Hejsansvejsan-inlägg

Nu är jag hemma i Lugnvik igen. Känns skönt samtidigt som det är lite trist. Tycker om att vara hemma hos mamma! Tycker om när det är mycket folk runt omkring mig :) Idag var jag och Emmy ute och gick. Var kallt så vi gick bara en liten runda. Det kan vara skönt om man varit inne mycket, och kanske välbehövligt också! Var och hämta ut en tröja på macken, men vet inte om jag ska behålla den... Men jag tror det ;)
Nu mår jag toppen föresten! Har inte haft ont i magen på heeela dagen, TOPPEN! Och pigg känner jag mig också. Vila gör susen! Mouaha! Och vet ni, idag är det LÖÖÖÖÖÖN♥

Ganska trist inlägg men jag kände att jag ville uppdatera lite... och säga hej!

Bilder för att minnas

Jag , morbror Göran & Emmy



    Det har som alltid varit vi :)
  Jag & Emmy




Tisdag den 23 Februari

Nu är det slut med sjukhus och allt sånt som hör till. Jag mår mycket bättre och hemma hos mamma nu. Doktorn sa att jag skulle vara hemma i 2 -3 dagar, så det är bara att gräva ner sig. Idag har varit en riktig sköndag! Jag och Emmy har legat och kollat på Törnrosa. Åh sicken mysig Jag har bestämt mig för att köpa hem en massssa gamla disneyfilmer. Man måste ju bara ha sånt!

Idag fyller min snyggpuddning år. Hela 21 år blir han. Ojoj. Själv är man fortfarande tonåring. Heehe. Tyvärr kunde jag inte vara hemma hos han idag, känns rätt trist men vad gör man? Emmy började spy igår, HAHAHA URSÄKTA MEN VAD HÄNDER?? Alltså först jag sen hon, vem blir den nästa? Aja nu mår vi båda bra. *Ta i trä, ta i trä* för att det inte blir något mer.


Andra Dagen

Jajamen. Nu är jag inne på min andra dag här på sjukhuset i Östersund. Hade en ganska mysig kväll går bland mina skvallertidninga, iphone och godis. Snart kommer mamma, Emmy och Ronja och hälsar på! kommer förmodligen att åka hem idag, men jag hade hoppats på att det skulle få bli nu på morgon/förmiddagen. Men icke! Doktorn kom in och tryckte på magen nu på morgonen, och klart det gör ont när jag är hungrig.Daaaah!!? Haha :) "Du får kanske åka hem i eftermiddag" sa doktorn och gick. Men neeeje! Jag höll på att bryta ihop då. Jag vill ju åka hem :( Hmmm aja, jag skriver mer sen.

Iphonen är den bästa uppfiningen i världen!

YES, FÖR ER SOM HAR MIG SOM VÄN PÅ FACEBOOK HAR NOG REDAN SETT ATT JAG LIGGER PÅ SJUKHUS! OBS. INGET ALLVARLIGT VAD VI VET:) ALLT BÖRJADE MED ATT JAG MÅDDE LITE ILLA SOM SENARE GICK ÖVER TILL MAGSMÄRTOR SOM STARTA VID NAVELN. JAG SPYDDE, DOMNA BORT I FINGRAR OCH FÖTTER (PGA ATT JAG HYPERVÄNTILERADE), SVIMMA OCH FICK KRAMPER. SÅ DEN LILLA AMBULANSBILEN FICK KÖRA IVÄG TILL LILLA HUSÅ MITT I NATTEN EN LÖRDAGSNATT FÖR ATT HÄMTA UPP LILLA MIG. DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG ÅKER AMBULANS OCH FÖRSTA GÅNGEN SOM JAG HAMNAR PÅ SJUKHUS + MITT FÖRSTA DROPP. NI KANSKE FÖRSTÅR VAD JAG KÄNDE DÅ, PANIK!!! NU ÄR ALLLT BÄTTRE, MEN HAR KÄNT MIG GANSKA "PUMSI". Förhoppningsvis får jag åka hem i morgon, är ganska säker:) Men titta, jag kan ju skriva med liten text på iphonen nu! jippi!!! Vet inte hur de gick till...Aja, ni får ta mina inlägg från iphonen lite som det är! ; )

