När barn skrattar och ler vet man att det är äkta

Det är svårt att vara ledsen när man tittar på denna bild




Trötta och arga små gubbar

Hallå! Otroligt vad lår, rumpa och armar kan göra ont. Jag förstår verkligen inte. Eller jo, det gör jag faktiskt! Tänk er själv hur mina muskler arbetar efter att ha sovit i 8månader. Ni vet "livet Gubbarna" i "livet livet livet livet livet livet livet livet" Tänk er såna små gubbar som är otroligt trötta och blir uppväckta. Nu ska jag göra dom fit for fight! Fast inte idag för jag kan knappt gå! Jag ska i stället jobba så då får jag ju sitta ner, jobbigast är om dom ska ha snus (måste ju ställa mig upp och hämta snusen i skåpet bakom mig). Jag tror jag ska ladda upp med lite snus bervid mig...


En lång och härlig dag

Hej, min dag börja tidigt idag!
Klockan ringde 08.00 (men jag snooza en halvtimme, såklart ;) . Vid 9 tiden bar det av in mot stan för mitt första Body Pump pass någonsin!  Och vet ni det var skitskoj, fast grymt jobbigt! Lite halvkass musik tycker jag att det var, fanns ingen "kämpar-känsla" i låtarna alls. Lite trist. Sen gick jag och Karro på stan för att kolla efter bla. en present till Simon samt fika, för det var vi ju värda efter den hårda träningen ;)

Annars har jag fixat lite här hemma, satt upp ett draperi i hallen, super snyggt och välbehövligt! Innan var det ett onödigt utrymme som var fult. Allt som man inte visste vart man skulle göra av la man där. Men nu har vi våran dammsugare och Simons alla kameragrejer där, som dessutom slipper synas :) Låter kanske stökigt? Men icke.



Ibland lyckas jag något så otroligt att vara snygg på bild! Eller hur?!




You can see my heart


Den här dagen gillar jag skarpt! Kom iväg på stan tidigt (för att vara mig i alla fall). Fika med Karro på Wedemarks, köpt träningsbyxor, en superfin klänning ifrån RUTs utförsäljning, hämtat mitt träningskort och träffat Andreas, köpt frisörschampo samt toning. Jäklar jag är riktigt nöjd!
Som ni ser tog Andreas min telefon och satte på ett Golds klistermärke.
Hmmm....

Två äpplen och tre mackor - fortfarande ett hål i magen

Gymkortet är fixat, fast jag har det inte här ännu. Morbro Andreas har fixat papprena redan, men kortet är ännu på Gold´s :) Skönt att jag äntligen tagit tag i det, för mitt mål är att träna upp lår och rumpa. Allt annat skiter jag i :)
Till sommaren ska jag ha stora fina lår och fyllig tränad rumpa. Yea lycka till säger jag, men om vi säger såhär, de ska vara större än vad det är nu i alla fall ;) Och sen får det bara fortsätta så !

Gatubarnens mamma

- Hämta ut gymkort
- Hjälpa Simon och handla kläder
- Hämta ut min Iphone 3Gs (Även kallad "lille Ragnar")
- Storhandla

Haha, jag är så otroligt dålig! Hann bara med två saker... Fast det är väl rätt så bra ändå?
För dom två grejerna som jag inte hann med kunde jag faktiskt inte rå för över att det inte blev av eftersom att ;

1.
Simon vakna upp på fel sida och vägra springa runt på stan
2. Det är min morbro som fixar gymkortet åt mig och jag fick inte tag på honom

Så faktiskt så var det inte mitt fel :)
Förhoppningsviss hinner jag med gymkortet idag i alla fall.

Nu är i alla fall RAGNAR här hos mig! Jag älskar honom, jag avgudar honom, jag är KÄR i honom!!!

Stressigt på lediga dagar

Godmorgon!
I natt städade jag och Simon lägenheten. Vi Börja vid 01.00 och var klar ca 02.00. Vi två är verkligen nattmänniskor. Vi äter på natten till och med. Nästan! Egentligen är det inte så konstigt att det blir som det blir. För båda jobbar kväll och kommer hem sent. Så middagen blir såklart sen då också. Vilket leder till att man är uppe lite längre och sover lite längre... Ganska logiskt tycker jag !

