Tidsoptimist-javisst!

Så nu är det storspurten som gäller! Kom hem för 20min sedan efter att ha jobbat sedan 15.00 (men skulle tydligen börja 14.00, ooobs! ) Ska städa, diska och laga mat. Detta vill jag helst hinna med innan 22.00 för då kommer Simon hem. Är jag en tidsoptimist mån tro?

Bättre sent än aldrig, eller hur är det man säger?

Så, nu är bilderna klara och dessa är dom som jag ska ha på väggen hemma samt ge bort till mamma och pappa.
Den stora fotografen är my boyfriend Simon Brygg!

Den första bilden ska jag ha på tackkortet!






Jag hatar rubriker

Nu är man hemma igen från skogen. blandade känslor. Älskar att åka upp, men samtidigt är det så skönt att komma hem till sitt. Tänk att efter hela sitt liv bott hemma och skapat sig en trygghet i sitt hem, kan skapa ett nytt hem och få samma "hemkänsla" som i det där man levde i 18 år. Är inte de ganska konstigt? Självklart blir det inte detsamma känslor som där man är uppväxt, men man lyckas som ändå skapa ett nytt ställe där man känner sig trygg och som man faktiskt kan kalla hem.


Simon sitter och redigerar bilderna i datorn, och jag fick i uppgift att plocka ihop alla kläder som vi hängt ut här i lägenheten (så som ni kan se på bild en bit ner). Fick även i uppgift att diska. Det var värst vilka tråkiga uppgifter jag fick måste jag säga! Hm.


Simon tycker att jag ska förklara mig i min rubrik "Bråk slutar alltid med en puss" som är en bit nedanför. Han sa " Jag fattar, men kanske inte dom om läser" Men i mina rubriker är det inte meningen att man alltid ska förstå. Mina rubriker kan handla om vad jag känner, vad som hänt under dagen, eller så kan den höra ihop med själva inlägget.
Men jag tänkte att jag kan ju förklara lite i alla fall om den rubriken just för att det var lite komiskt.
Det var i alla fall i Lördagskväll då vi skulle ta studentbilden första gången. Det hade hunnit blivit mörkt  (i alla fall för att kameran ska kunna ta en bra bild). Jag var sminkad och redo för kamerans alla blixtrar, så säger Simon " aa men nu är det för mörkt, vi väntar tills i morgon" Fan heller tänker jag som har duschat, sminkat mig och fixat håret så pass sent på kvällen för att bara ta mina jäkla bilder. Så vi börjar små bråka och jag blir tjurig för jag vill verkligen ta bilderna! Jag lyckas i alla fall få iväg oss, och det slutar med att vi åker hem för bilderna blir alldeles för mörka. Där fick jag! Efter all tjurning så säger jag "förlåt" och vi ger varandra en puss. Vilket alla våra bråk slutar med, en puss!



hej puss ses

Tjoho tackkorten är nu tagna och jag vart supernöjd! Hade inte kunnat bli bättre! Tur man har en pojkvän som är händig med kameran ;) Bilder från fotningen får ni se ikväll när jag kommer hem från Huså! :) Så håll er uppdaterad så länge ;)

Bråk slutar alltid med en puss

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och försökt ta bilder till mitt tackkort från studenten. Och då tror jag ni tänker "öh klockan är förfasen snart 22.00 och det är ju kolsvart ute" och " men hallå tog inte du studenten för 2 månader sedann???" Jo, jo joooo det är sant alltihop! Det blev kolsvart bakrund, så den blev totalt jäkla osommrig och jag vet att tackkortet blir fotad ganska så långt efter studenten, men vad ska man göra när man aldrig får tummen ur röven?? Bilderna vart ändå ganska coola, men ska göra ett nytt försök i morgon. Så jag hoppas på fint väder så jag kan få till dom här korten någon gång!

Blåbär

Idag hände det, vi plocka blåbär! Simon var med. Vart en aning överraskad då jag hörde han ropa "Åh titta blåbär" eller när man hörde han säga " Åh här var det blåbär". Då måste jag säga att han var riktigt söt! Han fick den lilla hinken och jag tog den stora. Rätt ska vara rätt ;) Nu har vi i alla fall lite blåbär till några pajer i alla fall :)

Riktigt mysigt att sitta i blåbärsriset, otroligt nog så filosofiera jag inget, men det var nog det bästa, för jag har filosofierat så mycket de senaste veckorna, utan jag satt mest och tänkte på......inget. Skönt! Faktiskt.