Sol bara sol

NU ÄR KUSIN EMMY HÄMTAD OCH PÅVÄGEN HEM I NATT STANNA VI FÖR TRE FULLA NORRMÄN SOM HADE FASTNAT MED BILEN I EN SNÖDRIVA. SER NI NÅGOT FEL MED TEXTEN?!! PÅVÄRKADE MÄN I EN BIL! ALLTSÅ HUR DUM FÅR MAN LOV ATT VARA SOM KÖR FULL?? NU ÄR DETTA IGEN ÖVERASKNING ATT DET FINNS IDIOTER, MEN MAN BLIR ÄNDÅ SÅ JÄVLA ARG! AJAA DENNIS RINGDE POLISEN SÅ HOPPAS DET GICK BRA. DÄRFÖR JAG SKRIVER MED STOR TEXT ÄR FÖR ATT JAG BLOGGAR MED IPHONEN. VET LIKSOM INTE HUR MAN ÄNDRAR TEXTEN OCH SÅ. DÄRFÖR DET TOG SÅ LÅNGTID SIST. YES. MEN NU SKA JAG VARA SOCIAL! :)

Ilande gott?

När pappa och jag kom hem tog vi oss kvällsfika framför OS! Mackorna var ilande go!!! Runda polariebröd bröd, som var så mjuka att de ila i tänderna. Tänka sig va?! Jag ligger just nu ner myst i sängen och gosar med Ragnar, vilket resulterar till att den text jag skrivit i det här inlägget tagit ca 10min att skriva!!!! Gah så segt! Därför orkar jag inte skriva mer nu...

Trosor och BH??

Hahaha!!! Glöm det där jag sa om "hund au pair", för det finns ju fasen inget som heter så!!! Haha! Jag mena ju faktiskt Hund VOLONTÄR! Så fel det kan bli :)

I vilket fall som helst, idag när jag skulle till jobbet stressa jag som en tok. Både med att klä på mig och att springa iväg till bussen. Så när jag väl kommer till bussplatsen så var jag tvungen att tänka " SHIT har jag på mig trosor och bh???" Och ja, det hade jag ju. Men är det inte lite illa... ?

Snart ska jag åka med pappa hem till Duved, för i morgon kommer kussen ;)

Pengar rullar in, det går bra nu!

Heeeeeeeej!!!!!
Finns inte så mycket att skriva. Känns som att när man jobbar finns det aldrig något att skriva om. Och eftersom att jag jobbat varje eftermiddag sen i lördags så blir det bara jobb jobb jobb. Och det är väl inte så jäkla roligt att läsa om, speciellt eftersom att det inte händer så mycket på jobbet. Eller jo det gör det, det finns många roliga kunder :)


Igår var jag föresten på arbetssamtal på jobbet. Och jag  vart så lycklig när jag hörde att dom tyckte om mig och att jag jobba bra! Tänk att det kan betyda så mycket att höra sånt ! :) Sen sa dom en sak som gjorde att jag växte inombords! Jag blev stooooooooooor som ett hus! Happy ! Känns även otroligt skönt att få berätta hur jag planerat och tänkt med min framtid framöver! Och jag tror att min plan som jag haft i huvudet går igenom ;)


Det kommande halvåret:
* Februari, Mars, April, Maj, Juni - JOBBA JOBBA JOBBA = PENGAR PENGAR PENGAR
* Juni - Jobba månaden ut, sen sluta.
* Juli- TÅGLUFFA I EN MÅNAD I EUROPA
* Augusti- Förhoppningsvis vara hund-au pair i Spaninen eller bara vara hemma med familjen ELLER resa. Men jag kommer inte ha så mycket pengar den månaden så inget är bestämt. Det enda jag vet är att jag är leeeedig!!
* Augusti/September- Flytta

Sång för Haiti

Titta så fint! Hör så fint! Sånt här tycker jag om!  Lite Haaaalleeeluljamoment!


