag är så trött. Jag ska sitta i kassan, och där får jag inte sova. Andas andas andas. I morgon är du ledig Amanda.

... Fast då måste jag upp 06.00 igen. Fyfan.

Älskar mina nya byxor

Ett av dom bästa och nödvändigaste köpen jag gjort på länge!



Nu ska jag snart äta lunch, potatisbullar med hallonsylt! Attans att det inte fanns keso hemma, blir lite....tråkigt utan! Sen blir det jobb 15-20.15 :)

Jag vet vad jag behöver göra. Men jag gör det inte.


Fulla veckor

Vet ni hur mycket jag tycker om att jobba såhär många dagar? Jag älskar det faktiskt, haha! Även om det kan kännas tungt ibland och man känner sig sjukt trött på kvällarna, så njuter jag av det på något konstigt vis... Ibland undrar jag om jag inte är lite störd? Hehe!
sön: 13.30 - 20.15 √
mån: 15 - 20.15     √
tis: 12.30 - 19.15   √
ons: 11 - 20.15      √
tor: --
fre: 12 - 20.15        √
lör: 7.30 - 16          √
sön: 13 - 17.30      √

Wow, nu är denna vecka avklarad! Känns bra :) Nu blir det mån: 15 - 20.15 och ons: 12 - 20.15 sen far vi till Stockholm! Mysmys!

Jag vill om du vågar

Här sitter jag i sängen och suger på turkiskpeppar! Fick ett litet sug då jag sluta jobba! Alltså vilken superduper dag det har varit idag. I vanliga fall brukar vi vara tre som jobbar söndagar, men idag var vi fyra vilket är stoooor skillnad. För nu var två-tre uppe på golvet istället för en. Hur bra som helst :) Det blev lite schlagersnack. Vilken schlagerdag alltså. För innan jobbet lyssna jag bara på massa schlagerlåtar. Haha!!

Nu har räkningen för mina 2dagar på sjukhuset kommit!

... Yes!





Många stick i armen.


Frukost . . . .


Utsikten. Inget att klaga på.


Lillfisen var bland annat och hälsa på



Lillablå

Utvilad och pigg. Jajamen det är jag! Känns det som i alla fall. Nu är jag bara hungrig!
Sitter och trycker lite på datorn. Kollar efter BILLIGA hotell i Stockholm för fredag och lördag natt! Jag och Simon kommer ju att åka ner den 11:e - 15 mars. Simon ska göra det medicinskatesterna för pilotutbildningen han ska gå i höst, och då passar jag på att följa med för att söka lite jobb! Det är alltid bäst att träffa personer face to face liksom ! Så därför måste jag putsa på mitt CV snarast !!! Vill att det ska vara perfekt!


Cool tjej i skarf och huva!


För skojs skull så tittar jag på lite kurser på medborgarskolan som finns nere i Stockholm. Jag är inte sugen på att plugga, men det skulle vara såååååå roligt att komma på vad man ville göra i livet!


En egen-stund

Hallå Hallå!

Vilken dag! Fullfart hela tiden! Ibland stannade jag upp för att se om jag andades. Haha skoja !
Det var till att baka, fylla på i frukten, fylla på mejerit, fylla på varor, fixa bakom panten osv. Jajamen, det var en hej-dundrande-dag! Och mitt i allt kom mormor in på affären! Jag vart såå glad! Mormor bor i Järpen så det är några mil emellan, vilket gör att man inte alltid träffas så ofta! Och passande nog kom hon in 10min innan min rast. Så då min rast var gick vi och fika! :)

Nyss hade jag en liten mysstund i badkaret! Jag raka benen, och hade en mini ansiktsbehandling! Blev en hemmagjord ansiktsmask av bla. avokado. Den ska vara bra för torr hy, vilket jag har just nu!


Först skrubba jag ansiktet med en skrubbvante, sen gnussa jag in babyolja... OCH seeen la jag på avokadoblandningen! 

- en matsked yoghurt
- en matsked olivolja
- en tesked bakpulver
- ett ägg
- 1/2 avokado
-Sen blandar du bara ihop allt och kladdar på :)



Mumma!



Säg vad ni vill, men jag var en liten avokadoröra!