                  Den äkta skogsmullen eller vadå?
 


Vi är helt enkelt nattmänniskor

Vaka upp för en liten stund sedan efter att ha sovit i några timmar i mammas säng.
Har varit så sjukt trött, men får skylla mig själv som var uppe till 02.00 i natt och klev upp 06.30 för att ta tåget som gick 08.00  mot Järpen. Inte bra.

Det bästa med att komma hem är att man bara kan va, utan att känna måsten. Okej, ibland blir det lite måsten av mamma, men det brukar inte dirket vara krävande.

Funderar på om jag ska upp i skogen ( eller ja, vi är ju som ute i skogen i vilket fall, men gå ännu längre in i skogen) och plocka blåbär. För då kan jag frysa in dom och göra massor av blåbärspajer när jag vill. 

 
Hitta denna bild på mig och Simon i mammas dator som är sen i början av sommaren.
Som vi myser!


Det starkaste av allt

I morgon åker jag och Simon upp till Huså för att stanna över helgen.
Älskar att åka iväg och få bo hos antingen mamma eller pappa. Att få komma hem.

Finns ingen goare tjej


                         Mys med Ronja på Svenssons

                                  Farbror Simon & Ronja

                            Syster Karoline & Ronja

Att vara vuxen

Nu är man hemma efter ett pass på ICA. Har jobbat 5dagar i sträck, precis som en vanlig arbetsvecka. Det är väl såhär det känns att bli vuxen antar jag. Jobba, sova, jobba. Helt okej. . .

Fikat idag med delar av familjen var mysigt, älskar att få träffa Ronja. Finns inget bättre än att få se henne efter några dagars uppehåll!


Såhär ser det förresten ut då man tvättar hemma hos oss. Men det blir en god lukt i lägenheten i alla fall!

Ingen tvätt i maskin

Jag har jobbat, jobbat och sovit.
Fy fasen så trött jag varit de senaste dagarna, men förkyningen håller på att tar om så kanske därför man känner sig så seg?

Igår efter jobbet var jag och Towe iväg på rekryteringsträff uppe på polisen. Dom prata om hur poliser arbetar, deras utbildning osv. Det var såklart för dom som var intresserad av att bli polis och jag som har haft det i huvudet i några år tyckte att det var en toppen idé av Towe att ta med mig dit upp. Jag blev bara lite klokare men jag är fortfarande osäker på om jag vill bli just polis, eftersom det finns så många planer och drömmar i mitt huvud. Men polis ligger helt klart med på den listan så vi får se vad som händer några år framöver. Men jag säger bara en sak "GO POLISER"  ; )

Idag har/hade vi tvättid. Hur tror ni det funkar med en tvättid kl.07.00 för Amanda & Simon? Njaaa, inte så bra. Nu är klockan 9.50 och ingen tvätt i maskin. Det är inte så bra att vara såhär lik varandra...

Mitt på dan kommer jag, Simon, Karro, mamma, Ronja & mormor fika på Rödön, så det kanske är bäst att stoppa i den där jädrans tvätten och börja klä på sig. 15.30 är det jobb igen. Yeey.

Mitt i matlagningen:

Simon: "Alltså Meduza är helt kåt på mig! Hon vill så jävla gärna ha kattungar med mig!

Oooookej Simon........

(Om vi säger såhär, Simons kompis honkatt löper och visar ett stort intresse för honom....
Hon vänder upp rumpan mot honom, skriker på honom och drar sig mer än vanligt mot hans ben. Bör jag vara orolig?)

Middag vid midnatt, kan det kallas frukost då?

Min och Simons matrutin är verkligen körd. Jag börjar jobba (oftast) 14.30 - 20.15 vilket leder till att jag måste ta bussen som går 20.45 ifrån stan mot Lugnvik för att komma hem. Simon börjar 15.45 och slutar 21.00, vilket gör att han måste ta bussen 21.45 ifrån stan och hem, vilket leder till att han kommer hem kl.22.00, alltså 1timme efter att han har slutat vilket leder till att våran matrutin är SÄMST!! Våran middag blir ungeför 22.30 om inte 23.00. Det är helt sjukt!

Drömmar & Begär


                       Det finns tider och minuter man saknar

Jag ska sätta mig ner och göra en lista över allt jag vill göra nu framöver. Det ploppar upp en ny dröm i princip varje dag och jag hade tänkt att göra allt! Faktiskt.

