?

Är idag dagen då jag ska bajsa på mig i vuxen ålder?

Upp och hoppa din lilla loppa

Hej hej hej!

Idag gjorde jag något OTROLIGT klumpigt, jag hade glömt bort att jag hade min körlektion 07.00 på morgonen. Så jag vakna av att min körlärare ringde mig 07.07 och fråga vart jag höll hus. Han fick komma och hämta mig här hemma så att jag skulle hinna ha min lektion. Missa inte så mycket. PUST.
Nu är jag i alla fall hemma igen, är tvungen att äta frukost innan jag ger mig på teorin. Nu sitter jag bara och repeterar. För jag är klar med alla faser. Jag är stolt över mig själv. Riktigt stolt. Måste även in på stan en sväng för att köpa toning. Mitt hår är nämligen inte så snyggt just nu...
Mina nya glasögon som jag hade tänkt använda idag, men det känns som att solen sviker mig...

Mupparnas värld

Alltså, får man leta efter större muppar än mig och Simon? Just nu sitter vi och skriver till varandra på facebook efter att jag kommenterat hans status. Alltså vi sitter inte ens en meter ifrån varandra! Har det gått förlångt?

Nervöööööös

Heeeeeeeej!

Hmm, nu har jag inte skrivit sen i fredags, har haft saker för mig hela tiden! Träffa Per och Fredrik i fredagskväll. Blev spel och musik. Sjukt skoj fast vi bara vart tre! Satt med en hel bunt frågekort ("Hur fan visste du det" tror jag det heter) och ställde frågor till varandra om typ allt.
Blev en sen kväll och sov bara två timmar den natten innan jag var tvungen att kliva upp för att åka hem till pappa. Dom två korta sovtimmarna ledde till att jag somna ifrån min hållplats i duved, så jag åkte bort mot ånn... Det var inte så populärt hos pappa som stod och vänta på mig...
Framåt dagen så åkte vi skoter och fiska på fjället, men jag låg mest på skotern och sola. Sen kom mamma, Dennis och Ronja och fika med oss. Sen grilla vi allihop hemma hos dom. Årets första grillning! :) Härligt!!
För ett en stund sedan var en tjej (som jag inte träffat sen hon och jag var två/tre år och åkte skoter) här och kolla på lägenheten som hon är sugen på att ta över. Otroligt, snart är inte den här lägenheten vår längre. Snyft.
Nej men nu hörreni, nu ska jag vara social med min pöjk!

Rensat plånboken

Woho vilken dag! Har ont i magen för jag tror jag handla lite föör mycket. Känns inge bra, samtidigt så vill jag ju ha allt jag köpte... så då går det ju inte att göra så mycket. Haha.
Just nu sitter jag och segar vid datorn fullt påklädd för fest, typ. Skulle träffa lite folk men nu verkar det inte som det blir något. Men vi får se vad som händer. För jag är riktigt riktigt sugen på att göra någonting!
Såhär ser en liten bit av min fina tröj/klänning ut som jag köpte idag och har på mig nu!

Nu är lönen här!

Woho, lönen är ÄNTLIGEN här! Glatt överraskad blev jag då jag såg kontot! Mitt mål är att alltid få högre lön varje månad, och denna månad fixa jag det! :)

Tyvärr vara inte lyckan lika länge då jag betala hyra, lån från Simon och lägga undan till sparkontot. Fast det är ändå satt man kan leva :) I morgon ska jag shoppa lite skor!


Haha

Har skaffat en nu app på min iphone, och den gör att personen på bilden åldras. Skoj!

Simon vart bäst!

Ronja den lilla gofisen ser ut som en sur bebis-grinchen♥

Jag vart fulast och sämst! Haha!

Ett klyschigt inlägg. Men behövligt för mitt lilla hjärta.

