En trött kropp

Efter en hel dag på jobbet, kröp jag ner i den nybäddade sängen med glass och datorn. Det var det bästa jag gjort på hela dagen! Simon hade dessutom städat hela lägenheten, så jag log lite extra då jag klev innanför dörren.
Idag bestämde jag mat, det blir fil och macka. Guuud så gott säger jag! En middag behöver inte alltid vara så komplicerad. Eller hur!? Simon blev däremot tveksam. Men så länge det är gott! Till de så tänkte vi se på Sex and The City! Från i min fina lilla Sex and The City-box!
Igår så fota vi bilder till min blogg. Jag har en liten idé om hur jag vill ha min header (som jag sagt förut). Så det är tur man har en kille som är duktig på att fota och photoshopa. Så ganska snart byter jag header, och bakgrundsfärg!
(Ni får ursäkta att det blir så grötigt. Vill egentligen göra mellanslag mellan vissa rader, men eftersom att jag sitter på Macen så går det inte så bra. Den brukar inte vilja samarbeta med mig...)

Klänningar

Hej hopp, din lilla sn..pp ! :O
Idag har jag ont i magen. Hade det även igår, då hade jag så ont att jag hade håll.
Eftersom att söndagar är min och pappas dag (och även Karros) så var det de även idag. Han jobbar nämligen i Tärnaby och tar sig alltid tid att svänga in i stan innan han åker bort för jobb. Det blev en lunch och shopping (för pappa). Sen var vi även uppe på BarnensHus för att pappa skulle handla en ettårspresent till Ronja som fyller år på söndag.
Nu sitter jag och kollar runt efter någon klänningen som jag ska ha på mamma och Dennis bröllop i sommar. Det var tänkt att jag skulle ha min gula klänning som jag hade på balen i våras, men jag vill inte ha den längre eftersom att... eh ja, jag vill inte, haha. Dessutom så vill jag att min klänning ska likna Karros så mycket som möjligt. Hitta en supergullig som jag tror att jag ska beställa hem. Men mamma vet inte om något än, så jag väntar tills jag har pratat med henne.


Den är fin, men som sagt vill jag ha något annat.
Ska även beställa hem ett par snygga leggings. Tror det är ett par som folk antingen tycker är snygga eller fula. Men jag tycker att dom är COOL! Visar sen :)

Ibland kan det bli lite fel...


Jag brukar oftast vara ganska duktig på att kolla medelanden innan jag skickar dom... Men det här blev det lite fel på, haha!




Rast

Nu har jag min lilla rast som jag njuter av:) Det gör jag alltid! Vet ni, det är så roligt att jobba så jag stannar kvar till 20 och stänger! Haha eller nja, det var en som var sjuk så jag jobbar lite längre än vad som var tänkt :) Nu ska jag njuta av tystnaden innan jag går ner till mitt kött !

Superkrafter

Godmorgon...
Idag ska jag jobba denna röda dag. Och regniga! Middagen blev bra och Simon blev glad över att jag plockat ihop här hemma. Dock hade han redan läst här på bloggen att jag skulle laga mat åt honom, så det vart inte någon överraskning. Men han blev superglad ändå.

Idag måste jag ta fram mina superkrafter
för att hitta lusten att jobba. Men jag vet att den finns där inne... Så jag fräschar upp mig med en dusch/bad och kommer igång för den här dagen!

OjojOJ...

Jag har så mycket att skriva om att jag inte vet vart jag ska börja! Det blir väl så när man slarvar att skriva. Det här är ju trotts allt en liten dagbok för mig.

Hmm... Ska jag skriva i punkt form för att ni lättare ska kunna läsa eller bara gegga ihop allt? Jag kanske ska blanda?
• Jag jobbar just nu heltid på ICA tills dom hittat någon som kan ta över den "rollen" som jag tog över efter en arbetskamrat som sluta fort... & lustigt? Men jag är bara glad. För detta betyder mer tid = mer pengar åt mig!:) DESSUTOM så är jag i charken nu, där jag får: sälja fisk, grilla kyckling och övrigt kött, fylla på med varor i charkdisken m.m. Allt som hör till charken vill säga. Hundra tummar upp för det här, för jag är överlycklig! Och kassan som jag är lite småless på (har ju suttit i den i två år) behöver jag inte sitta lika ofta i nu! Jag har jobbat sedan i måndags och har än så länge bara suttit där i 10min, pga av för lite personal. Åh jag vill ha det såhär tills jag slutar! För nu går dagarna så fort, och jag trivs så bra!