Idag har jag supermycket att göra:
- Hämta mitt gymkort på Gold´s
- Följa med Simon och handla kläder
- Hämta ut min Iphone och installera och fixa
- Storhandla

Allt det här ska vi hinna med innan Simon börjar jobbet kl 15.45


Här är artikeln om Simon

LT :)



Kort och tråkigt

Är sjuuuukt trött. Orkar inte skriva någonting ikväll, känner mig bara bläig!
Kan ju säga att jag inte blev ett dugg pigg på att ut och gå! Fy nej, helt slö blev jag!

Full fart framåt

Vaknar upp 7.50 av att Simons telefon ringer. Han har ett "kvack" ljud som ringsignal och som är så otroligt sjuuuukt störigt! Vilket fall som helst så var det LT som ringde och ville att Simon skulle komma till deras kontor för att göra en intevjuv om att han sålde bilder till Expressen. Tänk att en bild på en människa kan leda till så mycket! Igår ringde även Norska Dagbladet som också var intresserad av bilder på Clooney the man!

Det jag tycker är så roligt med Simon är att han är så framåt
, han tar verkligen för sig av allting! Vill han någonting, ja då gör han det! Inget är pinsamt eller jobbigt! Det är precis den Simon som jag blev tillsammans med för 2.5år sedan. Jag tror att han kommer få göra mycket av de han tycker om, just pga av hans härliga personlighet och vilja! :)♥

Snart ska jag ut och gå med Karro innan jag börjar att jobba. Hoppas jag blir pigg av det i stället för trött. (Man vet aldrig med mig, jag funkar inte som en vanlig människokropp).


Älskar denna bild för att vi är en blandning av mongo och fulhet!


Mys i min nya morgonrock


Så onödigt

Huva, vakna nyss upp efter att ha sovit 2timmar med långkalsonger och hela köret. Dyng svettig! Var så trött, eller egentligen inte, men la mig ner och sen hamna jag där. Jobba 11-15.30 så det var ett superskönt pass! Fler såna tack! :)

Har inte hört något ifrån Teliabutiken ännu, men jag hoppas dom gör det snart! I morgon går mitt 30dagars fria sms ut och jag har 0 kronor på refill kortet så jag känner en viss panik! Vägrar fylla på när min lilla älskling kommer i veckan. Onödigt!

15-20.15
11-15.30

15-20.15

George Clooney har nu kommit till den lilla staden Östersund

Wow jag tror jag är världens stoltaste tjej just nu! Tänk att min kille, MY BOYFRIEND, sålde sina bilder på George Clooney till Expressen ikväll! Det var ju som tusan att han skulle sjukskrivit sig på jobbet idag för att fota honom, för hans namn hamnar inte under bilden utan han valde att skriva "Ostersund Photography" isället, eftersom att hans chefer inte ska se det. Lite tråkigt, men men. JAG ÄR STOLT!!!

EXPRESSEN 

Varma kinder

Jag lyckades med allt jag skulle göra idag. Iphonen fanns dock inte inne, men nu är den beställd i alla fall :)
Simon är lite avis för att jag kommer få en nyare modell än han. Mouaha! Hårt liv!
Sen var jag och köpte mig en rosa morgonrock och en söt stickad tröja från Åhlens. Känns skönt att få en egen morgonrock eftersom att jag går och lånar Simons hela tiden. Och eftersom att han är ganska mycket större än mig så måste jag alltid vika upp ärmarna. Men nu hörreni så slipper jag de !

Sitter och kollar på Guldbaggen just nu, tycker att det är så himla mysigt att sitta och titta på en massa kändisar i fina kläder när dom tar emot pris :)

Bara så långsamt

Mmm vad jag älskar att sova, och gud vad jag hatar att kliva upp!
Jag kan inte förstå varför mina mornar alltid blir så sega. Slow motion liksom. Jag vaknar, ligger kvar i sängen, kollar datorn... och sen sitter jag där och tänker på allt jag ska göra. Det är inte speciellt bra. Dagar ska vara effektiva tycker jag! Humf.

Mina planer inför dagen är: Äta frukost, köpa Iphone, äta lunch med Karro och sen jobba till 20.15.
Yes, nu håller vi tummarna för att jag lyckas!