Jag tänkte berätta en liten sak. Jag går fortfarande i körskola. "Jaha?" kanske ni tänker, men jag har gått i körskola i över 1,5 år! Haha det är helt sjukt! ETT ÅR OCH (CA) SEX MÅNADER! (med nästan ett års uppehåll). Jag kanske kan vara med i guinness rekordbok? Nej men såhär är det, för att lätta på hjärtat lite, jag har verkligen inget läshuvud. Jag hatar allt som har med plugga att göra. Helt ärligt så skulle jag kunna skita på alla läroböcker och spola ner dom i toan. Så ointressant är det. Jag gjorde mitt projektarbete NATTEN INNAN DET SKULLE VARA INLÄMNAT! Det säger väl ALLT om hur mycket jag tycker om att plugga. I alla fall så börja jag på körskolan hösten -08.  Det enda jag gjorde var att köra köra köra. Teori, ja vad är de!? Jullovet kom och min lärare säger till mig " Ja men nu är du som klar med körningen, så gör teorin under jullovet så kan du bli klar med det här sen" Jajamen säger jag och lägger ner teorin i en låda. Klart jag inte gör teorin. Det är ju skittråkigt! Hela tiden gick jag och tänkte på den där jäkla teorin och det där jäkla körkortet. Vänner tog körkort efter körkort. Vårteminen i trean gick riktigt fort, jag hann inte riktigt med. Sommaren kom och tanken på att slå upp teoriboken fanns i huvudet, men vafan det är ju sommar! Låt mig njuta. Hösten kom, dags att ta tag med körkortet igen? Då kom en klump i magen. Jag hade ju inte varit på körskolan över ett halvår... PINSMT! "Klart man inte kan åka tillbaka till körskolan då". Så då gjorde jag inte de. Men i november tar jag mod och går tillbaka med huvudet nere vid knäna och säger som det är, jag behöver hjälp. Självklart får jag hjälp!... AV VÄRLDENS STÖRSTA PMS KVINNA MED EN BABYMAGE! Hon trycker ner mig tills jag bli lika liten som russin! Jag var ju typ sämst på att köra enligt henne. Jahopp säger jag och kommer inte tillbaka till körskolan förens efter två månader igen. Då bytter jag lärare, till den där mannen som ser ut som världens snällaste. Och måtte gudarna om han också hade PMS och babymage! Men ICKE! Världens snällaste vill jag lov att kalla honom. Och vet ni, det går huur bra som helst nu! Jag kan redan se mitt körkort framför mig! Under tiden som jag har körit på körskola så har jag kört med tre olika personer. Och tänk att jag skulle hitta den bästa i slutet! Typiskt mig!

Jag vet att många kanske kan tycka att det är väl inte svårt att bara ta upp boken och läsa. Men jag kan inte. När jag läser något som är oitressant så börjar jag tänka på annat och så får jag börja om fem gånger. Och det är då jag tappar lusten.

När man läser om det jag har skrivit kan man förstå att jag är en kanska känslig tjej. För det är jag. Säger någon något dumt till mig tar jag åt mig de som en tvättsvamp och tror själv på dom dumma orden. "Klart att inte jag kan köra bil. Vad dum jag är som ens trodde det" "Det här klarar inte du" Man kan antingen bevisa att personen ifråga har fel, eller bara ge upp. Och jag ger upp allt för ofta vid saker och ting. Tyvärr.

Jag är kanske inget geni, men jag klara det mesta om jag bara vill.

Ugnapannkaka

Nehepp, ingen lönespecifikation hade kommit. Ledsen blev jag. Lönen kommer i morgon och jag vill veta nu vad jag får. Klart man inte ska vänta om man inte behöver! Jaja bara att vänta till tolvslaget i natt då.

Just nu har jag en fet ugnspannkaka i ugnen. Alldeles själv har jag gjort den. Inte så svårt kanske, men första gången som jag gör en. Hoppas den blir god. Jag har alltid surat på Simon som är sämst på att göra någon middag till mig då jag kommer hem efter jobbet, så nu ska jag visa han att det är de man gör om en är ledig då den andra jobbar.


Nu sticker jag och inviger min nya jeansjacka!

Hoppas att min lönespecifikation har kommit!



(HAHA varför håller jag handen så? Ser jättemuppigt ut såg jag nu!!)

Mitt skåp på jobbet...

Simon och jag har räknat ut till att jag dricker ramlösa (eller bubbelvatten) för ca 2964 :- per år. Kanske inte låter så mycket, men man får tänka på att en ramlösa kostar ca 13:- Och ska man räkna med all läsk som jag även dricker på helgen så blir det ju ännu mer. Opss. Räkna även ut att jag fikar för 9500 :- per år. Men jag tror ändå det är lite mer. Vissa veckor lever jag på att fika på Cafén. Men det är ju så mysigt!


Jaha

Fyfan vilken dag. Inge rolig alls! Plus att när jag skulle trösta mig med ostbågar så var det slut på pengar på kortet så inga tröst-ostbågar blev det till mig. Ski****korv. Sen var det någon som satt och slavsa mig i örat på bussen. HATAR slavs. Finns inget som får mig att få en sån gåshud som salvs! 