Jag vill faktiskt inte

Idag var en sån dag på jobbet, att jag trodde att jag skulle svimma av panik. Man sitter där, lite trött och seg och inser att det faktiskt är 5timmar kvar innan man får gå hem. Man börjar snurra på stolen, klia sig på armarna, ögonen går i kors och svetten börjar rinna. Jag är fast i min egna kropp! Det är hemskt, det är sjukt fruktansvärt äckligt!!! Tillslut gjorde jag det enda rätta, jag tejpa för klockan på dataskärmen. Och faktiskt, det kändes lite bättre. Men bara en smula.

Vill ni veta vad det bästa med mitt jobb är? Jo, det är att komma dit och inte jobba. De ni, det är grejer de! Typ man får för sig att kissa, ja då traskar jag dit upp, eller är jag pratsugen, ja då går det lika bra att gå dit. Det är toppen att ha ett jobb! Då jag slipper jobba!

The Lägenhet

Vart en riktigt lyckad kväll igår! Åkte hem med Åsbussen som gick 23.30, ibland är det ju en fördel med att bo i Lugnvik så man kan ta den! Men det hade ju varit ännu bättre om man bodde i stan för då slapp man passa bussarna! Appropå Lugnvik så tänkte jag visa lite av våran lägenhet!


Lillhallen (är det bara jag som tycker att tavlan ser böjd ut? haha)

        Sov & vardagsrummet (samt datahörna och matsal)

                            Vardagsrums delen!

                                           Köket

Utgång


Ikväll kör jag på lite rockigt för det är ju såå jag, not ;)
Men kul att prova något nytt!

1000 Drömmar


Simon ser sjukt äcklad ut och jag ser ut att precis blivit utsläppt ifrån ett mentalsjukhus!

                                     Snyggingen inne på Goa!

Vart en mysig & lyckad kväll! Sommar med Göran borde alla se och maten inne på Goa var riktigt go!
Nu ska jag in i duschen för kvällen kommer spenderas hemma hos syster för lite förfest, senare blir det krogen men jag tror jag skippar de!

2års mys

Snart bär det av in till stan för 2års mys med Simon! Det blir middag på Goa & bio "Sommaren med Göran" .

Fick förresten ett sms om att mina kläder har kommit ner till macken nu, men man kunde inte hämta ut det innan 18.00 ikväll,  lite segt eftersom att jag skulle vilja ha på mig något av de ikväll. Men jag ska springa ner och kolla om dom inte redan finns där, för det har ju hänt!

Nu ska jag fortsätta sminka mig så jag hinner med allt!

What hurts the most

Gud va less jag är på att sitta hemma själv! Simon jobbar alltid kväll och jag har fortfarande semester! Det går inte alls ihop, men det funkar. Får funka i alla fall. För att fördriva min tid har jag varit på stan och träffat mamma samt Ronja. Gick och kissa på jobbet (underbart att jobbet ligger centralt när nöden kallar!), pratade med Lisa som satt i kassan och slet som ett hungrigt djur (hehe), tvinga på Simon att köpa en tröja som han var så snygg i, och det gick bra! Nu är han mörkblå/vit randig. Duper söt! :) Träffa även Per på jobbet, och eventuellt blir det personalfest om två helger om alla kan! Det kan bli trevlans! :)

Älskar denna musikvideo. Jag hoppas era ögonen fylls med tårar, för det gjorde det för mig första gången jag såg den!
                                   
   Lyssna, kolla och njuut!

 

CV = Check!

Åh jag är så nöjd! Idag har jag äntligen tagit tag och skrivit mitt CV, så nu kan jag äntligen börja söka lite jobb. Mitt förra CV var verkligen ett "hej jag söker ett extra jobb, jag är 12år och gillar att rita" Men det funka ju tydligen det också eftersom att jag fick jobb på Ica.
Och jo, jag jobbar kvar på ICA, men det är bara extra och det skulle vara så roligt med någonting nytt! Tyvärr blev CV:et klart typ en månad försent, för jag tänkte nämligen söka på Gina men som vanligt är jag alladeles för lat, så deras annons hann tas bort. Duktigt Amanda! Duktigt! Aja bara ta nya tag!

Det blev i alla fall denna bild till mitt CV

Det kostar att vilja bo i storstan!