Sen en skön kräm på de! Rosenserien

Om allt funka vet jag inte än. Jag väntar tills i morgon innan jag säger hur det blev. Man måste ju ge det en chans ;)

En trött en

Nej men fyyyy!
Från skala 1-10 så är jag på skala 10 på hur sjukt trött jag är. Orkar inte hålla ögonen öppna. Därför lägger jag mig i sängen nu.

GODNATT!

ps. det gick toppen att jobba.
Ny dag i morgon. 7.30 - 16.00, yes jag är pepp!

Godmorgon!


Jobb 12-20.15

Ibland är du bara lite knäpp Simon...


Jag älskar ju faktiskt er båda lika mycket...

Haha ja vad ska man säga? Jag har två avundsjuka föräldrar. Ni förstår, när jag skriver om pappa, då säger mamma "Hummf, du skriver ju bara om pappa" och jag tänkte okej, så när jag varit hemma hos mamma har jag försökt att skriva om henne med. Såklart! Så idag så säger pappa " Ja.. du skriver ju mest om mamma" Haha, är dom inte ganska underbara ändå? Och lite små töntiga faktiskt. Två avundsjuka föräldrar.

Men kära mamma OCH kära pappa, ni ska veta hur mycket jag älskar er två! Ingen mindre, och ingen mer. Precis lika mycket ! Betydelsefulla och viktiga för att mitt liv ska fungera ♥

Eran Bomis :)


A Wonderful Day

Men vilken morgon! Vakna upp alldeles försent. Försent för det jag skulle göra i alla fall. Stressa som en tok. Blev till att använda mascaran som redan hade varit på i två dagar. Ajabaja, sova med mascara är väl ingen hitt! Men vad gör man när man bara somnar...  Sen blev det till att träffa söta Daniela för lunch och fika! Det är alltid så härligt att hitta en vän med samma värderingar och likheter. Det blev först en god laxmacka på Paus och sen drog vi på Tehuset för en fika :)


En barnsaga

Åh. Jag är trött.
Jag har jobbat länge.
Jag har jobbat över.
11-20.15
Det tyckte jag var skoj.
För det var så mycket att göra.
Jag åt två pizzor till lunch, och en tjock krämbulle.
Daniela och jag jobba ihop för första gången på länge.
Åh, det var så roligt att för göra det igen!
Hon är så söt!!
I morgon ska vi luncha.
Jippi säger jag!
Jippi säger hon!
Men först ska jag träna.
På Golds, såklart.
Muskler i rumpa och lår det ska bli.
Amanda ska bli en biff.
Nu vill Simpa busa.
Hejdå!

Trying to recall




Men åh, minns ni den här låten? Så många minnen dyker upp och jag blir helt svag!
16 och olyckligt kär.
Vad mer behöver man säga? Men nu när jag lyssnar på den här låten så kollar jag även på bilder ifrån bla. 3:an på gymnasiet. Det gör faktiskt lite ont i mig. Konstigt nog! Men vi tjejer var ganska så samansvettsade ändå. Eller har jag fel? Nej förfan, klart vi hade mysigt =)

 



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.............

.....................NU HAR JAG ÄNTLIGEN BÖCKERNA!!!



Dom här kommer att få hänga med mig på tågluffen. Kanske inte alla. Och kanske jag hinner läsa någon bok innan, men just nu hinner jag inte. Vi får se vi får se. Den största frågan är kommer jag kunna hålla mig?
Den sista boken saknas men den var inte på rean, så då köper jag den sen. Jag har ju lite att stå i om man säger så ;)


"Jag säger HEJ, HEJ, vilken underbar dag det är, för man kan vara som man är och ändå leva tillsammans"

Skulle ha varit ledig idag egentligen. Men så ringde dom ifrån jobbet och fråga om jag kunde jobba. Sååklart jag jobbar! Jag behöver ju pengarna :) Sen tycker jag att det är shycsst att ställa upp! :) Tyvärr sprack mina planer för dagen. Men det hinner jag väl med en annan dag, eller ikväll kanske? Tur att jag hann tvätta i alla fall!


