En dag efter jobbet...

Tänk er att ni glatt trippar upp i ett trapphus och plingar på en dörr. Samtidigt som ni väntar på att någon ska komma, bryts tystnaden i trapphuset av en massa högljuda stön. Du står där, och till en början förstår du inte riktigt vad som händer och vad det är som låter. Du kollar dig om kring med stoooora ögon,TILLS du faktiskt fattar vad det är som händer och ögonen blir ännu större. Dörren öppnas och tack och lov är det inte den dörren stönet kommer ifrån. MEN du är chockad. Du börjar mumla för att berätta vad du just varit med om, men ingen fattar, för du är fortfarande i chocktillstånd.
...

Jag var vaken då solen gick ner, jag var vaken då solen gick upp.
Nu säger jag godnatt!

Vad spelar det egentligen för roll?

Simon har sin vän Petter på besök och vi har diskuterat statusen på bussar några gånger.
Enligt Petter så var våran blivande buss 2:an, som åker mot lugnvik, en skam att kliva på, just eftersom att det far till Lugnvik.
Jag håller helt med honom. Jag har komit fram till att vi kommer att byta ner oss i lägenhet och nu även buss! TOPPEN!

Vi satt även och disskutera vad som var finast att åka, vilket var 1:an & 9:an. 1:an & 9:an går båda mot frösön vilket är ett "fint" ställe att bo på. Ni vet, gräääädhyllan ;) Som Simon alltid tjatar om att vi bor på.. nästan!

I alla fall så fick jag trösta mig med att säga " jaaajaa, torvalla är ju faktiskt värre!"

Det roligaste med mig är att jag oftast alltid försvarar saker som jag egentligen heller inte tycker om. Som tex. Lugnvik. Jag tycker inte alls om Lugnvik, det är absolut inget fel med det stället, förutom att det endast finns EN dyr mack och och en liten pizzeria som ser ut att ruttna ihop i vilken sekund som helst! Och nej, det gör den nog inte men vad vet jag? I alla fall försvarar jag Lugnvik, för jag ska ju trotts allt bo där nu och när jag äntligen har börjat acceptera att jag faktiskt ska flytta dit på Onsdag ska väl ingen få mig att känna något annat! :) Go Lugnvik säger jag, hee hee....
Vet ni vad?

Vet ni vad jag är idag då? LEDIG, vilket jag även var igår och nästan i förgår, så det är ju verkligen inte synd om mig.
Idag ska jag i alla fall ner till Åsbryggan och inviga den för sommaren, TJOHOO  ÄNTLIGEN! : )

Men innan de ska jag springa in på H&M och köpa mig den där suuuuuperfina tunikan!

Senare under dagen och kvällen blir det lite turer upp i det blå!
Vet ni vad? Jag tror det här blir en kanon dag!

Underbar dag

Nu har jag i alla fall bokat tid (som förövrigt blir DIT om man vänder på det, det såg jag nu när jag skrev fel hoho!) hos frissan. Det vart impuls när jag stod på H&M och kände, "näää men fasen jag kör på ganska kort hår". Så sprang jag upp hos min kära frisör på Slingan och boka tid. Det kändes så bra, med tanke på hur slitet jag såg mitt hår var i morse. Jag får ångra mig om jag vill, för jag vet att vad jag än skulle göra så ångrar jag mig, så varför dra till med något rejält på en gång då? :) Nu längtar jag till tisdag och i morgon för då hade jag tänkt att köpa en tunika på H&M. Det här kommer att bli kanoners! :)


En dag är en vacker dag

Jag har lite funderingar över vad jag ska göra med mitt hår. Funderar på att klippa av mig ganska mycket och ha som längst till slutet av halsen, och väldigt spickrakt. Eller så vill jag spara (för känner jag mig rätt så vill jag ha det långt efter en vecka igen) och istället bara klippa en sommrig lugg? Eller är det snyggt att ha håret som alternativ 1 och samtidigt ha lugg? Men alltså blää, jag blir tokig, för egentligen spelar det ingen roll, jag ångrar mig alltid efter en vecka ändå. Och det är inget ljug.