Håller på och letar efter hyresrätter i Stockholm, men det är ju verkligen inte som att vara med i Östersundsbostäder, haha!
Stockholms stads bostadsförmedling tar 250kr per år, visserligen okej om man verkligen vill ha en hyresrätt i Storstan. Men då man fått en lägenhet genom dom så måste man ge dom 2000kr för att dom hjälpt en att fått en... öööööh? Tycker det låter lite snyltit! Men vi vill heller inte köpa någon förrens man känner att man trivs och verkligen vill stanna några år. Bo någonstans måste vi ändå göra eftersom att Simon ska plugga där nere. Är så fruktansvärt trött på att bo i andra hand och inte veta hur länge man får bo kvar. Men det löser sig Amanda, det löser sig! Det är ju förmodligen trotts allt 1år kvar :)

Mini magsäck!?

Min mage fungerar som om jag fortfarande skulle vara utomlands.
Det har snart gått en vecka och jag har fortfarande inte lyckats töja ut magsäcken. Innan jag åkte till Bulgarien kunde jag tex äta 5 mackor men nu orkar jag knappt 3 st, eller äta 3 cornfileér och nu kan jag äta typ 1 1/2 . Jag håller på att bli galen, mat som är så himla gott! Om jag en dag blir överviktig och känner att jag verkligen måste gå ner i vikt, ja då åker jag utomlands helt enkelt. För det kommer ju verkligen inte behövas någon magsäcksoperation!

Nytt & Fräscht!

Min dag har gått åt till denna lilla blogg, som jag hoppas att ni ser!
Gjort helt nytt, förutom headern och lita småsaker.
Detta resulterar till att det fortfarande är stökigt här hemma. Men jag är så NÖJD!!!!!!! Alltså som jag suttit nu och fixat denna jävla blogg, och som jag fått gjort om säkert 10gr, men nu är jag klar och jag känner mig såååååå himla nöjd och glad. Det är värt var enda liten dammråtta som ligger och dräler på golvet! Oyea det är det! :)

Nu kan ni även sitta och lyssna på min musik, samtidigt som ni läser, genom ipoden här på sidan.(Är en kopia av den som jag har) Är dock bara 5st låtar ännu, men jag var så ivrig på att få lägga till den i bloggen så jag hann inte vänta. Sen så hade jag musiktorka så det gjorde ju sig ändå.

Suddig dag.

 
                            En fin fotlänk som jag fått av Annika & Tomas

                     


Simon är på jobbet, Simons pappaTomas har varit här och hämtat sin uppblåsbara madrass, jag sitter och funderar på vad man ska hitta på. Jag tror det blir en riktig storstädning, och då menar jag RIKTIG. Det innebär; plocka ihop, dammsuga golvet, dammtorka, städa allt inne på toaletten, vädra sängkläder osv.osv. Dessutom måste jag skriva om namnskylten på dörren. Solen har blekt bort våra namn, så för att brevbäraren ska hitta med mina kläder är det kanske prio ETT!

H&M, lätt att älska


I höst kör jag på svarta skor. Kändes lika bra
eftersom att alla vita jag haft innan blivit så
tråkiga och fula. Sen tycker jag att svart är ganska
coolt. Köpte dom på Stadium för 399:-


Jag älskar randigt och kan aldrig få nog av det!
Kan vara snyggt till svarta jeans och något snyggt
armband. H&M för 99:-
 
Detta är egentligen en klänning men var svår att
fota, haha! Är i alla fall "nitar" (platta) på den.
H&M för 179:-

Sista gången på länge.

Såhär är det, jag och måla naglar går verkligen inte ihop! Om man ska ta dom totala timmarna på hur lång tid det tar för mig att måla mina naglar skulle man kunna säga en halv dag. Jag börjar med att måla vilket inte alls går så bra = det hamnar utanför, sen så stöter jag i mot någonting så jag får lägga på ett nytt lager, sen så måste man ta en dusch eller skölja fingrarna i varmvatten för att mjukna upp nagellacket så att man kan dra loss det ifrån huden vilket tar ett tag innan man kan göra eftersom att nagellacket måste torka. Nu har jag i alla fall målat naglarna och jag har inte orkat gå in i duschen ännu. Så får se vad som händer. Detta är därför jag typ aldrig aldrig målar naglarna. Nu tar det nog ett tag tills nästa gång.

Nu ska resten av kvällen spenderas med chips, dipp och läsk för att mysa med Simon. Utan det blir det inget mys, tur att Simon tycker lika dant!