What a wonderful world..

..Ja men faktiskt! Jag gillar när jag hinner med mycket på en dag. Det behöver inte vara något speciellt, men det ska vara saker man behöver göra och tycker om. Då mår jag bra! Var och fika med Sanna & Erik innan jag gick iväg och jobba. Det blev en god macka på Törners!
Sen sprang jag runt i typ varje affär för att leta efter ett par speciella byxor. Men hitta dom inte. Så jag blev lite lesen i ögat. Nästan i alla fall :(

Nu har jag två arbetsdagar kvar innan det blir helg och jag åker upp till Mamma. Sen får jag ju inte glömma att min kusin kommer seeent på fredagskväll. Så jag säger massssssa tummar upp. Den som vill kan ju få hålla upp sin tumme :)

ps.
jag drack två klunkar surmjölk till middag idag.

ps. det rekomenderar jag inte!


Saker som får mig att bli glad just nu

- Sommar
- Tågluffen
- Familjen
- Förändringar (positiva såklart!)
- Planer & Drömmar

Få saker, men ack så stora!


"Efter regnet kommer solsken" - Roland

Ahh jag höll på att bli galen igår av att inte komma in på bloggen. När man är sugen på att skriva så kommer man inte in!? Det är det knäppaste! Humf.

Igår jobbade jag, så det finns inte så mycket att skriva om. Allt flyter liksom på (,) på mitt jobb. Det är bra de. Fast igår träffa jag Lisafisa som ska åka till Thailand idag! (haahaa jag skrev först Thiland och trodde att det stavades så, tills jag insåg att det såg otroligt sjuukt ut och kolla upp stavningen på googel HAAHA!). I vilket fall som helst så är jag avudsjuk... Fast jag blir glad när jag tänker på vad som händer mig i Juli månad. TÅGLUFFEN! Därför tänker jag göra en lista på vad som gör mig glad. I dessa deprimerande tider. Men den får ni se sen.


Vi har fått nya västar på jobbet. I like! Vi ska få nya arbetskläder också,
fast just nu känner jag inte att jag behöver dom. Jag har ju miin väst :)♥

-Alla-hjärtans-dag-i-bilder-

Det blev picnick på golvet med plockmat! :)







pssssssssssssst vet ni, han fick ett kort i alla fall ;)


En hjärte-dag kan även vara en stjärtedag

Vilken mysig alla hjärnas dag! Eller snarare kväll för jag jobba ju idag. Fast dagen vart också mysig för min kära pappa kom in och luncha med mig på min rast!♥ Var även uppe på Jysk och fick en så fin spegel. Den är stoor och maffig och är precis en sån jag har letat efter! Nu är jag lite trött, och jag blir ännu tröttare av att veta att jag ska jobba i morgon. Vi gör så här, vi säger hej så länge och så slänger jag upp lite bilder i morgon på hur min alla hjärtans dag-kväll såg ut då :)

