090930

Just nu är det klent om tider på jobbet. Jobbar endast 2dagar i veckan just nu. Jag frågar mig hela tiden hur det kommer räcka till. Innan hade jag ca 4 dagar i alla fall och nån vecka med 2 dagar. Men det verkar hålla i sig med 2 dagars jobb framöver. Tur att man har varannan helg som man jobbar i alla fall, annars skulle det inte funka.
Redan kl.8.40 satt vi i bilen för att STOR handla på ICA MAXI. Vågar man säga vad summan gick på? ;) Kan ju säga att det är tur vi är två och delar på det! Men nu är frysen och kylen full i alla fall. Finns det något bättre eller? :)

Resor som är värt så mycket

Wille var så lugn och snäll undertiden vetrinären kände och klämde på honom. That's my boy♥

Fick även gosa dundermycket med lillbebisen, och det känns alltid lika underbart att få pussa och gosa med henne! (förutom då hon spyr på en). Känns ganska skönt att kunna åka upp över dagen och få träffa mamma och Ronja och sedan känna att man kan åka hem. Lite segt är det med resandet, men ibland funkar det =) Och det är alltid värt det då man väl är uppe=)♥

Nu ska jag ta och kolla på Idol. (Reprisen såklart ;)

Lillpojken

Idag åker jag tillbaka till Huså för att ta med Wille till vetrinären. Har ont längst ryggslutet och har börjat halta. Förmodligen har han blivit biten av en annan katt och fått en infektion. Stackars lillpojken min!♥

London eller Skottland?

Jag och Simon funderar på att åka till London, eeeller Skottland. Allra helst vill jag åka till London, tror jag... Det finns så mycket att se och det skulle bli våran resa. Om vi åker till Skottland kommer vi att bo hos Simons kompis. Vi skulle få ett eget rum med dubbelsäng, så ligga och trängas skulle det inte bli på tal om. Det skulle bli billigt och jag har hört att Skottland är ett otroligt vackert land. Men samtidigt skulle vi bli så beroende av hans kompis eftersom att han inte bor centralt, vilket skulle stoppa oss lite. Han skulle nog däremot inte ha något emot att skjusa osv, men som sagt då blir vi inte så mycket själv. Skulle vi däremot åka till London (vilket är en otroligt cool stad) så skulle vi ha vårat eget och det skulle kännas mer som våran resa, men däremor mycket mycket dyrare. Jag vill ju shoppa :D Vi funderar och funderar! Vad skulle ni ha valt? :)


LONDON

Eller...

SKOTTLAND


Det sega inlägget

Är hemma efter en helg i Huså! Har varit på dop och träffat massa folk. Lill-tjejen döptes ju :)
Ronja Mathilda Joline :) ( Bilder kommer snart! :) Som sagt så blev jag Gudmor tillsammans med Karoline, känns lite fränt. Men såklart kommer vi vara mer som storasystrar, och jag tror inte det hade varit någon skillnad på om vi inte skulle vara Gudmödrar eller inte. Vi skulle ändå älska henne och stötta henne lika mycket för de :)

Idag köpte jag ett par fake Uggs på Scorett! Jag är sisodär 6år efter! Men dom säljs ju fortfarande så varför inte? ;)


Att lura sig själv

Nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på att jag ska bli trött.
Bestämde mig för att åka hit upp idag innan jag ska åka till mamma i morgon. Kände att jag ville vara hos min käre fader lite eftersom att vi träffas allt för sällan, vilket jag tycker är mitt fel! Men det blir väl så när man blir äldre? Eller det ska jag väl kanske inte skylla på, men om jag säger såhär, vi bor ju 11mil ifrån varandra så det det kanske inte är så konstigt att jag inte kan träffa varken han eller mamma dagligen. Men nu är jag här i alla fall :)

Blev Gina idag... I alla fall. Jag hade bestämt mig för att inte gå även fast jag inte skulle jobba. Jag tycker inte om att känna den där stressen och trängseln bland allt folk då man ska shoppa kläder, så jag tänkte det var lika bra att skita i det. Men så blev det i alla fall av någon konstig anledning. Köpte inget, så jag är riktigt stolt över mig själv :)