The City

Snart ska jag in på stan och fixa allt som måste fixas! Blir en "snabbglass" med Simon eftersom att han ska iväg och jobba.
På fredag blir det förmodligen Åre för att "fira" våran lilla 2årsdag som faktiskt är värd att fira :) Sen måste mina tackkort som ska skickas ut från studenten oxå tas då förhoppningsvis.

I morse var ju Simon och hans vänner ute på flyget och blev filmade av TV4, så om man är nyfiken kan man kolla på dom här: http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/ostersund?videoId=1.1145873 . Konstigaste var att dom bara tog med Simon när han prata, lite trist för dom andra.

Vi fyller 2år idag!

Alltså idag är det den här dagen IGEN, då menar jag min och Simons årsdag (kan man säga de fast det är två år?) äsch vi säger så! Det är i alla fall två års sedan som jag blev tillsammans Simon och jag förstår inte riktigt vart tiden har försvunnit? Ibland vill jag tycka att det har gått otroligt fort, och ibland tänker jag faktiskt "men är det inte mer?"

Vi har firat min födelsedag 2 gånger (man skulle kunna säga 3 TILL OCH MED, eftersom att vi träffades för första gången på yran och hade mer eller mindre kontakt efter de och eftersom att min födelsedag är den 11augusti så kände vi varandra då), vi har firat hans födelsedag 2 gånger, vi har firat 2 Alla hjärtans dag (han som fixat och donat på båda), vi har firat jul 2 gånger (dock på olika håll men vi har ändå firat den genom att ge varandra presenter), Vi har haft 3 sommrar tillsammans, men 2 hela! En sak som skiljer sig ifrån allt som är 2 är att vi har 10000 drömmar som vi vill göra tillsammans!

Jag antar att dom flesta som känner mig och läser min blogg vet hur jag och Simon träffades, men om det skulle vara nån liten stackare som inte vet allt i detalj så tänkte jag nu berätta om hur, var, när och varför vi blev tillsammans! :)

"Allt började i grund och botten med att en av mina bästa vänner, Martina, hade blivit tillsammans med en kille (Andreas) under den sommaren (2007), dom skulle gå på yran ihop och jag vart nyfiken på att se vem han var. Vi bestämde oss för att träffas i Badhusparken på torsdagen (första yrankvällen), när jag kommer dit ser jag hur en lång, mörk kille (mf.) kommer bakom henne och Andreas, han var riktigt snygg och jag skyndar mig att fråga Martina vem han är "för han är ju skitsnygg!!" Hon berättar att det är Andreas vän och jag blir helt till mig. Jag säger snabbt "HAN SKA JAG HA!" Punkt slut helt enkelt. Nu är ju jag ingen sån som brukar säga så om killar, men jag kände bara så och det var bara helt enkelt tvunget att komma ur min mun! Vi satte oss lite senare allihop på stolarna utanför badhusparkens Café. Jag tänkte att jag skulle vara lite smart och försöka få han intresserad så jag frågar om "någon" vill åka karusell, han säger snabbt "Nä fyfan jag åker inte ryskakaruseller" Nähäpp där gick dom planerna åt skogen tänkte jag. Han visa sig inge intresserad och var allmänt dryg (hahaha) jag gav upp och stack iväg till några andra kompisar. Det var den kvällen.

Sista yrankvällen, lördagen, så gick jag på förfest hos Andreas där Martina var. Visst, jag hade inte helt släppt Simon, men jag orka inte lägga ner någon energi. Han stod i alla fall där och var väldigt snygg! Håret var fixat och hans ögon såg så snälla ut. Just så mycket mer hände inte hemma hos dom. Men när vi var nere i badhusparken så gav jag min första komplimang till han "Vilka fina näsborrar du har" man får fantisera själv om det var i mitt normala tillstånd. Sen blev det lite små pussar osv. (hihi) (Nu efteråt har jag fått veta att han tyckte att jag var jättesnygg och vart glad då Martina hade sagt att jag tyckte han var snygg, hehe).