Tännforsen sommaren 2009

Ojoj redan Alla hjärtans dag, och vet ni jag har inte köpt något till Simon. Ett kort är för tråkigt tycker jag. Nej det är inte tråkigt men jag tyckte det blev lite för enformigt då jag gav mitt 6:e kort, så okej det blivit tråkigt. Det blir alltid samma text då det står " Älskar dig" "Kan inte vara utan dig" "Du är mitt liv" osv. Orden jag skriver i varje kort menar jag till 110%, men det är inte roligt att skriva samma i varje kort (det blir ju faktiskt det tillslut). Jag uppskattar allt jag får och skulle jag få ett kort så skulle jag INTE tycka det var tråkigt. Så de så.  Men i morgon tror jag faktiskt inte att jag får något. Min älskade kommer nog att säga " jag trodde blomaffären var öppen idag.........för det är ju ändå alla hjärtans dag...... så därför kunde jag inte köpa några blommor till dig idag.....förlåt" Undra hur många det är som kommer att köra med den i morgon. Antingen ingen eller så är det bara Simon. Haha, men jag är inte bitter! Har fått två av två alla hjärtans dagar jättefina. Det har varit middag, bad, blommor, nallar, kort, rosor, choklad osv. Så varför skulle jag vara ledsen om jag inte fick något i morgon? Jag som är så bortskämd i vanliga fall på alla hjärtans dag. I morgon är det min dag att överraska och visa min uppskattning till Simon! Kan inte säga just nu vad jag ska göra, för Simon läser bloggen... Sen kanske jag ångrar mig i morgon. Vi får se vi får se :) Och vem vet, det kanske blir ett kort att ge i alla fall.

Upp & Ner

Heeej!
Här sitter jag och äter frukost i väntan på att tiden ska gå...
Och det går ganska bra.
09.45 går bussen mot Järpen för att åka upp till mamma och gänget! Blir en snabbtripp. Åker hem i morgon igen! Min morbro Per och hans tjej Luz som bor i Falun är uppe + hennes mamma och syster med barn. Därför blir det extra kul att få åka upp! Luz och hennes familj är ifrån Colombia, men Luz mamma bor kvar där nere men är nu uppe på besök i tre månader, så idag är första gången som jag får träffa henne. Spännande ! Ikväll ska vi ha ansikts... hmm nu kommer jag inte ihåg vad det heter, haha! Men man sitter ett gäng och kör ansiktsbehandling, aaha det är så det kanske heter? Det är i alla fall Luz som håller i det eftersom att hon är utbildad till något sånt...

Njaa... det var väl inget mer, nu är det dags att borsta tänderna ;)

En tjej på Åhlens





Jag får som aldrig nog av henne. Jag vill visa hela världen att hon är min lillasyster. Säga till alla hur underbar hon är. Hur go hon är när hon pillar med mitt halsband och "pratar". Eller när man ser hennes lilla lilla mage som putar utanför byxorna. Eller höra hennes fina lilla skratt när något är roligt. Hon är verkligen en lillasyster. Min.

Mördar dockor

Gokväll, Gonatt! ... eller godmorgon? Nej är nog liiite förtidigt för godmorgon!
Idag var jag och träffa mamma och Ronja som var i stan. Jag blir alltid suuuperglad när någon i min familj kommer in och vill umgås! Efter att jag träffat dom gick jag och jobba. Skitskoj... Nej jag var rätt så trött så det var inte så jättepeppande att sätta sig i en kassa.

Förövrigt så kan jag ju säga att jag åt upp en hel EXTRA drops ask och fick magknip. Det tyckte Per var roligt. Men det är ju kul att man kan glädja någon.


Kan ni se vad det här är för något? Egentligen är det coola trädockor som min farfar köpte då han var Afrika då han var ung. Just nu är de tillfälliga klädhängare. Hehe. Eftersom tvätten var blöt då vi tog upp det igår hänger det kläder överallt. Även på dessa dockor. Annars har jag tänkt använda dessa om det skulle bli inbrott någon gång och jag skulle behöva slå hååårt! För dom där är verkligen inte att leka med. Fasen så hård dom är. Ni ska höra hur många gånger som Simon har skrikit här hemma över dom!