Hoppas på en bättre dag i morgon!

21.00 är det desperate, alltid något som är bra.

En uppsagd lägenhet

Godmorgon!
Idag har jag världens skönaste pass! Jobbar bara 11-18 idag!

Igår när jag kom hem hade Simon städat och diskat här hemma! Sen låg en stoor chokladkaka på bordet. Är han inte lite gullig så säg? :)

Igår sa vi även upp lägenheten. Det känns lite tomt. Tycker ju om den här lägenheten trotts allt, känns som våran egen. Utflytten sker i slutet av juni. Vilket är om ca 2 månader. Kan ni förstå!! Sen flyttar vi hem till våra föräldrar för ett tag! Visserligen, hela juli är vi borta på luff. (Mest därför vi sa upp lägenheten). Och sen är det bara augusti kvar, och då tyckte jag att vi lika gärna kunde bo hemma. Jag vill hem till mamma och pappa! Wihooo! Jag ser framemot augusti så himla mycket! Bara få vara ledig med familjen! Ett perfekt avslut innan vi flyttar! :)♥


Lunar och apberget.

Hoho här ligger jag i sängen och kollar runt bland bloggar.
Vad gjorde jag innan bloggarna fanns? Vad vare som locka mig att sitta i timmar då? Jag tror man plockar bort något om man upptäcker något nytt på datorn. Som först var det Lunar + msn, sen var det apberget+ msn, sen var det bilddagboken + msn, sen var det facebook + msn och nu är det facebook + bloggar. Och innan vi hade internet så satt jag och måla i paint, haha! Coolt. Vad händer här näst?
Jag så jäkla trött. Måste sova NU! Ska upp tidigt! I morgon jobbar jag bara till 18! Så sköönt! :)

Hej hejdå!

Nu åker jag och kommer inte hem förens ikväll. Då är det Svenska Hollywoodfruar som gäller!


Oj, nu svettas jag som en gris. Fast grisar svettas ju inte så jag svettas som en... häst?

Kom nyss upp ur badkaret och jag älskar då det är riktigt riktigt hett! Annars kan man ju lika gärna skita i att bada. Det var så varmt att mina händer domna bort ett tag. Jag åt lite choklad och njöt. Kan det vara för att jag börjar se ljuset i tunneln? 

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på Svenska Hollywoodfruar och äta glass med varma hallon. Jag lär nog somna ganska fort efter de.


Föresten, jag tror jag måste skaffa tandskena. Jag gnislar tydligen mina tänder så hemskt när jag sover säger Simon. Får ringa tandläkaren och kolla lite.


Natti natt♥ 


Äntligen är helgen över!

Nu är jag hemma igen! Så jäkla skönt!
Kallt var det att cykla hem, och dit också för den delen. Man blev som lite rosig om kinderna. Man vad gör man inte om bussarna inte går en söndagsmorgon ifrån Lugnvik? Önskar bara att värmen och sommaren kunde komma så att det känns lite mer okej att cykla...

I morgon börjar jag inte förens 14.  Fast det blir ingen sovmorgon för de. Är en del som ska göras.

Nu blir det middag, min mage skriker!

Nu måste jag stressa!!!

Hej hej hej!

Igår jobba jag som sagt 10-20.15. Alltid så skönt när man är klar efter såna pass :) Åkte hem till Simons mormor och morfar för att äta middag. Trevligt trevligt. När vi kom hem var jag så trött så jag städa badkaret och gick och la mig. Att städa badkaret en lördagskväll kanske inte det roligaste man kan göra. Men det vart ett litet ryck.
Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet som börjar 11. Slutar även idag 20.15. Jag tycker att om man jobbar både lördag och söndag kan man lika gärna jobba hela dagen:) Dessutom vill jag ha extra mycket pengar den här månaden eftersom att jag får den här lönen då jag ska åka ner till Skåne. Man vill ju kunna shoppa lite i alla fall ;)

God morgon föresten!

Pengar Pengar Pengar

Här sitter jag med en filskål i handen. Jajamen.
Ska iväg och jobba 10.00 - 20.15. Ett jättepass, men gör inget för mig. Pengar pengar pengar!

Nej nu ska jag fortsätta kolla runt på internet innan jag måste ta bussen.