Nu ska jag kolla till min lilla farm som bara växer och växer! Och jag ligger en nivå längre fram än Simon. Det är det viktigaste ;)Det skulle kunna vara så

Nu är tvätten fixad och allt hänger här hemma i lägenheten! (Som vanligt då vi tvättar).
...Men det är bara för att det blir en sån god doft här hemma som vi hänger tvätten här...
Det skulle ju kunna vara så i alla fall ;) Dagen kommer bli en såhär dag då inget händer. Och såna dagar är ganska så tråkiga. Faktiskt. Men då passar jag på att läsa en massa bloggar :)

Det tjocka inlägget

Idag bestämde jag mig för att göda mina lår gick därför och köpte mig chips med dipp. Är inte de ganska bra gödning för att få låren större? Sen när jag kom ut från macken med allt i händerna kom jag på att det kanske är bättre att träna låren... Smart! I vilket fall som helst ville jag tröstäta lite chips. Kände mig lite nere under några timmar idag och då finns det inget bättre än att få stoppa i sig massa gott nermyst i sitt täcke och kolla på en bra film. Sen fick det vara färdigtröstat, så jag åkte hem till Karro och blev bjuden på kycklingsallad med massa goa tillbehör!

Appropå större lår kan jag berätta hur min drömkropp ser ut! :)
Fylliga lår, putig fyllig rumpa, höfter, mjuk mage och normal stora bröst :) Ideal kroppen är alltså Beyonce :)
Så detta betyder att jag absolut inte är rädd för att gå upp lite i vikt! Dessto mer fett, dessto mer kropp = mer att ta i :) Så var inte rädd för lite hull flickor! :)Inlägg skriven av carre92.blogg.se


Ja vad ska man säga, är jag inte söt? :)

Smart tjej VS. Dum tjej

Min dag har liksom bara rullat på. Det blev en fika på Törners med Simon innan vi båda skulle börja jobba. Sedan blev det en sväng på stan. Nu ska jag inte jobba förens på Torsdag... Jag har nämligen insett att det inte skulle funka om jag skulle gå på den där 20% öppningen på Gina TricoTTT(carina).

Anledningar till varför jag inte borde gå:
1. Jag skulle bli skogsvild där inne (allt är ju 20%)
2. Jag skulle senare bli skogstokig när jag inte kan köpa allt som jag vill ha. Kanske inte ens ett plag (dagen före löning ni vet)
3. Jag skulle förlora ca 400kr på att inte jobba (oavsett hur mycket så är pengar pengar)
4. Jag skulle framstå som "den dumma tjejen" på jobbet. Ja för vem byter bort ett pass för att gå på en öppning av en butik? (JAG)

Anledningar till varför jag borde gå:
1. Varför skulle jag inte?
2. Jag kanske skulle kunna få med mig i ett snyggt plagg som jag bara skulle vara sååå nöjd över att ha köpt så billigt (ja jag hoppas på att det är billigt).
3. Jag skulle ångra om jag inte gick dit.

Om man är en smart tjej så skulle man välja alternativ ett. Men eftersom att jag är en halvdum tjej så skulle alternativ två vara ett möjligt alternativ. Så, vad tycker ni att jag ska göra? Nu är det bara att kommentera, för det är ni jävligt dåliga på. Min mamma kommenterar mer än vad ni gör ;)

Finnar & Orenheter

Åh jag är så glad! På sommaren är min hy oftast på topp! Den blir len och fin och finnarna är få, knappt någon. Men när hösten kommer och det blir kallare och mörkare ute dyker dom upp lite här och var. Men jag ska inte klaga, dom är inte så många. Hyn blir oftast både torr och fet på samma gång och jag får lät utslag. Men nu så håller sig min hy i någorlunda skick! (Ta i trä, ta i trä). Tänk om det kunde hålla sig såhär tills sommaren, och till och med föralltid! Även om finnarna inte är mitt största problem, utan orenheterna och utslagen så får dom mig ändå att känna mig äcklig! Det här var väl ett roligt inlägg hörni? :)


Det vi har kan ingen annan ta ifrån oss

Sliten (?) men glad ändå

Det första jag får höra när jag kommer till jobbet är " Va du ser sliten ut! " Tack och återigen TACK Per! För det är ju vad man vill höra när man kommer till jobbet. Sen fick jag höra att jag bara såg trött ut. Lite bättre i alla fall.