Måndagen efter började vi skriva med varandra på msn. Jag hade börjat jobba ihop med hans kompis på minigolfen och enligt Simon vart han ganska stressad över de, eftersom att han vart rädd för att jag skulle bli tillsammans men honom istället. Därför bestämde vi ganska fort att vi skulle träffas. Det var alltid Simon som börjde med att skicka sms eller skriva på msn, eller ringa, vilket jag inte kommit på förrens idag. Efter ca 1vecka så bestämde vi oss för att träffas. Jag var så nervös att jag ringde till Martina och grät. På msn hade vi missförstått varandra, så jag trodde att han var 1,98 lång vilket var den största anledningen till att jag grät. Tänk er själv, ni öppnar dörren och där står en stor kille på nästan 2METER och nedanför står en liten liten tjej på sina 1.60. Helt sjukt egentligen att det var de som oroa mig mest. I alla fall så ringer han mig då han inte hittar, efter att fått höra hans snälla röst blir jag alldeles lugn. Efter de träffades vi i princip varje dag (hemma hos mig eller på minigolfen) sen så efter 2veckor träffades vi hemma hos han i Ås, det var alltså den 17 Augusti 2007 för 2år sedan. Som längst har vi nog varit ifrån varandra i 1vecka. Och då vi inte bodde ihop pratade vi i telefon med varandra varje kväll. "



Jag vet att han är mannen i mitt liv.

Hur lyckas man?

Nu är kläderna beställd! Jag älskat verkligen att beställa kläder! Det blir som att fylla år, även om man vet vad som är i paketet. Men jag tror inte jag är den enda som tycker de ;)

I morgon ska Simon och hans lilla "fototeam" vara med i Tv4. Efter som att han/dom är så kallade flygnördar och fotar flygplan så har det tydligen blivit ett intressant ämne att ta upp i Tv. Senast som i onsdags var dom med i ÖP och fick vara med på första sidan samt tog upp ett heluppslag. Deras flygblogg som dom haft sedan i vintras har även också blivit ganska stor. Kanske inte för oss vanliga människor ;) Men då dom var med i ÖP i onsdags hade de strax över 900träffar på bloggen, vilket jag tycker är ganska fränt. Vem vet, kanske bli det våra nya lokalkändisar ;)


    Här är deras blogg : http://osdphoto.blogspot.com/

Det är ju bara såhär, jag måste ju faktiskt skryta om min kille när jag själv inte lyckas så bra.
Men med mina ca 10 besökare är jag ganska nöjd! :) Jag vill tacka min mamma, min pappa, min mormor, min kusin..........osv. Haha nädå, jag hoppas att det är någon fler än min familj som läser min lilla blogg.

Det går bra nu.

Jag tror det märks att jag är sjuk, uppdaterar typ med knappt 15minuters mellanrum tror jag, haha!
Men så är det att vara rastlös och inte kunna göra så mycket, då blir datorn ens bästa vän!

Jag tror inte jag kan vänta med att beställa tills i morgon, jag gör det nog idag, snart, NU! Fast jag tycker alltid att det är tryggast att beställa från internet när Simon är hemma, för jag är så ivrig och bara trycker på en massa så det kan bli fel.
Det här är i alla fall de jag hade tänkt att beställa hem:

                         
                                         Grå cardigan för 399:-
 
                                          En söt topp för 149:-



                                        Vit topp för 199:-

                            
                             Väst som jag ska ha utanpå den vita toppen
                              för 199:-

Åh jag är så dålig på att komma på rubriker...

Jag måste säga att jag är en ganska rastlös person... Vet inte riktigt hur Simon står ut med mig?!
Men aja, det får han så lov att göra. Även om jag är otroligt sjuk som nu så kan jag inte riktigt sitta still, vilket kanske inte är så bra. Jag har i alla fall redan hunnit plocka ihop här hemma, men disken har jag sparat tills Simon kommer hem. Nu är jag i alla fall andfådd och känner hur det klias i halsen, not good.

I morgon har jag en del ärenden att fixa, vilket jag heller inte borde göra, men dessa är viktiga och jag får gå långsamt och klä på mig massa kläder! Det gjorde jag idag då jag tog bussen in och fika med Martina, då vira jag runt min tjocka stickade halsduk. Det kändes en aning dumt eftersom att ingen annan hade speciellt varma kläder men är man en förståndig liten flicka som mig så gör man så... När jag var liten gick jag nämligen med långklasonger även på sommaren, så det blev alltså långkalsonger året runt. Mamma försökte tvinga av mig dom på sommrarna, men hon lyckades aldrig speciellt bra.