Som jag sa innan så har dagen varit riktigt bra! Tänk vad skön en lyckad dag kan vara! Har varit med Daniela och gjort stan. Handla en snygg halsduk/skarf och ett par snygga mönstrade tajts samt klänningen som jag visa innan! Var tre riktigt lyckade köp! Men framförallt klänningen :) Sen var vi och luncha med mamma, lillasyster Ronja och Dennis på Wedemarks. Ronja har blivit helt tokig i grädde, hon skriker som en galning då hon vill ha mer. Nästan så man skäms över henne. Haha! Lillskiten :)
Snart ska jag diska lite och fara in till stan med Simon för att möta upp Jonas. Blir middag och planera inför tågluffen. Woohoo!
Daniela & Jag åt glass då vi vänta på bussen. Sommarens nyheter dessutom ;)

Underbar klänning

Vilken underbar dag! Jag är så lycklig!
Har köpt världens finaste klänning! Den är i spets och har en sån fin form bak på ryggen och där fram.
Älskar den♥ Tänk att ha den då man solat lite grann med bara ben och fina skor! Kan inte vänta!
Här är den i svart, så ser man hur mönstret ser ut :)

Viktigt

Väntar på mail och sms från, just nu, viktiga personer för mig. Det handlar om arbetspapper och boende. När det gäller mailet om boende är jag mest nyfiken. Men det där sms:et handlar om mitt arbetsintyg från ett arbete jag haft förut. Jag sms i Augusti om att jag ville ha arbetsintyg och hon lova att skicka iväg så fort den ansvarige kom tillbaka från semestern. Men inte fick jag något på posten. Innan jul skicka jag iväg ett sms igen och hon lova att skicka hem arbetsintyg. Men inte då heller kom något. Så igår eller förrgår så skicka jag ett sms igen och har nu inte fått svar. Jävla helvete! Då kanske ni tycker att jag borde ringa... och ja det borde jag göra, haha! Jag ringer om hon inte svara mig på en vecka. Då känns det lugnt.

Föresten, hitta en bild då min hårfärg var för jäkla fin! Jag har svårt att bli nöjd med mina hårfärger när jag färgat håret och ser det oftast inte förens månader efteråt. Vilket jag gjorde nu. Och eftersom att jag inte brukar vara nöjd över hårfärgen så sparar jag inte nummret från kartongen. Så jag blir lite ledsen i ögat när jag inte vet vilken färg jag hade här :( Nu har jag någor nytt att lära mig; Spara ALLTID fägens nummer även om du inte blir nöjd.

OBS! För Andra Avenyn fans...

Men fasen då. Andra Avenyn som är ett av mina favorit serier håller på att spårar ur. (Enligt mig). Roland skjuter sig själv, Kim är kanske (i smyg) våldtäcksman och Lotta är spårlöst försvunnen. Just det där med att Kim är väldtäcksman visste jag så fort Liv blev våldtagen. Och jag har gruvat mig för den dagen som det skulle komma fram. Och snart gör det väl de ser det ut som. Jag håller på att bli tokig, vill inte att snälla, gulliga Kim ska ha gjort något sånt :( Uscha var tvungen att skriva av mig lite, fick en sån olustig känsla i kroppen över det hela. Hehe som jag kan bli av en liten svensk serie.

mmmmmmmmmmmmmm andra avenyn

Ett nytt intresse mån tro?

Hela dagen har jag gått omkring som en zombi. Trött och jävlig.
Igår börja jag jobba 13.00 och sluta inte förens vid 00.00 ungefär. Helt jävla sant är det. (oobs ursäkta språket). Skulle ha jobbat 13-18.15 egentligen, men jobba över(som ni säkert förstår). Men jag har inget emot att jobba över om jag ska vara ärlig. Och om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag nog om att jobba över till och med. Får se hur roligt det är efter att man jobbat över x antal gånger i sitt liv.

Nu ska jag äta mina sönderkokta nudlar och kolla på Andra Avenyn. Fan att man inte ens kan göra nudlar...

En morgon

Hojhoj och godmorgon!

Nu blir det frukost, jag är svinhungrig. De ni !


Lite bättre helt enkelt

Jag har börjat funderat på hur min nya design på bloggen ska se ut. Och jag har en idé. Lite mer stilrenare, lite snyggare och lite bättre. Ny header ska det också bli. Vet ännu inte vilken bild/bilder det skulle kunna vara. Men det är värt att tänka på. Jihoo, jag tycker om när det blir lite nytt!

