7år och helgalna!

Nu är man slut. Blev en heldag i stan med Anna! Som sagt så var det ju massa jag skulle ha... Men fick bara med mig lite hem. Jag ska bland annat ha ett par shorts. Ett måste nästan! Men om jag ska vara ärlig så kommer jag nog aldrig hitta ett par. Hatar alla jag provar. Ska det vara så jäkla svårt att hitta ett par som sitter snyggt? Hmmm... Tydligen.
Haha, Jag och Anna då vi var 7år kanske?

EN STRESSIG VECKA...

Hej!
Kom nyss hem från en promenda ifrån stan till Lugnvik. Jag tänkte att jag flyttar ju på onsdag så jag måste passa på och gå den här vägen lite innan det är försent... Eller nej så tänkte jag inte alls. Jag missa bussen pga. att jag köpte toapapper... Jag vart så arg på mig själv när jag chansa på att jag skulle hinna in på affären på 2min innan bussen gick. Hade jag inte gått in på mitt jobb hade den planen kanske funkat? Aja, nu är jag i alla fall hemma med både toapapper och motion!

I fredags åkte vi ju upp till stugan med pappa. Det vart precis lika mysigt som det brukar vara. Tyvärr var det ett skittrist väder hela helgen. Fast det vart som bra ändå :)

Dagen är fullspäckad av saker. Det ska packas, diskas och shoppas! Det går rätt så bra med packningen, det är mycket som är nerstoppat och kastat faktiskt. Skönt att bli av med massa papper och prylar och skit. Men det är fortfarande inte klart på långa vägar! Sen så vill jag handla en massa innan vi åker nästa vecka, och jag tror att denna dag är den enda som funkar... För just nu är mina dagar helfyllda med saker att göra!

Måndag: Förnya recept 
Packa
In till stan för att handla + födelsedagspresent
In på jobbet med mina tider

Tisdag: Mamma fyller år och vi ägnar dagen med henne uppe i Huså♥

Onsdag: Intryckt i ett till jobb-pass innan vi ska PACKA IHOP DET SISTA OCH FLYTTA!

Torsdag: FLYTTSTÄDA!
Fredag: MIDSOMMARAFTON
Lördag: Ledig ( KVAR I HUSÅ?)
Söndag: Sista arbetsdagen på Ica någonsin! 10-20.15

Måndag: Ledig!

Tisdag: Tåget ner till Stockholm för resan till SPANIEN!!!

Är du bjuden på bröllopet?

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. 7-13 är väl ingen match? :)
Snart åker jag och Simon upp till pappa för att bo i stugan i helgen. Supermysigt! Älskar verkligen våran stuga! Trist bara att det ska regna så mycket... Men det vänder väl hoppas jag.

I morgon är det ju bröllop! Victoria och Daniel. Har haft kunder som handlat "Bröllopstårtan" samt flaggor och cider. Och en hade till och med köpt guld serpentiner... Vadå gå förlångt? Haha! Många säger "Ja i morgon är vi ju bjudna på bröllop" Och jag blir lika förvånad varje gång och säger" Jaaaha??" och så slår det mig, Juuuuust ja Victoria och Daniel... Suck. Fast jag tycker att det är roligt att dom gifter sig. Även fast jag tycker att det är sämst att dom får våra skatter (vilket jag TOKHATAR), så vill jag som ändå ha kvar kungafamiljen... Det är som mysigt på något vis. Och att Sverige ÄNTLIGEN får ha ett kungabröllop (igen) det gillar jag! Hehe.

Nej nu tar vi bilen uppåt och njuter av helgen!

Idag har jag och Simon varit tillsammans i 2år och 10månader ♥

Nu kommer det att bli några hektiska dagar framöver. Vet inte om min mage kommer att klara av all stress som blir. Planen är att vara utflyttad på onsdag. ONSDAG, det är ganska snart! Vi har bara hunnit packa ihop lite saker ur bokhyllan än... Men det skulle vara skönast att vara klar i den här lägenheten innan den 28 Juni, för den 29 åker vi till Spanien. Yes ni hör rätt. Ingen tågluff på oss. Snopet. Anledningen till att vi inte åker är ganska mycket. För lite tid till det mesta om man säger så. Men jag känner att 16 dagar i Spanien inte är helt fel det heller. För jag tänker bara sola och bada och göra precis vad jag vill. Jag ska jobba på min bränna något sjuukt. Haha! Jag är en riktigt liten blekis som får kämpa för att få färg. Just därför har jag en liten "solplan" inför resan. Vi får se om jag lyckas ;)


Nu har jag bara två arbetsdagar kvar innan jag slutar på jobbet... Just nu vet jag inte vad jag känner inför det hela. Skönt såklart! UNDERBART! Men på samma gång lite sorgset. Jag har ändå jobbat på Ica i 2år och 3månader så det känns faktiskt lite allt lämna allt. Trist när man har så bra arbetskamrater. I morgon är näst sista dagen och sen jobbar jag inte förens den 27:e, alltså nästa söndag. Lite muppigt att vara ledig så länge innan min sista arbetsdag, men samtidigt bra, för som sagt, på onsdag tänkte vi lämna lägenheten.