Hjärtan i massor



Efter som att min så kallade pojkvän vägrar att lämna flygplatsen ( ni vet Clooney) så har jag suttit och haft lite mys med mig själv. Har suttit och tuggat på en mango, ätit kvällsmackor och te samt chocklad och "kakhjärtan". Fasen så mysigt! För första gången på länge så har jag njutit av att vara hemma själv! Fast nu kan han ju få komma hem, för han har varit borta i 8timmar nu... Jag har verkligen hittat mupparnas MUPP!

Sprang in en sväng på jobbet efter att jag kommit hem ifrån pappa. En liten Carre92 satt i kassan med sin ny IPHONE! Jag som har tänkt på en sån ett tag kände på en gång " jäklar klart jag ska ha en liten svart mackapär" Allt kändes liksom så självklart när jag såg den i hennes hand! I morgon kanske jag har en liten bebis...

240110

Krogen med jobbet var som vanligt super! Daniela och jag gjorde pizza och fixa oss tillsammans innan vi gick ut, och tänk att det är så mycket roligare att sminka sig tillsammans  :)




Igår tog jag på mig att jobba och det var det värt. Lördagar och söndagar är alltid värt varje timme på jobbet, även om det är sjukt segt. Blä.
På kvällen åkte jag och Simon upp till pappa för att ha myskväll. Blev Robinson, film, chips och dipp! Sen gick jag ner i källaren för att måla skänken som jag ska ha här hemma. Den kommer göra sig supersnygg hemma i lägenheten :)





Morgon eller natt?

Okej, jag blogga, jag städa, jag åt och jag somna. Japp så såg min kväll ut igår efter att jag hade bloggat. Idag har jag jobbat hela dagen och sen träffade jag Sanna för att käka middag och kolla på film. Det var supermysigt som vanligt! :) Båda vart sugen på att dra utomlands tillsammans i sommar också, så får se vad som händer!

I morgon ska vi gå ut med jobbet och jag tycker alltid att vi har så jäkla roligt! Man vill bara göra det igen och igen och igen. Daniela ska komma hem till mig innan för att äta och fixas sig, det är ju en av höjdpunkterna. Är det en sån där typisk tjej-grej tro? Att sminka sig tillsammans innan man går ut? Jag tycker om det i alla fall :)

Fick min lönespec idag och jag vart något överraskad över min lön. Jag gråter inte denna månad i alla fall! ;)

Indien i en påse

Jag tror man får leta efter en tröttare människa just nu. Jag tror alltid att jag behöver mina tupplurar, men det enda jag behöver är att hålla ut och lägga mig i tid om kvällarna. Men som sagt, jag är inte van att kliva upp vid 07.00. Mina vardagar är lyxiga med långa sovmornar.
När Simon kommer hem ska vi äta indiskt. Jag tror vi fastnat ganska mycket i den indiskamaten. Båda älskar det! Fast idag är det första gången vi ska göra det hemma. Och det är verkligen inte någon "fusk" indiskmat då alla kryddor redan ligger i en påse...

Fika på Paus

Kom för en stund sen hem från stan efter att ha träffat Daniela :) Tog en fika på Paus och en stadsvandring. Hehe. Alltid lika roligt att umgås med henne:) Åt nyss mer av soppan som jag gjorde i söndags! Gjorde så mycket att en hel familj skulle kunna äta av den utan att det tar slut. Så jag kan nog äta det till middag i morgon också :) Skönt det har varit att sluppit laga mat i två dagar nu! Yeeay! Nu blir det nog en liten tupplur, klev ju upp tidigt i morse ;)

Tvätta tvätta tvätta

06.45 - 12.00 TVÄTTA!
Gjort i ordning påsar med olika färger och temperaturer. Sjävklart använder man ICA påsar ;)

Igår skänkte jag 50kr till offren i Haiti

Det är visserligen en väldigt liten summa för mig, men inte för dom. Tänk vad stor en 50-lapp kan bli egentligen. Jag läste nämligen LT på bussen påväg hem igår, och vad spelar det för roll att vara en 50-lapp fattigare? Inte ett skit ska jag säga er, och inte för er heller :) LT är nu uppe i 15 850kr!

Potatis & Purjolöksoppa

Jag är så nöjd, har gjort min första hemma gjorda soppa (inte så avancerat dock) och den blev dunder god! Är min favoritsoppa som mamma brukar göra och jag total älskar den!
Den innehåller potatis, purjolök, köttbuljong, salt, vitpeppar och grädde!

Godmorgon säger jag!