Corps Bride

Vakna av att ett underbart packet ramla ner i brevlådan. Eller underbart är väl att ta i ;) Det var ju trotsallt en film, men jag älskar filmer... Så det vaaaar underbart! Väntar man på någonting så är allt underbart när det kommer :) Har ni sett Corpse Bride? Det var nämligen den filmen som kom idag! Jag har nämligen inte sett den, men allt började med att jag såg ett musikklipp på Saras blogg då det är en sån fin musikvideo. Karro säger att det är ifrån en film och säger att den är jättebra. Så jag betsällde hem den ifrån CDON helt enkelt. Nu längtar jag tills jag kan sätta mig ner och se den !


A för Amanda

Men hallå!
Tvätten var blöt nät vi tog upp den, för vi sov bort 2timmar av tvättiden så den hann inte torka. Tyvärr. Efter de blev det en mysig frukost. Älskar när vi tar tid till att äta frukost med varandra. Annars tar vi bara någon macka själv och kollar på tv eller något. Trist! Kom för en stund sen hem från ett Dans Arobic pass! Sjukt skoj men hjääälp så jobbigt! Mina kinder bara blomma upp och svetten bara rann. Den efterlängtade bastun blev inte av kan jag säga! Hehe.

Och vet ni, jag överskattar alltid mig själv när det gäller att träna (ni kommer väl ihåg St: loppet jag skrev om i sommras). Jag tänkte nämligen springa lite på löpbandet inna jag skulle ner i lokalen och dansa. Yea right att jag hade orkat att dansa sen, så jobbigt som det var! Haha nu vet jag att jag INTE kan springa innan ett danspass. puh.



Mysfrukosten! :)

V för Vendetta

07.00 är väl ingen tid då en människa ska gå upp? Det är inte normalt och det är inte skönt på något vis att kliva upp då. Vi gjorde de idag, vi skulle ju tvätta. Hmmm, denna tvätt säger jag. 

Idag händer lite grejer som jag ska hinna med
07.00-12.00 - TVÄTTA
11.00-   DISKA
12.00-13.00 - FIXA MIG INNAN JAG GÅR UT
14.00- 15.00- (........)
17-18 - DANSPASS PÅ GOLDS!

...och någonstans där emellan tänka jag försöka baka bröd.

Gud vart är min tur?

Måndag igen då. Söndagen vart en slappdag. Precis vad jag behövde efter 7dagars jobbande. Yes, jag säger det ingen för jag behöver lite medlidande, hihi. Var med pappa och systeryster hela dagen igår, och jag älskar när vi umgås! Tycker ju så hemskt mycket om min pappa. Ja Karro för den delen med, och SÅKLART mamma och Ronja också. Men nu var det ju pappa vi prata om, eller hur! :)
Blev middag hemma hos Simons gulliga mormor och morfar igår också! Brukar som vara Söndagsmiddag där. Det ska jag också ha med mina barn och barnbarn när jag blir gammal. Traditionell Söndagsmiddag :)
Idag så jobba jag igen, men det var lugnt och fint. Fördrev tiden ganska bra genom att vara på golvet och packa upp varor. Det tycker jag om. För då kan man filosofera. Var föresten och träna (alldeles själv) innan jobbet ! Jag blir alltid så stolt när jag tar mig iväg på egen hand! Men, som vanligt har jag ju otur. (För det är ju faktiskt mig jag pratar om). Efter en sjukt svettig träning så tänkte jag att jag skulle duscha och basta i godan ro och köpa mig en sallad innan jobbet skulle börja. MEN ingen handduk fanns i väskan. För jag hade inte packat ner någon... såklart! Var bara till och åka hem och duscha och skita i den där jäkla salladen! Varför tycker inte Gud om mig? ... Eller jag vet föresten...

En hummlis

Andra avenyn var lika bra som vanligt! Spännande spännande! Hmm men ingen dammsugning och golvtork blir det. Tänker man på att man ska göra det ska man göra det på en gång, annars händer det inte!

Är tokigt ensam här hemma, så jag steker mig några potatisbullar, eller "spybullar" som vi brukar säga jag och Simon. Kanske inte är så svårt att lista ut varför vi kallar dom så ibland. Är nämligen galet less på dom. Fast för mig är det ganska lugnt.