Min hårförebild är Sarah Jessica Parker, då hon spelar rollen Carrie i Sex and the City. Hon har lockigt, spikrakt, kort, långt, ja hon har allt det där. Ska hon ut på fest men har kort hår, så vips så har hon genast långt. Och det är då ingen hemlighet att det är löshår, men hur fint och naturligt är det inte då? Och JA jag vet att allt går att fixa eftersom att det bara är en serie, men vad hjälper de mig? Jag vill ändå ha det som Carrie!

En dag ska jag till New York och en dag ska jag ha lika lätt att ändra mitt hår som Carries!
En dag är en vacker dag!

Blondinbella?

Vill ni veta en sak? I smyg (fast inte nu längre) läser jag Blondinbellas blogg. Jag tycker otroligt nog att hon är bra. Ja, hon skriver väldigt bra och det är roligt att läsa om allt hon skriver. Det enda jag oftast inte brukar gilla, är när hon skriver om Moderaterna. Nej, dom som känner mig vet att jag inte tycker moderaterna. Har aldrig gjort och kommer aldrig och göra. Men nog om de. Jag kände bara att jag var tvungen att bekänna det. Så länge man håller sig till att läsa hennes blogg och slipper höra hennes röst så tycker jag om henne. Ja, hon verkar väl faktiskt trevlig.

Algot

Förresten, det här är mitt blivande barn som jag kommer kidnappa...

Man ser han inte så jättbra, men bara av att se baksidan av honom, får mig att bli knäsvag i alla fall.
Kan ni se hans stoooora mysiga kinder som hänger ut där på sidan? :)
                                ÅH, Algot Algot Algot Algot Algot!

Frösön VS Lugnvik

Nu packas det förfullt (?) Eller jag hade hoppats på att det skulle göra det...
På onsdag nästa vecka flyttar jag & Simon till Lugnvik, båda med blandade känslor.
Tänk OM lugnvik hade legat på frösön, säg en sån lycklig tjej jag hade varit då!
Men man måste ju tänka positivt, vi får ju måla om i lägenheten i alla fall. Alltid något!


En midsommar

Min midsommar vart väldigt lyckad.
Eller om man säger såhär, hela helgen vart otroligt bra & mysigt! : )
Det var en helg som behövdes!


Midsommar

I morgon är det midsommar! Far till Huså i morgonbitti med min man.

Bilden är tagen kvällen innan midsommarafton för 2år sedan.
Det är den bästa sommaren jag haft : ) & fler ska det bli såklart!

Work Work Work

Idag var min 5:e arbetsdag, underbart! Men klagar verkligen inte, jag njuter faktiskt! För första gången sen jag börja på Ica kan jag tänka på jobbet samtidigt som jag jobbar och inte skolan. Jag har mycket mer energi och jag kan koncentrera mig på att vara snabb och flitig! Jag älskar mitt nya "arbets Jag". Jag hoppas att det är här för att stanna, för jag skulle bli så ledsen annars!

I morgon är jag i alla fall ledig, och då kommer Mamma & Ronja in till stan. Jag och Karro ska sitta barnvakt en liten stund och jag ser verkligen framemot det! : )

Nu ska jag nog flyttpacka lite, om inte lusten hinner försvinna innan jag reser mig upp.

Bad för en vuxen eller bad för ett barn?

Jag vill ha KOKHETT vatten då jag badar, Simon vill ha barnjummet, hallå!??
Jag ger mig alltid, bara jag får bada. Men då vi sedan duschar ger jag igen och trycker på det varmaste, så som jag vill ha.
Ja, det ska ju faktiskt vara rättvist! : )

Måndag den 15 Juni

Är det nu kriget börjar?

Algot Ett...någonting...

Vad ska man göra då man är kär i ett barn? Missförstå mig inte, jag är inte kär som i kär utan helt enkelt bara kär.
Han har stora fina ögon, stora hängiga "bit kinder", blondt hår, liten putig mage, en liten rund mun, och en längd på ca 80cm. Så fort jag såg han visste jag att Han var pojken som jag ville ha! Han gillar att äta äpple, han är snäll och skrattar då man pratar franska med han. Jag önskar att han var min, men nu är han inte de, vilket har fått mig att förstå folk som kidnappar barn.

Lille Algot 1år någonting, varför är du inte min?

Spårlöst försvunnen?