Det gick bra att jobba igår, även om söndagar är otroligt sega att jobba. Mycket mindre folk, och mycket mindre att göra. Man vill ju ha saker att göra hela tiden så att tiden bara rullar på.
Igår mot de sista 2timmarna innan vi skulle stänga tyckte jag att det var ett par som lukta rök. Ni vet då- man- är- ute- och- grillar-rök. Först tänkte jag "åh va mysigt, dom har varit och grillat korv någonstans" . Sen vart det bara mer och mer röklukt att jag nästan blev sur. För tillslut luktar det faktiskt illa. Men sen kom förklaringen då en kund sa " jaha det luktar till och med rök hit in..." Det visade sig att det brann en gata nedanför. Tillslut fatta jag att det var en storbrand eftersom att det lukta enda upp till oss! Så jag fick min förklaring på varför alla lukta grillad korv! :) ÖP
Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att jobba.

Mozartkulor


Igår så var Simon & Jonas lite hemmafruar här. De ställde sig och baka Mozartkulor. Vilka män va!? :) Äsch jag blev glad som slapp göra :)

Snart måste jag verkligen börja göra mig i ordning inför jobbet. Åh, i dag är en sån dag som jag verkligen inte vill jobba. Att ligga i sängen och bara mysa hela dagen skulle vara så underbart!

Avatar

OJOJ!
Nu kommer jag vara en av alla andra i prick hela världen som kommer att säga det här, men JÄKLAR så bra Avatar var! (Blev Avatar istället för Luftslottet som sprängdes eftersom att den går senast 19.00 på bio här i stan). Jag trodde inte att jag skulle gråta, men säg det gjorde jag! Jag var rädd för att det skulle vara en överskattad film, men det var den verkligen inte! Se den säger jag ;)


En sleten kvinna...

Är så otroligt trött och sliten efter badet! Allt bubblande och bastande gör mig helt svimfärdig! Blev middag på Tacobaren men fy så äckligt det har blivit där! (Fast det har väl aldrig varit speciellt gott). Föresten så sa gubben åt mig innan jag gick "Meen tycker du att det är bra att slänga såhär mycket mat? Och all gurka! Va?!" Jag vart helt chockad, och sen blev jag arg! Jag har betalat 90kr för mat som inte ens var god, tog bara en portion men palla inte äta upp det pga av att jag tyckte det var smaklöst och äckligt och så får jag "skäll" för att jag inte ätit upp min mat! Är jag hemma eller är jag på en "restaurang" ? Tycker inte att man säger så åt sina gäster, speciellt inte när det är buffé och man betalt för det! Men äsch, nu ska jag sluta lägga energi på de. För jag tänker inte gå dit något mer!
Ikväll blir det "Luftslottet som sprängdes". Jag älskar att gå på bio :)

Storsjöbadet

Halloj i stugan!
I dag blir det storsjöbadet med Simon. Vi brukar alltid bli så otroligt barnsliga när vi är där... Fast jag tror det är jag som blir det och så är det jag som "busar upp" han. Jag tycker faktiskt att man ska leka när man är och badar. Det hör liksom till :) Sen blir det såklart relaxen också. Mest därför man går dit.
Nu blir det en liten mysfrukost sen är det bara att klä på sig och fara!



Världens kortaste man...

...Är huur söt som helst tycker jag! Han är verkligen mini mini!
Här kan man se när han mötte världens längsta man! =)

Långdag på stan- trevligt :)

Idag åkte jag tillbaka till stan för att träffa Anna :) Vi har fikat och shoppat, vilket var riktigt skoj! :)
Anna fick med sig en hel del påsar hem, jag fick med mig tre men är rätt så nöjd. Jag är mer inne på inredningsprylar än kläder just nu så jag sparar mig lite tills det bli Ikea med pappa! Föresten så saknar jag pappa nu, önskar att Duved låg lite närmare så man kunde vara närmare varandra. Tyvärr så går det ju inte att flytta platser lite närmare varandra. Hummh.
Nu ska jag och Simon gå och göra hemmagjord pizza! Mums!

Hemma hos pappa

Internet är så segt här att det inte ens är värt att skriva.

Föresten, superkul att ni börjat kommentera lite mer! Det var lite dött där ett tag, men det var det väl från min sida med kanske!