Morgondagens planer:
* Växla tillbaka pengar på Forex
* Öppna ett till sparkonto
* Fixa mina skattepengar
* Kolla hur jag ska jobba dom kommande veckorna (eftersom att dom tydligen hade skrivit in mig på pass fast det stod att jag inte skulle ha något mer dom veckorna)
* Handla
*Beställa kläder ifrån H&M (Har inte bställt kläder från H&M sedan jag flytta in till stan vilket är kanske 4år sedan)

So sick

Har nyss kommit hem efter en sväng på stan för att fika med Martina på Paus. Jag tror att friskluft och lite fika bara är bra för en sjukling som mig :) Passa även på att gå ner på apoteket för att fylla på mitt medicinskåp som jag så stolt har! Det blev KanJang, Olbas(som man stoppar i näsan) och även kosttilskott för en vegetarian som mig, men den köpte jag dock på hälsokostbutiken på Domus. Jag tror all min förkylning har med att göra att jag på mina 4,5 år som vegetarian knappt stoppat i mig kosttilskott, vilket är helt puckat  eftersom att det försämrar mitt emunförsvar. Men nu ska det bli ändringar på de! :)
                                 
                                  KanJang: 159:-
                                  Olbas Inhalator: 42:-
                                  Multivitamin för vegetarianer: 149:-

                                    
 Den här Olbas har jag kört på förut och för er som inte vet vad det är så har man den i alla fall i näsan. Den tar bort det täppta i näsan, fungerar som nässpray (fast denna är bättre tycker jag). Man får värsta lilla kicken av den! UNDERBART!

Home

Nu är jag hemma efter en vecka i Bulgarien! Det finns så mycket att säga att jag har glömt bort hälften redan!
Men ett ord: UNDERBARTROLIGT! Så svårt att förklara känslorna, ögonblicken och upplevelserna som hände där nere!
Det vart helt klart en lyckad resa och det hade verkligen inte kunnat bli bättre!

"Nu kan det bara bli sämre"

Men eftersom att jag heter Amanda Östlund så blev jag ju såklart sjuk. Tur i oturen att det kom samma kväll som vi åkte hem.

Låtar som var väldigt populära där nere var dessa:
http://www.youtube.com/watch?v=AmiN0h-3syc
http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk

I början höll jag på att kräkas efter att jag hört dom här låtarna för typ 10:e gången under kanske 5timmar, men när vi skulle hem sista dagen vart allt så vemodigt. Tänk att låtar kan göra så mycket!

Istället för att skriva så tänkte jag lägga upp mina favoritbilder under resan :)


 


Att lyssna på dom två låtarna plus denna låt: http://www.youtube.com/watch?v=W-bdKX0IZdY&feature=fvw får mig att verkligen önska att man kunde vrida tillbaka tiden! Saknar Emmy, Saknar Sunny Beach, Saknar känslorna! Saknar allt det där tillsammans!

Min låssas födelsedag!

Hallådär, nu var det ett jäkla bra tag sedan!
Känns som att mycket har hänt sedan sist. Varit på yran, alla tre dagar, nästan värdelöst. Hade det inte varit så att Simon hade vunnit yranbiljetter för tredagar och gett dom till mig så hade jag inte gått. Men gratis är ju gott ;)
 Tycker inte om yran längre. Eller kan det vara för att det verkligen inte är samma sak om inte Simon är med?

Sen känns det som att jag har jobbat jobbat och återigen jobbat. Den enda dagen jag var ledig förra veckan var i söndags. Men pengar är ju som härligt och Simon var ju ändå borta så varför inte passa på? :) Lönen i Augusti kommer sitta fint!

Simon kom hem i morse och som jag fick krama och pussa han. Mys mys. Sen kom även mina släktingar samt Simons för att fira mig i förskott. Så idag har alltså varit min låssas födelsedag, eftersom att jag är i Bulgarien den 11. Tårta, fika och presenter, det är en bra start på andra semester omgången för den här sommaren!

Nu ska jag snart prata med Emmy och kolla vem som ska ha med sig vad av vissa saker. Sen blir det till att packa. Det här kommer bli sååååååååååååå KUL!!!!!

Kommer upp en massa bilder snart från min och Simons semester i skåne :)


Tavlan på väggen fick jag föresten av mamma i födelsedagspresent.
Det är en klänning som jag fick av farmor och farfar när jag var ca 1år och hade på mig på ett foto som är tagen hos en fotograf. Sen är det även ett par spetsbrallor till. Så dom två tillsammans rama mamma in.
Den gör sig fin över våran soffa! Någon dag ska jag visa upp våran nya lägenhet oxå.

RSS 2.0