En naaajs dag!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den vart bättre!
Tog inte cykeln in till stan eftersom att jag hade 10 ton med pant. Så jag panta bort allt då jag kom in till stan. Sen gick jag ner till Carro som satt i badhusparken, så vi prata lite och njöt av solen. Sen kom även Sabbi med sin lilla hund Oliver. Jättemysigt! Vi tog en liten snabb stripps tillsammans innan vi skildes åt. Najs...Bajs. Hehe.

Sen kom mamma in till stan bara sådär kan man säga, så hon, jag, Karro, Ronja och Dennis tog en middag på kina. Och då kom även Martina med hennes familj så vi slog ihop borden och åt ihop :) Efter de var jag och Karro barnvakt till lillskiten, och det gick lika bra som vanligt. Hon har börjat "dansa" lite nu. I alla fall med huvudet och händerna. Så slår man på en låt så ger hon järnet. Haha! Ska filma henne någon gång så kanske jag lägger upp det här.

I morgon jobbar jag 11-18 och jag är såååå nervös. Vi har nämligen skaffat nya PLU nummer, vilket är koder för tex äpple, päron och apelsiner. Det blir som att vara ny i kassan igen. Håller tummarna för att det går bra.


Man skulle kunna tro att det är sommar!

God morgon!
Sicken dag va!

Jag är så jäkla nöjd över mig själv som har lyckats vända tillbaka dygnen. Enda sen jag flytta hemifrån så har jag varit uppe på nätterna hej vilt! Och sovit länge på morgonen såklart. Vilket snart är i två år. Nu går jag och lägger mig vid 12 tiden (sent men såå mycket bättre) och kliver upp vi 9 tiden. För mig är det här hur bra som helst. Och jag kan nog snart ta ner tiden till 11 på kvällen.

Den här dagen känns sluddrig. Det är mycket jag vill hinna med... Prio ett är att ta mig ner till badhusparken där Carro sitter, så jag får lite sol på mig :) Sen hade jag gärna velat storhandla, för det är helt tomt i kylen. Sen ska jag och storasyster Karro träffas och äta middag. Det blir mysigt :) Föresten, Carro = Kompis och Karro= Syster. Alltså min kompis Caroline stavas med C och min syster stavas med K så ni inte blandar ihop dom och tror det är samma person. Men nu vet ni.

Jag tar nog min fina lilla humlan bort till badhusparken♥

Förbjudet?

Är det okej att gosa ner sig under täcket i soffan med fika och apelsiner och kolla på en film när det är en sån fin kväll? Jag hade ju tänkt att dra ner persienerna också...

Jag gör det.


Jag tror jag är kär i våren


Kom nyss hemifrån en cykeltur in till stan. Var och fyllde på luft i däcken och sa även hej på jobbet!

Föresten, hur mysig dag har det här inte varit då? Sol och helt underbart!

MIA & KLARA

HAHAHA JAG DÖÖÖÖR! ÄLSKAR MIA & KLARA! Jag vet att inte så många gör de, men även om ni inte gör de så tycker jag att ni ska kolla på det här klippet. Skrattattack tvåtusen!
" Nämen vad gör du nu?"
"Ööh.. ja, nämen lalalalalalal, jag fresta ju honom va.. Jag kollar ju, vill han ha en annan dam eller kommer han kunna leva med dig. Det är lite den. Tänkte jag. ååååååååååå jag ska fresta jag ska fresta......."


April April

Men åååh. (Hur många inlägg har jag börjat argt nu?). Har trott att inlägget som jag skrev för kanske en timme sen var upplagt, men d et gjorde den inte. Det är precis som att jag inte skulle ha suttit här vid datorn och skrivit det. Fan. wfsg'dfbgdjgnj!!!! Såja, nu har jag fått dampa loss lite.


Klockan ringde 6.40 eftersom att det är tvättdags idag, men vi sov till 8 och gick och tvätta då istället. Gick ju bra ändå. Det är fasen inte lätt att vara morgontrött. Sen gick vi på stan samt fika med Simons morbror Johan och hans sambo Susanne. Är så otroligt roligt, för Johan och Simon är så lika varandra. I sättet och utsidan. Man skulle kunna tro att Simon är Johans son. Det roligaste är att det verkligen känns som att jag och Simon är det mindre paret av Johan och Susanne. Parsmässigt så är vi väldigt lik varandra. Det kommer jag ihåg att Simons mormor sa till oss första gången jag träffa henne.