120110

Är så sjuuukt trött just nu. Hela dagen på jobbet  har varit en dimma. Så därför ska jag gå och sova nu snart! Igår var jag en stor fjant och köpte tandblektning. Mest för att testa. Men såklart för att hoppas på vitare tänder också. Annars ljuger jag ju :)

En fin morgon/dag i Lugnvik








Jag ger dig min morgon

Åh jag vill så himla gärna få ett jobb i Stockholm så man vet hur man kan göra med sommaren och hösten och framåt. Det hade varit helt underbart att få jobba med något annat där nere än Ica. Jag har snart jobbat på Ica i 2 år och jag är så fruktansvärt glad över att jag har ett jobb. Som jag dessutom fixat helt själv. Men tänk så härligt det hade varit att typ få ett helt annat jobb på en helt annan plats! :) En stooor förändring. Ja, en förändring hörreni, jag kanske inte tycker att det är så dumt med förändringar! :) Men nytt år tycker vi inte om däremot!

Slänger upp en bild på en tjej jag saknar så otroligt mycket! Hon bor nu i Skåne och jag bor i Östersund.
Saknar att inte ha dig nära längre :( Saknar våra fika & pratstunder♥

Du är så bra på alla sätt och vis Lina! :)

Idag var det sååå mycket mildare ute!

Vad arg jag är! Bloggaren Kenza är just nu i Thailand och på typ varje bild gungar hon gunga... Jag vill också gunga brevid standen... Det stör mig lite att det inte är jag som sitter på den där gungan. Hmm, jaja nån gång är det väl min tur hoppas jag! ( Föresten, Lisa på mitt jobb ska åka till Thailand snart och hon får säkert gunga en massa trägungor....)

Idag har jag jobbat, och jag vart överlycklig då jag såg att jag skulle få stänga med Lisa! Var ganska mycket att göra och tiden bara rann iväg, men det var ju skönt! :) Nu har vi fått scheman en månad framåt och min första tanke var "neeej", men sen vart den "aaaaaha oookej" Hehe. Nu kan jag ju planera lite och se hur jag ska jobba, och det är ju toppen! :)

Var en stor besvikelse då jag fick reda på vad det kostar att gå på yoga inne i stan! Uscha inget jag tycker är värt att lägga ut pengar på. Ett helkort (som jag antar är en termin) kostade 4500kr! VAA liskom! Får kolla vidare och se om jag hittar andra ställen.

Stockholm

Nu har jag börjat kolla runt om jobb och boende i Stockholm till hösten. Som sagt jag har tre kontakter där nere och det är inte så jäkla mycket, så det är bara att hålla tummarna. Har än så länge hört av mig till två, mammas moster och mammas kusin. Jobb är det lite "suddigt" om men boende finns det lite hopp om! Mammas kusin Bea har en liten etta som hon hyr ut, och ska kolla om det går att jag tar över kontraktet, men som sagt det är i Stockholm så det är alltid svårare där. Men jag håller tummarna! :)

Nu ska jag iväg och handla en present:)

En måste-dag

Godmorgon!
Har precis aktiverat mitt nya betalkort, så äntligen efter typ 2veckor kan jag betala med kort igen! Så segt det har varit att gå in på banken och ta ut pengar! Ett plus är ju att jag inte varit lika slösig... Fast har jag egentligen de? Jag lyckades ju ändå handla på H&Ms hemsida som hamna över 1000kr samt Nelly för några hundralappar. Hmm... Jag tar nog tillbaka det där med att jag inte varit slösig.

Idag ska jag träffa Karro för att köpa en födelsedagspresent till Annika, eftersom att hon fyller år idag! Men eftersom att det är söndag får det bli en present ifrån Mitt punkten, eller Åhlens. Begränsat, men det blir nog något bra ändå!

Utöver de så är det ett måste att diska. Det är ett otroligt stort diskberg här hemma som måste bort, för man får kvälningar pga stanken som är inne i köket. Huva!

Björn skulle han heta om han var min bebis


Tyvärr vill Simon bara ha katt. Va synd, för jag vill ha en vovve.

Ronjas första bad i en pool

Eftersom att min beslutångest fortsatte in mot nästa dag, alltså i dag, så åkte jag hem till stan igen :) Så nu har jag hunnit varit med mamma en kväll och en dag, fikat med pappa och senare åkt hem för att vara med Simon.