Desperate, Greys & Hollywoodfruar

Goooooooooodmorgon! :)

Tvätten är i full gång! Tänk vad jag älskar att tvätta när jag väl gör det! Får ni samma känsla som mig? Den där sköna känslan att "Åh nu är allt rent, nu klarar jag mig" .

Vet ni, idag börjar DESPERATE !! Jag är så glad! Hur har jag klarat mig dom här månaderna?

Min lilla sässongsstartlista:

2 mars 21.00 Kanal 5 -
Desperate Housewives
3 mars 21.00 Kanal 5- Greys anatomy
8 mars 21.00 Kanal 3 - Svenska Hollywoodfruar

Det bästa med detta är ju att dom börjar 21.00. För då hinner jag alltid att kolla, även om jag jobbar :)



Hmm... vad är nu detta?

This is my life

Är det någon av er som följer Melodifestivalen? Jag gör det i alla fall, för det är roligt att titta på... Ja! Sen om låtarna är bra, det vet jag inte riktigt. Men en låt som jag älskar och borde vinna hela skiten är Salem Al Fakirs låt! Hur bra är inte den??? Den är så UNDERBAR!


Salem Al Fakir, hoho han är grym! :) Föresten, är det nån fler än jag som ska ringa på honom 150 gånger sen?
Han måste ju få komma vidare till Eurovision!

 



En låt som får mitt hjärta att gråta.




Check!

- Maila Bea om lägenhet √ CHECK
-
Maila Lotta om jobb √ CHECK

CVt får jag putsa på i morgon. Har ingen energi till det just nu. Men det ska bli roligt att bättra till det. Tack och lov har jag mitt CV klart, det tråkigaste jag har gjort var att skriva det.

Halv åtta hos mig  var föresten hemma i Duved ikväll. Mysigt! Var Assa som höll i middagen först! Vi firade midsommar med henne och hennes familj i sommras, och då var det hon som bjöd på den goda maten, bland annat! :)

HÄR ÄR AVSNITTET FRÅN HALV ÅTTA HOS MIG  - Se det! :)

Halv åtta hos mig?

Hmm jag är sjuuukt sugen på att se Alice i underlandet! Funderar på att se den då jag och Simon åker ner till Stockholm, för den visas i 3D tydligen och jag är 100% säker att den INTE kommer visas i 3D här hemma i Östersund. Det gjorde dom inte med Avatar. Och jag vill se den i 3D. Faktiskt.

Det har gått sheata bra att jobba föresten. Och roligt har det varit också. Kan man tänka sig va! :) Vi håller på att bygger om på jobbet, så allt är lite huller om buller typ. Jag ÄLSKAR det! Hehe. Och jag tror att kunderna hatar det. Tycker om att det blir en förändring och att det blir mycket att göra. Det märks att det renoveras, för jag har fått så mycket fler tider. Jippi! Men sen så sa ena "chefen" (?) att jag kunde få hur mycket tider som helst  fram tills jag slutar. Det är ju hur bra som helst!

Föresten, jag tror dom är uppe i Åre denna vecka i programet "Halv åtta hos mig". Mammas kompis "Assa" är med! Så jag ska ta och kolla på TV4 play sen :) Och i morgon är jag ju ledig så då kan jag kolla på TV !Huuuur bra som helst. Fasen, just nu tycker jag om livet :)


Haha lillfisen! Visste inte riktigt vart jag skulle göra av henne då jag
själv skulle klä på mig...

Men hon myste med nappen och tyckte det var mysigt! :)♥

Beroende av bloggar

Det är bra att ni läsare kikar in på bloggen även fast jag inte varit så aktiv. Bra jobbat! Jag blir skitirriterad om jag läser en blogg dagligen och den inte uppdaterar. Beroende? Haha!

Emmy har åkt hem och vardagen rullar på som vanligt igen! Jag har en hel del saker att ta itu med då jag kommer hem från jobbet sen, en hel liten lista!
- Skicka mail om boende i Sthlm
- Skicka mail till Lotta om jobbet
- Börja fin putsa på mitt CV. Förbättra osv. Även ta en ny bild... tror jag.
- Sortera upp tvätt tills i morgon

Hmmm det är de jag kommer på än så länge...



RSS 2.0