Okej, jag kommer hem efter jobbet och lägenheten är alldeles tom av liv, men allt annat är kvar, såklart.
Simon är spårlöst borta, det enda han lämna kvar är sin ÄLSKADE iphone...
Jag förstår inte rikigt? Hur kunde han lämna den, och vart är han?

En viktig sak

Idag var jag och köpte mig en kalender för att jag lättare ska kunna se hur jag ska jobba i sommar, utan att jag ska känna mig som en virrhöna! Jag har använt mig av en kalender flera år nu, och hade det inte varit för den hade jag nog varit mer lost än vad jag reda är.

      
                                   VISST ÄR DEN FIN!
Köpte den på bokhandeln nedanför mitt jobb. Endast 129kr!

Början på något nytt


I morgon är det en vecka sedan jag tog studenten. Jag känner faktiskt ingen tomhet, utan bara lättnad.
För jag klarade mig igenom de sista 3 skolåren. För vissa är skolan enkelt och för andra mindre enkelt. Och för mig ha det varit mindre enkelt. Jag har varken svårt för att läsa eller att skriva, men jag har svårare att ta in saker, jag måste tex sitta extra länge med saker för att jag ska klara det. Men givetvis beror det ju på vilket ämne det är. Skolan har aldrig varit min grej, även om jag aldrig gett upp. När jag suttit och tänkt på folk som hoppat av skolan, av många olika anledningar, blir jag stolt över mig själv, för jag klara det faktiskt.

                            

Dunderkurer

Innan jag gick och la mig i natt så körde jag en dunderkur som kanske skulle kunna hjälpa mig att bli frisk.
Första gjorde jag i ordning ett glas med 3st C-vittamintabletter och pressa i två stora vitlöksklyftor, efter de tog Simon fram ett litet glas med Vodka, så då svepte jag i mig de, efter de tog jag mig ett bad och sedan kröp jag ner i sängen.
Tror ni att det hjälpte?... nja känner mig lika dan som igår förutom att jag stinker snusk ur munnen, pga vitlöken. Det var inga goa rapar som kom ifrån min mun kan jag då säga. Simon ville inte ens ha någon puss... men det kanske man kan förstå.

Nu vet jag inte rikigt hur jag ska göra för att min hemska förkylning ska gå över. Har nån något ännu bättre förslag så får ni gärna säga till. Jag prövar allt!

Robinson 2009

Okej, igår var det Robinson finalen och jag och Simon körde på webtv för att se lite senare. MEN TV4 visar alltid vem som åker ut innan man ens hunnit kolla på det, och igår tog jag det stora beslutet " Jag kollar " eftersom att någon måste ju trycka fram programet. Jag blev så arg när jag jag såg att Ellenor vann! Men eftersom att Simon inte visste något så fick jag hålla masken. Ellenor var den minst värdiga vinnaren av allihop! Hon gled på en räkmacka heela robinson. Och själv trodde hon att hon var så himla bra. Något jag störde mig mest på var när hon satt i finalen och smöra för deltagarna som åkt ut och skulle låta så himla vuxen och mogen. Och Angela gjorde mig bara äcklad av sina fula miner som hon gjorde då någon prata. Då hon prata om Nina och sa att hon hade kört ett fult spel vart jag så jäkla arg! Alla som söker till robinson måste ju förstå att allt går ut på pakter och spel. Men hon fatta ingenting hon. Från första stunden har jag hållt på Jarmo & Erik Billig, och mot slutet var även Anna en värdig vinnare.

Det dåligaste av allt i årets robinson var att vinnaren RÖSTADES fram av dom gamla BITTRA DELTAGARNA! Men huur dåligt är inte de då?? Vinnaren av robinson ska inte röstas fram, och framför allt inte av de gamla bittra deltagarna! Utan det ska görs riktigt med en tävling! För hade det varit en tävling då hade aldrig Ellenor vunnit eftersom att hon är så otroligt dålig! Nej för då hade ju Anna eller Jarmo vunnit, dom två värdiga vinnarna! Skulle kunna skriva hur långt som helst men det skulle ingen orka läsa.

Förresten, jag skulle vilja ha Jarmo som morfar, fatta va mysigt! :)

GO JARMO & ANNA!

RSS 2.0