Igår kväll hade jag och mamma en lång och mysig pratstund,vilket alltid uppskattas:)

Idag fick jag sovmorgon, vilket var ganska mysigt. Sov i mammas gamla flickrum (eftersom att mamma och hennes sambo köpte morfars hus förra sommaren). Nu är det visserligen ett kontor, men det spelar ju ingen roll :) Senare mot dagen så åkte jag, mamma och Ronja in till Holiday Club i Åre för att bada. Ronja var väldigt lycklig men dock ganska försiktig då hon fick bada i den lilla "baby-poolen". Senare kom pappa in för att göra oss sällskap i fikat som vi tog. Mysigt! :)

Tycker jag hunnit fått ut ganska mycket av min helg ändå! Det går om man vill. På något konstigt vis.






Fredagskväll i Huså

Mitt i all beslutångesten så hamna jag i alla fall hemma hos mamma. Så får det bli hos pappa i veckan eller då det blivit mildare ute. Men det är jobbigt när man vill vara med alla på samma gång! Helst av allt skulle jag vilja att min fredagskväll såg ut såhär; Myskväll i min & Simons lägenhet framför Let´s Dance, hela the familio ska vara med och alla ska sova över (hur nu det skulle gå) och mitt i allt det dära så kräver jag en liten detalj, mammas gamla byrå som jag ska få göra i ordning och ha hemma ska stå i ett hörn som jag kan få slipa och måla på då jag känner för att bryta av med lite kreaktivitet!:) Massa ljus och godis är såklart ett måste för att göra fredagen till fredag!

....

Aahopp så blev det fortfarande inte som man tänkt sig. Skulle ju åka på IKEA idag men fick vända för det var så otroligt kallt, och min älskade fader var rädd för att bilen skulle stanna och att vi sedan skulle dö. Hihi tycker jag är gulligt. Men faktiskt så var det kanske lite för kallt för att åka iväg på en långtur i en bil som kanske inte skulle ha klarat hela vägen. Så det var ju kanske smart att stanna kvar och vänta in det "mildare" vädret!

Jag har för höga förväntningar på mina helger. Tagga ner Amanda säger jag bara!

En liten miss

Vet inte riktigt vad som hände här. Sitter och fotar i Simons Photo Booth som finns på Macen... Trodde att det skulle tas en bild men blev några fler, hehe. Frågan är vad jag gör med munnen på de tre sista bilderna...
I alla fall så mår jag såå mycket bättre nu! Huvudvärken är helt borta och har inte känt mig illamående på hela dagen, toppen! Jag trodde först att jag skulle missa Östersundsrevyn ikväll, men eftersom att jag mår prima nu så löser det sig.

070110

Jag fattar inte varför jag utsätter mig själv för att titta på bilder då folk är utomlands. De solar, badar, gör massa roliga äventyr och ser ut att ha allmänt sjukt härligt! Jag blir så gröööön av avundsjuka att jag håller på och spricker! Varför får inte jag ligga på standen och glassa? Varför måste jag sitta här hemma och frysa :( Huva ibland är det bara så orättvist! Men men, eftersom att jag, Simon och Jonas ska tågluffa i sommar så får jag försöka hålla mig och se framemot ett 30dagars äventyr istället :) Men det är svårt i den kalla kylan. Och jag är så sjuuuukt nära att bara ta min lilla väska och sticka själv någonstans, hehe.

Förresten så fick jag en superhuvudvärk som ledde till illamående igår hemma hos Simons mormor och morfar. Så när jag kom hem gick jag och spyde och sen var det klart. Yesbox! Fast huvudvärken var kvar så jag hade otroligt svårt att somna. Men det värsta var att när jag vakna 06.00 så hade huvudvärken inte gett med sig så jag fick ringa och sjukanmäla mig på jobbet, eftersom att jag skulle börja 07.30. Fyfen.

Nej nu ska jag nog handla kläder på H&Ms hemsida och sen göra en liten lista på vad jag ska köpa på IKEA i morgon.


Måste bara visa hur tuff Ronja blev i kläderna som jag köpte på Nelly i måndags! En röd skarf och en härlig 70-tals dress! När jag får barn ska jag klä dom i härliga 70-tals kläder! :) Brunt, orange och rött :)

Älskar denna lill-tjej!