Förövrigt så skiner solen idag, känns som vår! Det är till och med ganska milt ute! Min lilla hummlan står ute på vår balkong och gottar sig!

Är det såhär det känns att va lycklig?

Uppe med tuppen idag igen. I alla fall 08.00! Drog med mig Martina på Body Pump 09.30, superhärligt att börja morgonen med träning ju! Idag visste jag vad jag hade att förvänta mig utav passet, och valde bättre vikter till de olika övningarna. Fortfarande sjuuukt jobbigt, men så förbannat roligt!

 Igår vart det verkligen ett flummigt arbetspass. Jag var inne på dag 6 av 7 arbetsdagar, så hjärnan stod still ovanligt ofta. Enka saker vart helt plötsligt helknas i huvudet. Aja det får man väl kanske ta... Är det såhär det känns att vara vuxen? Att jobba flera dagar i rad. I sånt fall gillar jag det inte. Eller stopp, när lönen kommer älskar vi att vara vuxna, eller hur!

Nu ska jag ta och titta på Andra avenyn och sen blir det till och dammsuga och torka golvet!

En Dunderstädningen av ett Dunderteam!

Yes då var våran dunderstädning klar! Dunderstädning = Man gör det jäkligt fort, och jäkligt bra! Sen ska det helst vara på natten också. Blev ingen städning igår som det skulle ha blivit utan det blev idag. Mamma och Ronja kommer på besök i morgon så det blev bara till att städa. Man jobbar bäst under press ni vet ;) Jag & Simon är ett jäkligt bra team när vi städar. Antingen diskar någon berget eller så städar den andra resten av lägenheten! Berget tar längst tid och är tråkigast, vilket säger en hel del om hur det är att städa själva lägenheten, alltså otroligt lätt och helt okej!

Idag sluta jag 17.30 på jobbet och efter de gick jag och Karro iväg och träna. Blev inte så länge för jag hade glömt en sko hemma (grrh!) Så jag blev utan skor. Jag skämdes när jag kom in i gymlokalen med strumpor. Att komma med bara strumpor till ett gym får en att känna sig OCH SE UT SOM en skolelev som aldrig brukar träna...! 1. Nej precis, jag är ingen skolelev! 2. Okej jag brukar inte träna...MEN JAG ÄGER FAKTISKT ETT PAR GYMPASKOR!!!  Detta relaterade till att jag endast stanna kvar i ca 30min.

Godnatt!

Man ska jobba jobba

HALLÅ! SITTER JUST NU PÅ JOBBET OCH HAR RAST I EN TIMME! SKÖNT, FAST JAG HAR BARA EN KVART KVAR. SUCK! EFTER JOBBET SKA JAG GÅ OCH TRÄNA, NICE BA

En piercing i frukten

Igår när jag skulle fylla på frukten på jobbet fastna jag med min navelpiercing i en utav låderna.
Jag förstår egentligen inte hur jag lyckades eftersom att jag först har ett linne och sen en skjorta på de. Egentligen så förstår jag, men på samma gång inte. De mesta av frukten ligger i plastlådor med massor av hål så när jag lyfte upp en låda i maghöjd och sen skulle ställa ner den på vagnen så var liksom pluppen i ett av hålen... En panik känsla spred sig i hela kroppen. "Ånej tänk om jag slet ut den och det kommer att tokblöda och det bara är ett enda stort hål kvar" Jag var snabb på att se om det hade gått bra och tack och lov hade det gjort det. Pust. Nu ska jag köra utan piercing på jobbet... tror jag ;)

ps. ikväll kör jag och Simon våran kvälls/natt-turbostädning!

En fläta


Såhär har jag haft mitt hår de senaste 3dagarna. Tycker jag något är fint,
då kör jag på de istället för att göra något nytt :) Vart superglad då jag hitta
rätt brunfärg på flätan inne på Åhlens :) Som sagt, ni förstår nog att flätan är fejk.