Amanda = bilägare!


Men fy vad jag är lycklig nu! Allt känns så bra. Älskade fina bilen blev min idag. Som jag har längtat!
Första tanken gick på 940:- ... Det var bara le och betala när Karro berätta vad det gick på. Det var hon som tanka den eftersom att hon körde den ifrån Huså till stan. Simon och jag tog en provtur in till stan och raggarstatoil, upp förbi reveljenskörskola och hem igen. Största leendet på mina läppar... Nästan lika stort som då jag körde själv första gången. Nu kan jag ranka mina körupplevelser.
1. Köra själv första gången
2. Köra min egna bil första gången
3. Ta körkortet


I morgon kommer Emmy (kusin) hit! Hon ska nämligen flytta hit upp över sommaren, och jag är så glad över de! Nu kan vi förförsta gången träffas spontant eftersom att hon kommer ifrån Skåne.
Jobba 11-20.15 idag. Cykla hem i regnet, men det är skönt att cykla i regn. Man känner sig fräsch på något konstigt vis. Har lovat mig själv att inte bli för lat nu när jag skaffat bil. Fast det är klart, en söndag då bussarna inte börjar gå förens mitt på dagen får jag faktiskt ta bilen...

Hej Sommar

Heej...Heeej...Heej!
Idag var det en ledig dag! Älskar ledig dagar! Extra glad blir jag av att det är fint väder på min lediga dag. Och varmt dessutom! Blev en fika på Wedemarks med Simon och Jonas. Vilket litet gäng vi tre är va? Haha! Sen blev det en glass ute i värmen!


I morgon var det tänkt att jag och Daniela skulle plaska och bubbla på badhuset... Men dom håller på och renoverar där. Attans! Men på kvällen blir det utgång för oss två. Vi ska dansa dansa dansa! Tjohoo!


Simon är trött och sover snarkandes i sängen. Jag hatar verkligen när han somnar före mig... Men jag tror jag ska väcka honom, hehe.

Älskade Sex And The City...

Kom nyss hem från en bio-dejt med Daniela! Vi såg Sex and the city 2. Folk har klagat hit och dit på den, och mitt arma lilla hjärta har varit så ledsen över de. För jag trodde att den skulle vara värsta floppen när alla sa så. MEN DET VAR DEN INTE!!! Vad snackar alla om?? Liksom neej dom är inte i New York i hela filmen, men vad spelar det för roll? Är du hemma hela tiden? Nej det är du inte! Om inte den hederliga, häärliga Sex and the city- humorn skulle vara med, med massa sexskämt och sånt, skulle inte det vara samma grej, men nu var det de, och det är väl det viktigaste? Samantha var fortfarande lika sexgalen, Carrie var fortfarande lika förvirrad och tänkande, Miranda den klumpiga-vuxna-allas mamma och söta lilla Charlotte den perfekta-präktiga- kloka hemmafrun. Underbara Sex and the City, er kan dom aldrig förstöra för mig! :)

Annars då? Jo jag har jobbat idag, men som jag skrev igår så var det ett sköönt pass! Tapas lunchen, som förövrigt stavas med ett P (jag trodde att det stavades med två), var riktigt trevlig. Dom som höll i det prata en massa och sen fick vi provsmaka på olika tapasrätter. Alltid roligt att lära sig saker!
Nej nu är jag riktigt trött.

Hooohoo? Saftiga inläääägg??

Ni kanske undrar vart det saftiga inlägget tog vägen? Jag ska säga er att det undrar jag med! Haha. Jag hade liksom inget saftigt inlägg på G, men jag visste att det skulle bli ett om jag skulle börja skriva... Men jag orka inte. Eller jag har haft bättre saker för mig. Förut hade jag behov att skriva och berätta om vad jag hade gjort under en dag, men på den senaste tiden har jag inte brytt mig om det. Vet inte vad det kan bero på?

Mycket har hänt sen sista jag skrev (glöm det förra inlägget). Jag har varit i Skåne, jobbat klart min heltid, fått datum på min sista arbetsdag, Simon har slutat jobbet, fått ett mer "ordningssammareliv", börjat oroa mig riktigt mycket över vart jag ska bo och jobba i sthlm och mycket mer!

Igår var jag och Daniela på en liten promenad. Vi gick ifrån henne till mig. Vi bor väldigt nära varandra men det är ändå en liten bit att gå. Byskogen - Lugnvik. Vi boka in saker i våra kalendrar för att veckodagarna ska gå mycket fortare. I morgon ska vi gå på bio, sex and the city 2, och på fredag ska vi eventuellt ut! I morgon ska vi även till Scandic med Per för en Tappas Lunch genom jobbet. Så det blir jag, Daniela och Per! Per the piimp kan vi nu kalla honom! Efter de blir det jobb 13-18.15, ett skönpass alltså!

Nu har jag kommit igång med skrivningen igen, så vänta er ett inlägg snart igen! :)

Nu har jag varit borta ett tag...

Och det är för att jag inte haft ork, lust och framför allt tid till det. Men nu är jag här igen! :)

Snart kommer ett saftigt inlägg!


RSS 2.0