Min favoritlåt just nu :)


En vanlig dag

Ånej jag har fastnat i Paradise Hotel! Längtar redan till nästa avsnitt, vilket är i morgon.
Helt vanlig dag på jobbet. Sällan det händer något speciellt faktiskt. Appropå jobb så drömde jag en härlig dröm i natt. Vi hade fått nya jättesnygga arbetströjor som var svarta, hahaha! Jag blev jätteledsen när jag insåg att det bara var en dröm! Helknäppt att man kunde bli glad över att drömma en sån dröm, haha!
Förresten, för första gången på 2,5år så vet jag ca 2mån innan Simons födelsedag vad jag ska köpa till honom! Jag är så jäkla nöjd över mig själv!

Ingen dag utan ljus

Jahopp, så har hela dagen gått. Den liksom bara gick sin väg. Och jag såg aldrig när den kom kan man säga. För jag har legat i sängen exakt hela dagen och drog inte upp persienernna heller. Jag har väl förberett mig hela dagen för jobbet i morgon kan man säga. Ska jobba mån-tor denna vecka så jag är supernöjd! :) Samtidigt är jag lite trött, för jag vill bara komma bort och få vara i värmen ett litet tag. Känna att man slutat skolan eller hur man ska säga. Dom flesta gör något nytt, men jag är liksom kvar i allt som jag var innan. Samma lägenhet, samma jobb, typ samma vardag. Jag vill göra något nytt och känna en liten förändring. Shit hör ni, jag vill ha förändring ! Nej men hörreni, att vara borta ett litet tag skulle vara skönt  :) 

Ett andetag

Nyss fick jag en "hålla på att dö känsla". Inte ordagrant dö, utan mer en känsla som typ " åh herregud jag måste ha sommar", haha invecklat det blev! Men om ni tänker er såhär, ni kollar på en sommarbild som bara får er att sakna sommaren så otroligt mycket att det känns som att ni ska dö av längtan! Yes där fick jag väl till det ganska så bra?

Sen en tid tillbaka

Sitter och kollar igenom bilder sen jag och Emmy var i Bulgarien. Just den veckan saknar jag mer än något annat . Det har jag gjort enda sedan vi åkte därifrån. Jag är en person som ofta stannar kvar i det förflutna, speciellt om det har varit någonting bra. Sen tror jag att ens första utomlandssemester sitter kvar länge länge.
Musik, strand, sol, bad, varma nätter, roligt folk, och framförallt en underbar tjej att åka med

Nytt för nytt år

Titta, jag har gjort om min blogg! Såhär klockan två på natten! Fortfarande har jag kvar min gamla header, men det är bara för att jag inte vet hur man gör, eller vilken bild jag skulle ha istället! Hehe :)

Lag Agwe- det rätta laget

Den här dagen blev inte så tokig i alla fall. Blev en mysfrukost med Simon, shopping på Gina och fika med Martina på Paus. Och allt avslutades med en god tacogratäng som jag gjorde, vilket uppskattades av både Simon och Petter. Oyeea ibland löser det sig! Sen måste jag bara säga att Robinson är så gryyyyyyyyymt jäkla bra! Så är det bara! Många kan säkert tycka att det var bäst när Robinson gick på ettan, och visst så kan det vara. Men i år, herrejösses vad spännande det är!
Jag har varit otroligt dålig på bilder den senaste tiden, men det kommer bli ändringar på de =) För en blogg utan bilder är rätt tråkig tycker jag.

Hur kan det vara så "skönt" att trycka finnar egentligen? Att man känner den där tillfredställningen.

Ännu en morgon av mitt liv.
Jag tror den här helgen kommer vara totalt händelselös. Kan låta deprimerande, ja. Men på något konstigt vis blir aldrig lördagar som jag tänkt mig. Skittrist! Blää. Idag kände jag för att vara den där negativa personen, men det är bara för att jag vet hur hela helgen kommer bli. Nästa helg däremot kommer nog bli skoj! Då är det pappa, karro och jag som gäller! Det blir revyn på teatern, IKEA i Sundsvall, och en hel helg hos pappa! :)
Nä! Jag tycker synd om er som får läsa det här inlägget. Så jag säger en sak; jag återkommer i gladare tillstånd

2010

Nu är det ett nytt år! Igen!
Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Simons kompisar. Det blev middag, spel och prat! Och musik såklart! Vart en lugn och rolig kväll! :) Men innan de jobbade jag mitt fjuttiga 3timmars pass. 10-13. Haha!
Snart ska jag iväg och jobba så dags att rycka upp sig lite.

RSS 2.0