Nu har jag och Per bestämt att vi SKA HA personalfest! Och vi tycker att det ska vara ett tema på festen. Det kommer att bli grejer de!

Har skaffat mig en farm på facebook. Ni vet FarmVille :)  Nu väntar jag bara på att mina grödor ska växa så jag kan sälja och plantera nytt! Det här ska tydligen vara ett bra tidsfördriv enligt Veckorevyn, och det kan jag väl tycka :)

Natasha Bedingfield


14miljoner kroner = 1,55kr var?

Alltså skäms man inte över detta? Jag skulle skämmas så otroligt mycket om jag var Victoria, ja hela kungafamiljen. För det är ju trotts allt VÅRA pengar dom gifter sig för! Pengar som vi får skatta, pengar som vi jobbar ihop och måste ge bort till bland annat dom! Det är sjukt! Och hur i hela friden kan det bli så dyrt!? 14miljoner, vart går dom till? Inte ens en vanlig rik människa gifter sig för dessa pengar! Det roliga är att bröllopet kommer inte kosta 14miljoner utan mer! Pengarna kommer även tas ifrån kungens ficka, och om det tas ifrån hans ficka så är det ju fortfarande våra skattepengar. Men okej, det skulle tydligen vara 1,55kr per person. Det kan vi väl bjuda på?. . . . .
http://www.aftonbladet.se/nyheter/victoriagiftersig/article5820986.ab

Pappa & Jag

Är man helt galen om man tänker försöka byta bort ett arbetspass för att få gå på Gina Tricos premiär öppning då det är 20% på torsdag? Jag funderar skarpt på att göra de! Gina är min affär, finns ingen affär som tillfredställer mig så mycket som den. Och dum i huvudet var man som inte sökte. Men jag ska söka ändå :)

Har nyss komit hem efter att ha varit på stan med pappa och Karro. Blev en lunch på Tacobaren och senare blev det en stadsvandring. Ica Maxi fick finbesök idag också, av mig och pappa såklart :) Nu får jag se vad som händer, har ju en halvsjukling här hemma så då kan inte så mycket hända antar jag.

Varje dag

Jag tror att mina läsare bestämmer sig för att läsa min blogg varannan dag...

En kuse i munnen, nej tack!

Nu är studentkortena klara, en sak mindre att göra nu!

Ingen mössa blev med hem, så en mössa mindre men 100kr rikare? Kan man säga så? Jag tror inte de va...?
Under den timmen som kortena framkallades gick jag på jobbet och handla en tandborste. Igår kväll hitta jag nämligen ett litet kryp som sprang runt min tandborste (vågar jag ens säga d e. Nu tror ni säkert att jag är världens slusk, men tro inte de!) Aja, nu förstår ni kanske varför jag köpte en ny! Sen gick jag även och sola lite cancer-solarium. Fattar egentligen inte varför jag solar! Nu var det ett jädra bra tag sedan som jag sola i ett solarium, men det är så otroligt onödigt!! Men kan ändå inte låta bli ibland. Tyvärr. 

Var även och köpte nya veckorevyn när jag var inne på stan. Finns ingen annan tidning som jag älskar så mycket! Älskar omslaget!!! Ska även rösta på vilka bloggare som jag tycker ska få pris! ;) Rösta du också! http://www.veckorevyn.com/blogawards/rosta/index.xml

Plötsligt händer det!

God morgon gott folk! Nu har jag gjort min lista för att påminna mig om vilka som kom och vilka som gav mig saker på min student, äntligen va! Så idag ska jag in på stan igen för att fixa ut bilderna osv. Har även hittat en söt mössa som jag inte vet om jag klara mig utan. Så kanske kanske den också får följa med hem :)

The computers

Nu är min första lediga dag så gott som slut! I alla fall snart.
Dagen tillbringades med min mamma, mormor, Ronja och Karoline. Blev en heldag i affärer utanför stan och i stan :) Så min sjuka lilla flunsa-Simon fick ligga hemma alldeles själv. Kanske lika bra? Sen när jag kommer hem med tandtråd istället för godis till honom var ju en annan sak...