Middagen är klar tills Simon kommer hem. Blir kycklingsallad med baugetter.
Kan knappt hålla mig. Dom dagar som jag är lediga brukar jag i vanliga fall äta innan Simon, eftersom att han slutar 21. Men eftersom att jag verkligen vill äta tillsammans med han ikväll väntar jag. Sen tycker jag om att äta samtidigt som jag ser ett bra program = Desperate! DET ÄR IKVÄLL DET ÄR IKVÄLL!! TJOOOO!

"Det är inte lätt att inte vara självisk då man inte vet vad man vill"

Just nu är jag hungrig & arg. Jag tror jag ser ett sammanhang...
Jag är arg på tv:en, Simon, mig själv och på alltihop. Jag är inte lätt att ha att göra med då jag är såhär. Så är det bara. Stackars Simon. Nej det är inge synd om han föresten. Det är synd om mig som måste sitta här hemma alldeles själv och vara arg. Då kokar man ju bara. Man måste ju få ut det på någotvis... Så därför sitter jag här och skriver... kom jag precis framtill (Y)

I övermorgon (onsdag) ska vi fotografera oss på jobbet. Vi ska ha bilder på oss allihopa som hänger uppe i butiken! Även fast jag bara ska jobba två månader till efter nyöppningen av butiken, så fick jag vara med ändå. Sen ska jag plocka ner bilden på mig. Som ett minne typ. Hehe.

Nu ska jag diska. För det hade inte Simon gjort (fast jag bad han göra de i morse). Hmmmmmmmmmmmmmm....

Jag är arg. Så är det bara.

Vad händer?

Just nu håller jag på att bli tokig! Fan så arg jag är! Under en vecka så har jag tre program som jag måste se! Svenska Hollywoodsfruar, Desperate & Andra Avenyn. (Andra Avenyn ser jag dock på webtv), men i tisdags då jag tryckte på 5:an för att se Despreate så var det ingen Desperate, utan något annat skit. Tokig blev jag! Fatta ju ingenting! Vet fortfarande inte varför det inte gick. Någon som vet? Och så nu, så skulle jag kolla på Svenska Hollywoodfruar, men ICKE att det går! Fan fan fan! Jag som längtat! Istället går Legally Blond som dom har visat tusen gånger redan! Det är någon från ovan som verkligen inte tycker om mig. Det vet jag.

Jag tror man kan kalla mig beroende.

Min kräkpåsk

Okej, jag kanske ska ta och uppdatera lite.

Åkte hem till mamma och Dennis i torsdags efter jobbet. Blev en tacomiddag (och jag som äälskar tacos) mmmums! I fredags var det bara jag som ville fiska så jag fick ge mig ut på sjön själv. Men vad gör man inte, man kunde ju vinna 30 000 :- !! Sen kom Simon och gjorde mig sällskap. Men han var inget vidare sällskap, han satt bara och sucka och stöna. Det var ju lite för kallt för den mannen. Humf. Vann inga pengar, så 180 kronor i sjön. (Hehe den var bra va? ;)  I lördags åkte vi skoter till Anjan, toppen väder = toppendag. Nästan i alla fall. Började att spy när vi väl var framme. Och sen var min påsk förstörd. Men den var mer bra än dålig så det var ganska lugnt ändå :)

Nu ska jag krypa ner i sänge och kolla på "Äntligen midsommar!".





4 April 2010

F*******tt dator!!!!!!!!!!
(Ursäkta språket!)
Sitter med mammas dator och försöker att skriva lite. Men den bara dampar sig! Jag blir tokig! Skulle kunna riva av allt hår från skallen!

Skriver då jag kommer hem till stan!

En påsk i Huså

Hej & Hå, nu är det påsk!

Och jag är ledig i två dagar, känns såå skönt! Är just nu hos mamma i Huså, vi stannar här i natt och sen blir det en natt hos pappsen. Han bor i stugan i påsk som är kanske 1km härifrån :)

Dagen idag har varit sjukt skön på något vis. Sov så länge som jag kände för det, diska upp all disk, kika lite på stan, jobba två timmar (Jon tog resten av passet eftersom att jag skulle åka upp hit), tacomiddag hos mamma och nu blir det Borat! Och dessutom har jag fått busat och myst med min älskade lilla Ronja♥ I morgon blir det en sköndag till och då blir det fredagsmys hos pappa:)

RSS 2.0