Godnatt!

Tågluffa

Jag ser verkligen framemot sommaren just nu! Idag planerade vi våran tågluff som vi kommer göra genom europa i sommar. Det blir jag, Simon och Jonas. Känns verkligen superspännande! Vi satt och rita vart vi ska åka och kolla hur lång tid det tar att åka mellan alla ställena. Jag tror det kommer att bli otroligt coolt att åka genom dom ställena vi valt. Men det kan bli ändringar också och ev. lägga till fler ställen. Vi kommer att vara borta i en månad, så det blir totalt 3 veckor tåg (då vi reser runt) och en vecka nere i Simons familjs lägenhet i spanien där vi avslutar resen och sen flyger hem.

Tågbiljetten för en månad i alla zoner kostar 3700 :- Och utöver de behöver vi ca 10.000 - 15.000kr i fickan för, motell, mat och upplevelser. Vi funderar bla. att gå på Colosseum i Rom vilket förmodligen kommer att vara dyrt, men värt det!

Den eventuella planen ;)

Ett leende på läpparna...

Jag kom och tänka på en sak när jag satte på mig mina varma strumpor som hade varit på elementet.
När jag var liten tyckte jag att det var jättejobbigt att kliva upp ur sängen på morgonen, eftersom att det var så kallt. (Det tycker jag väl visserligen nu också, men sak samma). I alla fall så fick mamma alltid stryka mina kläder. Byxor, tröjor, strumpor, till och med TROSOR! Nästan varje vintermorgon fick hon ta fram sitt strykjärn och stryka mina kläder så dom blev varma. Det var mycket om och men, men hon gjorde det! Jag får verkligen ett leende på läpparna när jag tänker på det, för hur kärleksfullt är inte de?


Mamma ♥

Vilken mat som helst

Hur kan man verkligen inte vara sugen på någonting? Jag är inte ens sugen på mina tre favoriträtter, pannkaka, fiskbullar och tacos. Jag vet att jag har förätit mig på fiskbullar, det är en sak som är säkert sen jag flytta hemifrån. Men varken pannkakor eller tacos har jag ätit jämt... kanske tacos, men tacos är ju en maträtt som man inte kan äta förmycket utav. I vilket fall som helst så tycker jag inte om mat längre. Det är lite jobbigt för man vet aldrig vad man ska äta när man är hungrig. 

I alla fall så ska jag,Simon och Jonas träffas för att planera inför tågluffen som tuffar (höhö) iväg sommar!
Jag längtar så mycket, jag har så höga förväntningar på hela resan! Men det är skitskoj! Det ska man ju ha!

Springa

Snart ska jag iväg och träna innan jag börjar jobba. Egentligen fattar jag inte varför jag tränar eftersom att jag har en sån sjuk träningsvärk! Men men. Idag ska jag ta det lugnare och istället springa :)

Måndag Måndag Måndag - visst älskar vi Måndagar?

Hallå! Träningsvärken sitter kvar ännu, såklart! Det var många kunder som skulle ha snus igår och jag tappa extra mycket grejer på golvet av någon anledning. Jag insåg även att det var skönare att stå upp än att sitta, det blev inte en sån stor chock när jag skulle göra någonting då! Gud vad jag lider!

Igår tacka jag ja till ett till pass denna vecka och idag tacka jag ja till ett till. Detta leder till att min vecka ser ut såhär;

Mån: 15-20.15
Tis: 15-20.15
Ons: 16-20.15
Tor: 11-17.30
Fre: 16-20.15
Lör: (?) -20.15

Men jag är glad, även om det känns lite tungt. Det måste jag erkänna! Men pengar gör mig glad :)


Förövrigt så är min kusin i Egypten nu och bor i något stooort slott! Ja det ser faktiskt ut som ett slott :)
... Nej jag är inte alls avundsjuk....


RSS 2.0