Nu när Simon komplat in MacBooken i den andra dataskärmen som han har kan vi sitta bervid varandra och kolla datorn istället för olika ställen. "Oj först 2m ifrån varandra och nu 10cm, vilken skillnad" Men faktiskt, det är skillnad ;)

Nu sitter vi alltså såhär nära varandra, cooolt ;)


Drogad kille

Åh vad jag älskar denna kille!

Prinsessan Madelene & Josef Fritzl

Yeeeeey, nu har jag jobbat klart för 2dagar!

Igår gick jag in till min tadläkare för att boka tid för en undersökning (eftersom att jag fyller 20 nästa år och måste då börja betala). Självklart tror ju jag att det bara är att boka men så var det inte, eftersom att jag redan varit hos dom i år. Men då jag sa att jag hade ont i mina nedre tänder och var rädd för att det var visdomständerna som tryckte på sa hon att hon skulle kolla hur hon skulle göra, och ringa tillbaka då hon hade pratat med min tandläkare. Så hon ringde mig idag och sa att dom egentligen inte brukade ta in en och samma person mer än 1 gång per år, MEN hon gjorde ett undantag för mig eftersom att det var ju jag, sa hon ( "okej?? missuppfatta mig inte fröken tandsköterska, men jag är varken prinsessan Madelene eller Josef Fritzl så jag kan varken stämma dig eller eller skada dig) Men lite speciell känner jag mig ;) Men hon är ju så gulligulligull måste jag säga! :)


Ensam, men ganska stark ändå

Nu ska vi se här, storhandlandet började rätt så dåligt. Det först jag gör är att glömma inköpslistan och all pant. Detta kommer jag på när jag sätter mig på bussen. Jag hoppar av i slutet av Lugnvik (eller i början av Lugnvik, det beror på hur man ser det). Får traska hela vägen hem och hämta det. När jag hoppat av bussen borta vid Lidel (jajamensan jag åkte förlångt), får jag börja gå tillbaka från det hållet som jag kom med bussen. Att handla gick bra, för det är ju inte så svårt! Priset var 300kr billigare än vad jag trodde att det skulle bli. Ännu bättre! Sen fick jag gå en lång uppförsbacke med 3påsar som skavde i händerna. Men det gick! Lite dålig början bara men annars gick det ju rätt så bra!

Storhandla

Vilken jädrans höstdag?! Nu är det höst och ja... det är väl rätt så okej. Fick ju min utlandsresa så då kan man ju inte vara annat än nöjd! :) Nu väntar nya resor!

Nu är det dags för Storhandling, men efter som jag har en sjuk kille så får jag åka själv. Får se hur det här kommer att gå. Ska som sagt åka buss bort till Willys och eftersom att det är jag som handlar kan det bli hur måmga påsar som helst! Ajaj. Återkommer!

Just the same

Har jobbat idag och inte varit på humör för att skriva.
Bjuder på en bild istället! :) I morgon blir det bättre med inlägg, I promise! :)


Foto: Simon Brygg

(Kan ju förövrigt säga att glassen är slut...)

Dagens ilandsproblem?

Okej, nu har jag köpt hem två lådor med marsglass. Vadå desperat??? Men nu är det inte det som är problemet, utan problemet är just det där med att jag bor ihop med en kille som heter Simon Brygg och då får absolut ingenting finnas kvar i mer än två dagar. Så det där med att jag köpte två lådor med glass har inget med att göra att jag älskar just marsglass (hehe) utan att Simon äter upp alla så fort han får chansen (vilket är många många gånger). Så därför måste jag ha ett litet lager någonstans, så att jag kan få äta en glass på fredag eller om en vecka utan att jag står där och öppnar en låda som är tom. Tänk om man kunde sätta en kedja runt förpackningarna med ett litet lås på? Det borde väl finnas? Jag lär väl knappast vara den enda i hela världen som har detta problem? Jag tror jag har dagens ilandsproblem!