I morgon fyller Pappa Tomas år. Simons pappa alltså! Jag jobbar till 18 så jag får komma lite senare än alla andra, men det gör inte så mycket. It's OOOOOKEY! ÖHM... vad var det mer jag skulle säga? JO, idag torka jag näsan så jag börja blöda! Otroligt. Nästippen var alldeles torr och min näsa rinner som en flod... vilket inte alls passar ihop. Helt förståeligt att det börja blöda alltså.
• Om lite mindre än två veckor så åker jag, mamma och Ronja ner till skåne. Det blir min semester för i år. Jag hinner ju sluta innan jag åker på tågluffen, så jag kallar de frihet i stället! Och arbetslöshet kanske?
• Om två månader har jag varken jobb eller lägenhet. Vilket betyder att jag är fattig och hemlös. TÄNK OM jag skulle bli uteliggare i mitt liv? Fast nej, jag känner personligen inte att jag har problem. Jag har ju jobbat sedan jag var 14 och jag har en fin familj och inget problem med vare sig droger eller alkohol... Så hemlös känns ganska långt bort även fast jag snart inte har jobb eller boende. Det löööööser sig.

Appropå ingenting. Jag åt en ny chokladsmak ifrån Marabou idag! "Polka". Jag som älskar polka! Lycklig blev jag, ledsen blev chokladen som blev uppäten fort som fasen! Men men. Pröva !
• Sist men inte minst, middag. Ja, snart ska jag ställa mig framför spisen och laga mat tills Simon kommer hem. Det blir torsk med fransk gegga på med potatis och sås! Tokälskar denna maträtt! Och superenkel är den! Dessutom ska disken hinna bli diskad. Typ. I alla fall ihop fixad så det blir lätt för Simon att diska när han kommer hem ;) Man får inte vara dum.

Det här blev ju punktform i en röra alltihop. Det blir så för mig när jag tänker på 100 saker samtidigt som jag skriver... Men det går ju att läsa i alla fall. Och föresten, vad duktigt av dig som läste enda hit ner !

Jag väntar med spänning! Vilken underbar bio sommar!

Är det någon mer än jag som kommer att gå på premiären av eclips?! Jag ryser som en liten höna när jag ser den här trailern!



Och inte nog med det så kommer även Sex and then city 2 ut i sommar! Jag tror det här kommer att bli en toppen sommar!




Allt för min syster

Åh nu är jag hemma i lägenheten igen. Jag blir typ tårögd då jag kollar på videoklipp som jag har på Ronja sedan dagarna då jag var hemma. Hennes lena l illa röst och gosiga kinder. Mitt hjärta blir så varmt! Då älskar man verkligen lill-knulen! Hon har blivit så duktig och utvecklats så mycket! Frågar man henne hur katten låter, så  låter hon så försiktigt och gulligt "maaau". I morse när mamma och hon kom in och väckte mig så tryckte hon ner huvudet i pälsen på våran katt Magda och lät " mmmmm mmmmm mmm".  Sötare och bättre flicka finns inte!♥

Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Simon är på en gala med jobbet på Gamla Teater. Bal och hela köret, så jag är hemma och myser. Kan verkligen tycka att det är mysigt att vara själv och äta en massa gott. Jag får ha hela pizzan för mig själv, drickan försvinner inte och chipsen finns kvar i påsen. Dessutom var jag inne på videoteket på 3min. Första gången någonsin det gått så fort, eftersom att jag inte behövde ta hänsyn till någon annan. Jag kunde välja helt själv! Toppen! Haha jag låter lyrisk över att vara ensam! Men man ska passa på tycker jag :)


Det blev " Allt för min syster"

Körkortet

Godmorgon på er!
Igår tog jag mitt lilla pick och pack och åkte hem till mamma. Inte föralltid såklart! Eftersom att jag legat sjuk hela veckan (med undantag från i onsdags då jag pröva jobba men som inte alls gick så bra) så tyckte jag att det var lika bra att åka hem till mamma i fina Huså och kurera mig. Vilket var ett bra val. Då får jag nämligen vara den lilla sjuklingen igen och dessutom träffa och umgås med Ronja och mamma.

Lillskruttan har börjat att gå nu! Igår gick hon ifrån de svarta fotöljerna i matsalen till spisen i köket! Jag vet att det inte säger många av er någonting, men för er som vet så är det ju väldigt långt! Det kanske är ca 15 baby-steg. Åh jag tror till och med att jag ska lägga upp ett klipp när hon går, för det är så sött när hon vinglar fram! Så vänta er en liten film snarast! ;)

Snart ska jag iväg, SJÄLV, in till åre för att hämta mitt körkort. Det blir första gången som jag kör själv så det pirrar lite i magen. Men det känns bra att få köra en liten mjustart med att köra själv i åre först och sen inne i stan. Så är det inte lika pirrigt då jag kör själv i stan... försöker jag intalla mig själv i alla fall!

Och senare mot dagen då mormor kommer hem ifrån jobbet ska jag ta bilen bort till henne och hälsa på. Vilken frihet man plötsligt känner!

Åh herregud. Vila i frid älskade Andra avenyn!

Vad ska man nu titta på? ( Desperate & Svenska Hollywoodfruar) ... Men glöm bort dom för en stund.
Jag är i sorg!



Men hallå där snygging!


När ska man få se dig igen då?