D U V E D

Nu är en nyduschad Amanda redo för en lång bilkörning! Blir Duved-Lugnvik, och jag hatar egentligen att köra den sträckan, för den är sååå seeg! Men men. Har hunnit med att pussat på farmor & farfar idag också. Blev lite fika och lite pengar. Dom är alltid så generösa! :) Och middag behöver jag inte tänka på idag heller, eftersom att jag och Simon är bjudna på middag hos Birgitta & KG, Simons mormor & morfar! :) Vad säger man? Är det skönt eller är det skönt? ;)


Dagen då vi fann guldet

Dött på inlägg idag måste jag säga. Men har gjort saker hela tiden. Sant. Japp det är sant.
Morgonen börja med att pappa stekt på plättar som jag skulle få till frukost. Han är alltid lika underbar!
Plättar förknippar jag faktiskt med lördags mornar (aaaa??? Hur stavas det???) då jag var liten. Alltid då han ville lyxa till det till frukosten eller om han ville vara snäll gjorde han de. Vilket han även håller i. Han är alltså bäst :) Sedan blev det på med kläderna, det var nämligen dags för kantarellplockning. Så vi tog bilen upp mot skalstugan som ligger ca 3mil ifrån vårat hus. Det gick ganska fort tills vi hitta första kantarellen, och efter kanske 30min hitta jag guldgruvan. Helt seriöst, jag skrek. Så blir jag då jag hittar mycket svamp eller bär. Jag blir nästan lite skakis och skulle lätt kunna få ett anfall av typ damp och kasta mig ner över alla kantareller och mosa dom! ( Nu har jag ju inte damp, vad jag vet i alla fall, men jag är säker på att det lätt skulle kunna kännas så! ) Men denna gång skrek jag bara rakt ut. Efter kanske 10min av den plockningen var våran korg full. Vilka tror ni var nöjdas av alla i heeeeeela skogen då? Vi eller svampen? Tjihooo! Vi så klart :)

Tänk om jag hade vetat om guldgruvan jag skulle hitta 30min efter
denna bild blivit tagen.

                              "Herr Kantarell" & Jag

                                             Fikapaus

                          Pappa tjuvar sig en kaka :)

                                  Dags för kokning!

Den nakna kocken

Idag hjälptes jag och pappa åt att laga middag. Han gjorde potatisgratängen och jag gjorde kycklingen och mina cornbitar :) Eftersom att kyckling är min och Simons specialitet så tänkte jag att jag var tvungen att visa pappa hur duktig jag är att göra just kyckling. Eller rättare sagt marinaden! Mummmmmma!11 september

En liten rolig sak som har hänt med min blogg är att läsarantalet har fördubblats.
Som jag är stolt!

Den ryska frun

Har nyss vaknat. Hade riktigt många bra drömmar denna natt! (Till skillnad från många andra nätter). Tyvärr fanns inte den där spegeln som jag trodde jag hade fått i drömmen. Det var en liten besvikelse då jag vakna upp kan jag säga. Den finns nämligen i verkligheten och tro det eller ej, men den finns på RUSTA! Och faktiskt, den är suuuupersnygg!!! & billig ;) Endast 399:-, kan det bli billgare för en sån spegel? Därför jag tjatar om den här spegeln är för att det är en stor helkroppsspegel och det är precis vad jag är ute efter. Vill antingen ha den i hallen eller göra den fin i vardagsrummet/matsalen.

Bilden är tagen i Finland för 2,5år sedan. Jag hoppas på ännu en sådan resa i Vår.

Föresten, jag är hos min pappa uppe i Duved :) Stanna här tills på Söndag.
Ni vet, ledig helg ;)

Tandtråd åt folket!

Den första frågan jag fick då jag köpte mig en tandtrådsrulle idag var " Har du varit hos tandläkaren " Och varför inte? Varje gång man är hos tandläkaren får man höra vilka fina tänder man har, MEN du måste börja använda tandtråd. Det tror jag alla får höra. Det är liksom tandläkarens jobb att förmedla sådant. Men som sagt så har jag inte varit hos tandläkaren, utan jag hade en sån otroligt hemsk mardröm för någon natt sedan.

Det började med
att tandköttet kliades och jag börja klia som tusan på tandköttet tills jag kände att jag hade dragit sönder en massa. Tänderna klias och tillslut känner jag att en tand är lös. Jag bestämmer mig för att dra ut den, även om det inte kommer växa upp någon ny (IDIOTISKT!!) Det börjar stört blöda och mamma springer efter mig till toaletten och frågar vad som har hänt. När jag lyckas öppna munnen för att föklara att en tand lossnat, ramlar alla tänder ut. Jag kallsvettades då jag vakna, det var nästan värre än att dö i en dröm. Nu ska jag aldrig mer fuska med borstningen på kvällarna, och köra tandtråd!

När känner du dig som mest osexig?

I intervjuer frågar dom ofta (ja det beror ju förstås på vad man läser) när man känner sig som sexigast. Men inte allt för ofta när man känner sig som mest osexig. Jag tänkte gå mot strömmen och svara på min egna fråga "När känner du dig som mest osexig" Svaret är enkelt : När jag badar! Alltså när jag badar på badhus eller utomhus. Inget smink, håret ligger slickat efter ansiktet, kroppen är blek och man känner sig så totalt ofräsch. Var nämligen och bada på Storsjöbadet idag, vilket fick mig att känna och tänka på detta. Det är tur man har en pojkvän som inte håller med en om det i alla fall.

Ludmillas blogg

Sitter och läser en blogg som jag följer. Nu var det ett tag sedan jag läste den men så fort som jag  börja läsa fylldes mina ögon med tårar, som vanligt då jag läser hennes blogg. Hon skriver om henns liv efter dotterns självmord. Ludmilla (som kvinnan till bloggen heter) försöker nu genom sin blogg hjälpa andra självmordbenägna och anhöriga till dom som tagit sitt liv. Hon skriver även mycket om hennes dotter Linnéa som bara var 14år då hon tog sitt liv och efter hennes död. Absolut läsvärd!

Dörrknackare

Efter att ha tagit ett bad på 10min kommer jag på att jag faktiskt inte gjort något idag. Verkligen ingenting. Jag skulle kunna fatta min dag otroligt snabbt. Vakna-somna om-kolla datorn-äta-sova lite till-kolla datorn-köpa choklad-äta choklad-kolla på Grey´s-kolla på Unga mödrar-kolla datorn-bada badkar och åter igen kollat datorn. ( Det kan ju hända något om jag inte kollar till den då och då ; )

Sen ringde det på dörren vilket det gör ofta här tycker jag. Då jag är hemma själv öppnar jag aldrig dörren om jag inte vet vem det är. Vi har inget kikhål vilket är den stora anledningen. Och vet ni, jag hatar det! Jag har fått rådet att kolla ut genom fönstret om det plingar på någon utan förvarning, men det vill jag verkligen inte göra! Hur dumt känns det inte att kolla ut och så ser dom att man kollar, då måste man ju öppna. Nej då låssas jag hellre att jag inte är hemma så dom får gå. Men då får jag leva med att jag inte veta vem det var. Och jag är ju en nyfiken person.
Idag fick jag ju reda på vem det var i alla fall. Det var Simons moster som bor några meter bort som kom med en sak som hade komit fel med posten. Sist det ringde på dörren var det en gubbe som ville att Simon skulle följa med och kolla på hans tavlor i hans lägenget. Öh...? Förstår ni varför jag inte bara vill öppna! Tror jag ska önska mig ett kikhål i julklapp. Om det nu gick.

New Moon

Är det någon fler än jag som längtar efter den 20 November?

min lediga dag,

Vilket betyder att jag slipper komma hem vid 21.00 ikväll!! Det behövde jag visserligen inte göra igår kväll eftersom att Sara tog mitt halva pass! Riktigt skönt! Men det som är ännu bättre är att jag är helt ledig. No work to day. Sitter och funderar på om jag ska göra om min blogg helt. Alltså headern, bakrunden osv. Jag vet inte jag, men det skulle vara kul med något helt nytt. (Även om bakrunden inte är allt för gammal). Får se får se :)

Tecken på höst?