Tufftuff!

Godmorgon!
Sitter just nu på Wedemarks och planerar för tågluffen med Simon och Jonas. Sen blir det jobb från 12-20.15, för idag är jag bara snorig. Dock kanske jag måste gå och snyta mig 1 gång i minuten, men men.
Ikväll är det ju Andra Avenyn också! Tokälskar! Fast jag undrar om det inte börjar leda mot sitt slut snart... TRIST!!

Chek!

Jag har haft saker som hängt över mig ett tag. Vissa stora vissa små. Dock lika jobbiga! Jag har/hade egna listor på allt i huvudet som rabblades upp dagligen i min hjärna, (vare sig jag ville det eller inte). Och som ni vet kan det bli sjukt jobbigt. Konstant magont. Men nu är jag snart klar med allt! Och jag klappar mig som vanligt på axeln och säger bra jobbat Amanda!

- Körkoret
- Ringa om lägenheten (som vi inte fick)
- Skicka in deklarationen
- Göra "Reseptfria läkemedel" (Ett måste för att få sälja och sitta i kassan)

Saker som jag inte hunnit gjort än:
-
Ringa om jobbet i Stockholm
Och det måste jag göra snarast! I morgon kanske?


Jag har hittat min låt för denna sommar ♥



(Den är ju som allra bäst när man spelar den riktigt högt ;)

Vilodag

Dagen som en sjukling har varit helt okej. Gick ner till (den mycket dyra) macken för att köpa mig lite mysmys för en dag i sängen. Blev bland annat glass, godis och ostbollar. Även blåbärsoppa som man måste ha då man är sjuk. Blev ingen film för mig idag, fastna istället i massa tv-program som jag alltid missar annars, tex. Tyrashow (uselt, men bra på något jäkla vis), Opera, Ellen show och repris på Topmodel m.m. Sen sov jag några timmar och vakna upp på kvällen. Men jag tror jag behövde de. Har dessutom sjukanmält mig på jobbet för i morgon också. Känner mig fortfarande inte helt okej, och jag vet att efter en natt så mår man lika piss som man gjorde dagen innan. Sen så brukar jag alltid vara försnabb att komma tillbaka till jobbet, så jag hinner aldrig återhämta mig vilket leder till att jag kan vara sjuk i en månad (om inte mer) efteråt.
Nu ska jag krypa under täcket och sova. Älskar att lägga mig då man är trött.

...Pssssst! Nu har Simons kompis laddat hem The Sims 3 till mig. Jag är mycket glad. Jag var ju trotts allt en liten Sims-nörd då jag var liten. Hehe.

Jahopp

Jaha, så vakna man av att näsan rinner, halsen bränns, svanken värker och kroppen väger 1000kg. Jag har alltså blivit sjuk. Jätteroligt... Eller kanske inte! Jag ska inte ljuga och säga att jag inte tycker om att dega, men hur skönt är det att göra de då man inte mår bra? Att man dessutom får svimkänslor när man reser sig upp är ingen hitt. Skitsamma, nu ska jag vila och göra de jag vill utan att tänka på körkortsteorin. Alltså, jag ska nog börja med att läsa den första boken av twiligtht-serien (som jag sa igår). Sen ska jag nog kolla på alla "Landet för länge sedan".

Öppen för friheten

Men hallååå! Jag lever, har bara varit sjukt mycket att göra de senaste dagarna! Har ju tagit körkortet bland annat ;) JAG ÄR SÅ GLAD! ÄNTLIGEN ÄR JAG FRI! Nu ska jag njuta av att jag tagit studenten (för snart ett år sedan) + körkortet! De två tyngsta grejerna som jag varit med om i hela mitt liv, nästan. Haha jobbigt för mig som gått i skolan sedan jag var sex år. Hehe. Klarade uppkörningen utan problem, men hamna ett poäng under godkänt på teoriprovet. Satan vad surt de kändes, men det var bara att ta nya tag.

Sen har jag jobbat som en tok också.

På onsdagen då jag klara teorin och fick tillåtelse att köra bil helt själv, släppte alla spänningar, vilket har gjort mig väldigt trött. För så fort jag klara uppkörningen så skynda jag mig till jobbet för att jobba och dagen efter då jag klara teorin ( som börja 10.00) så cykla jag till jobbet som jag skulle börja 11.00. Jag hade alltså knappt en timme mellan. Sen på fredagen då jag skulle kunna vila upp mig, umgicks jag med min vän Anna och träffa även min mamma och två systrar. Vilket jag tycker är roligare än att sova. Och sen har det blivit en turbohelg med arbete. Men jag tackar inte nej till pengar :)

Nu ska jag ta mig ett supervarmt bad för att ÄNTLIGEN koppla av och fundera lite på vad jag ska göra nu när friheten äntligen har börjat. Jag ska bla. ladda hem The Sims 3 och börja läsa första boken av Twilight-seriern. Jag njuter redan.

RSS 2.0