Jag är så fruktansvärt trött, fast jag i princip inte gjort någonting idag. Jobba inte ens ett helt pass, men lik förbannat är jag lika trött som en vanlig dag. Idag tyckte jag att det nästan var en sånhär typisk hösdag. Lite kallt, ljuset ute var rött och man vill bara ut och vara. Nu längtar jag tills löven blir röda/oranga/gula och man kan ha på sig en tjock halsduk att mysa ner sig i. Visserligen har jag det redan, men ni fattar! :)


Är det någon som sett min halsduk som jag har på bilden föresten?
Den är borta och jag saknar den något hemskt!

En bantad Cheez Ball


Titta vad man kan hitta då man gräver i en Cheez Ballz påse!

090907

Efter att ha jobbat en helg, känns denna måndag verkligen inte jobbig! Måndagar = Jobb!
På så sätt känns det ganska skönt att ha jobbat helg, för då slipper man gruva sig för måndagsen jobb.
Min måndag denna vecka innebär sista arbetsdagen innan torsdagen. Skönt!

Blev ingen springrunda för mig och Simon i morse. Tyvärr. Däremot följde jag med Karro till sjukhuset för att hålla i hennes hand då hon skulle göra gastroscopi, vilket innebär att man stoppar ner en lång slang  i halsen för att undersöka magen. Och vet ni, jag tror det var bland det värsta JAG varit med om i hela mitt liv! Vad tror ni då hon tyckte? Jag trodde jag skulle gråta för jag tyckte så synd om henne! Det kändes som i en skräckfilm då dom binder fast offret och torterar det levande tills dom dör! Jag ville bara rädda henne därifrån!!! Aldrig mer i mitt liv att jag följer med någon nästa gång som ska göra det!


Syskonkärlek dör aldrig


Amanda & Simon. . . och så Josh Hartnett såklart!

Jag förstår inte. Jag har jobbat hela dagen, Simon har varit ledig... Hur kommer det då sig att jag är vaken medans Simon sovit sedan 2 timmar tillbaka? Är det så att han vilat så mycket att det blivit för mycket och gett den motsatta effekten mot pigg, vilket man tycker han borde vara? Ja, inte vet jag. Här sitter jag i alla fall och är en smula rastlös.


Men för att fördriva min tid tills jag blir trött drömmer jag om denna man!
Han är Guds mästerverk!


Jag behöver en positiv inställning nu tack


Nu är magen full, tänderna borstade, kläderna på. Snart bär det av till jobbet!


Den oönskade dagen

Idag är dagen. Idag är dagen som jag guvat mig mest för på hela veckan. Idag är dagen då jag börjar jobba 12-20.15. Okej, inte överdrivet farligt länge, men det är lördag och jag är inte ett dugg sugen på att jobba ett långt pass idag! Huva! Detta betyder att jag kommer att vara ifrån mitt hem från 11.43 - 21.00 eftersom att bussarna går som dom gör. Är inte så sugen på att cykla eftersom att vädret är som det är här i Östersund, och idag (som alla andra dagar) så regnar det ju. Men egentligen borde jag inte deppa, för min timmar kommer ju fördubblas hela dagen idag ;)

Förresten så är Simon med i ÖP idag igen! Fast denna gången är det bara han.
Det är hans bild som ÖP köpt och så blev det även en liten intervju ; )
http://op.se/ostersund/1.1330437 (Bilden)
http://op.se/ostersund/1.1330434 (Intervjuen)

Hubba bubba (och cigaretter tack) ?!

Min dag på jobbet har verkligen inte varit rolig! Till början var jag glad och trevlig vilket jag tycker att man ska vara då man möter kunder. MEN, allt börja med att det kommer in två killar i 14 års åldern (tror jag) och den ena killen frågar lite stöddigt om han kan få pruta på en Hubba Bubba. Jag säger såklart att det fungerar inte så. Killen lägger tillbaka Hubba Bubban och den andra killen springer därifrån. En kund som jag känner säger att den andra killen tagit cigaretter, men då var det redan försent, för killarna har gått/sprungit sin väg. Alltså jag skulle ha gjort vad som helst, bara jag hade fått spolat tillbaka tiden så jag hade kunnat fått sätta fast killen så han hade åkt dit! Den lilla skiten alltså. Jag blev så arg när hon sa det för jag tycker det är så otroligt respektlöst att sno och eller ta något som inte är ens eget! Att man kan vara så fräck!! Efter de fick jag ont i huvudet, och kände att jag bara ville gå och slå på någonting.

En annan sak som fick mig på gott humör eller i alla fall fick mig att skratta var en av våra stamisar som s
a " Nä Amanda ska få gå hem, hon ska flörta med killar, hon ska tjusa hon!" HAHAHA!!!

Vad händer om inte?

Hela dagen har spenderats med Karro, the Big Sis you know ;) Vi har varit ute och gått, gjort Lillänge, gjort ärenden på stan, ätit hämtmacka ifrån subway, kollat på Bröllopsduellen, fått en födelsedagspresent av Simons moster Ylva, städat lägenheten och nu sitter jag och väntar på att tevattnet ska bli klart. Ska inviga de nya kopparna som jag köpte på IKEA i somras♥


Det är illa om jag drömmer mardrömmar om dig

08.30 var det dags för våran blivande "varannandags gårunda" här i Lugnvik! Jag fattar inte varför jag inte börjat tidigare med detta? Det är ju så skönt, och man vaknar verkligen till! Efter de blev det till att testa Aktivia som jag köpte på jobbet igår. Det ska ju vara bra för magen och eftersom att min mage lever sitt egna liv så tänkte jag att det kunde vara värt att testa ;) Go var den, nu återstår det att se om den fungerar också!

Ingen kan vara nere med en ballong

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan. Åh jag älskar att vara ledig!
Har fått så mycket uträttat! Har köpt hårtoning, mat, Ronjas dopresent, hämtat ut min kofta som kom med posten. . . Fast när jag tänker efter så har jag mest virrat omkring. Känner jag. Aja, rätt så mycket hände i alla fall : )


Hitta två gulliga kylskåpsmagneter inne på bokaffären på Kärnan som jag kände att jag var tvungen att köpa.
Det första jag sa till Karro  var " Du, säg inte till Simon hur mycket dom kosta"

Den här köpte jag bara för att texten stämde så bra in på mig.
Det måste varit någon som tänkt på mig som gjort den, för den beskriver mig så bra! Klockren!Och denna tyckte jag bara var såå söt! :)


Fat camp

08.00 stod Big Sis utanför vår dörr, det var dags för en springtur tyckte hon. Som vi sprang! Ja det var minst 1km ;) Men som man säger, man ska inte springa för långt och sedan bli så trött att man aldrig orkar springa på ett år igen (MINST). Nu är det bestämt, springa varannan och gå varannan dag.

Nej nu ska vi in till stan för att ta igen de (lilla) som försvann då vi sprang = fett!
Blir en macka på Paus.

Kött för Vegeterianer?

Jag klarade dagen utmärkt! Förutom några gäspningar då och då. På 60 minuters rasten hade jag lunch-mys mer Erica, eller så kallade "snuskersca" eller vi kanske ska säga "erotika" ? Ja namnen är många och man kan bara gissa vad hon och jag har gemensamt om vi säger att jag brukar kallas " kåtmandis". Hehe. Det blev en sallad på Tehuset, (förlåt Gud, det blev en kycklingsallad). Går kanske inte riktigt ihop med en vegetarian som mig, men ibland måste jag bara ha en köttbit och då försöker jag glömma bort att det är ett litet djur.

Vet ni vad Simon gör då jag äter skinka?
JO, han låter som en liten grisbebis, sådär så man får upp en söööt söööt liten grisbild i huvudet, sen avfyrar han ett gevärskott med munnen så att bilden i huvudet på grisbebisen dör. Alltså vad är det för hjärtlös pojkvän man har? Då kan jag inte äta skinka på minst en månad. Älskar dig oxå Simon. . .


Ett tröttsamt schema

Nu har jag sökt 2 nya jobb, vilken kicka det ger en alltså! Nu är det bara att sitta och vänta. Eller snarare, jobba och vänta ;)

I morgon jobbar jag 11-20.15 Något jag verkligen inte längtar till.

Måndag: 14-20.15
Tisdag:
11-20.15
Onsdag: LEDIG
Torsdag: LEDIG
Fredag:
15-20.15
Lördag:
12-20.15
Söndag:
13.30-20.15

RSS 2.0