Tillbaka till det vackra, men ensam utan min andra hä

Man kan tycka att jag får skylla mig självsom väljer att göra ett sådant lidande. Onödigt. Men vad gör man när man är lite virrig och vill så mycket samtidigt? Jag är i alla fall på väg hem. Eller vad säger man nu när man är vuxen och tydligen bor på två ställen? För hem det är ju faktiskt mitt och Simons hem, men det är ju även mitt barndomshem (hjälp ta mig till närmaste ålderdomshem... jag låter som jag vore tusen år!!!) Jag ska i alla fall hem till vårat hus. Pappas hus. Vi passera Gävle för ett bra tag sedan. Vi käka och shoppa på IKEA. Eftersom att jag nu ska bo i mitt lilla rum så har jag shoppat lite saker som gör det till det bättre. Tänkte faktiskt fota och visa sedan :-) OCH det blir av. För att fota hela lägenheten har ju inte blivit av.

Att säga hejdå till Simon gjorde så in i helvetes ont. Jag trodde det skulle vara så mycket lättare. Men aj så ont det gör. Och inte minst att se den man älskar bli så ledsen. Många tårar fälldes hos oss båda. Det kanske kan tyckas vara lätt att bara sticka iväg för ett tag, för det trodde jag att det skulle vara. Men efter att jag packat en hel sopsäck plus en stor resväska med kläder så blev det ganska tomt i lägenheten. Ingen av oss trodde att det skulle göra en sådan stor skillnad. Och ingen av oss trodde att den dagen jag flytta skulle komma så fort. Men man får försöka se det positiva i det hela. Och förhoppningsvis får vi träffas mycket snart igen.
För jag saknar dig redan så himla mycket Simon!


Tittut ! Här sitter jag bak i bilen och gosar ner mig i min nya halsduk :-)

29-10-10

idag ska jag shoppa!

Har insett hur underbart det är att gå på stan själv. Liksom lärt mig uppskatta det. Slippa tänka på någon. Man kan bara gå ut ur affären när som helst och man behöver inte vänta på någon som prövar kläder och man behöver inte känna sig jobbig som prövar själv. Inte egoistiskt alls, man unnar sig egentid. Alla uppskattar egnatiden på olika sätt vid olika tillfällen. För det är ju inte alltid roligt att gå på stan själv. Men vet man att man ska shoppa och verkligen vill shoppa mycket så är det bästa att gå själv. Tycker jag! Fast min syrra Karro har jag faktiskt inga problem med. Vi känns så lika när det gäller att kolla och prova. Med undantag ibland då ;-)

IDIOTER!

Oj vad dåligt jag har bloggat de senaste dagarna. Men all tid vill man ju lägga på nära och kära när dom hälsar på. Mamma och Ronja åkte för några timmar sedan. Det är otroligt tomt här just nu. Har inte varit hemma själv sedan förra fredagen. Mamma och Ronja avlöste ju Jonas. Men jag gillar att ha mycket folk runt omkring mig. Nu när jag är hemma själv passar jag på att tvätta. Man hittade ju ingenting när Ronja bytte plats på alllt. Senast idag leta jag som en tok efter tvdosan. Eller i tisdags då jag öppna en låda och fram rullar ett äpple. Haha, underbart tycker jag!

Om jag ska dra veckan lite kort så kan så börjar jag med att säga att bion var... bra. Ni vet " Till det som är vackert " Direkt efter att bion var slut så visste jag inte alls vad jag tyckte. Men om jag ska sammanfatta med ord så säger jag : deppig, fin, tragisk, lycklig, kärlek, sjukt? Äsch är man sugen på att se den tycker jag definitivt att man ska se den.
Annars i veckan har jag jobbat, varit på middag hos min mammas moster, stadsvandring, massa gos och bus med Ronja, mys med mamma. En toppenvecka vill jag säga! Och ikväll kommer pappa och A ner för att hämta mig! Vi åker hem på söndag! Ska bli mysigt att få träffa pappa igen också :-)


Föresten, vi har skithuvuden till grannar! Och jag kan säga att nästan alla är det. Varje jäkla gång som jag ska tvätta är det så jäkla skitigt överallt. På golvet, i torkskåpet och i torktumlaren. Dom är så jävla grisiga! Och jag är långt ifrån pedantisk. Men när man kommer till en tvättstuga så vill man inte börja med att svabba av golven och rengöra filter! Om man råkar tappa ett nytvättat plagg på golvet blir det skitigare än vad det var innan. Jag måste alltid öppna filterluckorna till torktumlaren innan jag börjar tumla. Men idag var det värre än någonsin. Som vanligt hade ingen rengjort filtrerna (är två stycken) och när jag öppnar luckan till det största filtrer blir jag så jäkla arg! Dom som har varit där innan mig har dragit av lite nonchalant och sen lagt borsten där inne  full med ludd. Så jäkla lata människor som bor i det här huset att jag bli galen. Hur svårt är det att ta bort luddet i från borsten??? Jag rengör alltid så att den som kommer efter mig ska känna att det känns fräscht att tvätta, men jag får aldrig komma till en sådan tvättstuga. Och eftersom att det alltid är så här varje gång så har jag en sådan lust att bara skita i att rengöra där inne. Men nej, jag tänker fortsätta att städa, och kanske får jag upp ögonen för någon som kan rengöra efter sig sedan? Det sjukaste är att det bara bor vuxna medelålders människor här. Har dom inte lärt sig något? Lata skithuvuden!!!!!

Skyll inte på Hugo

I morgon när Ronja och mamma kommer hit ska jag spela upp denna sång för Ronja. Hon tycker så mycket om att dansa den lilla fisen. Ska bli roligt att se hur hon reagerar. Kanske är den inte för "svängig" för hennes smak. Men jag hoppas att hon tycker om den, för jag tycker att låten är så mysig! Hon brukar släppa loss till riktiga vilda låter. Då blir hon helt tokig! Apropå ingenting eller rättare sagt på Ronja. Igår när jag prata med mamma så hörde jag ett himla liv i bakgrunden. Det var ju så klart Ronja. Som dängde nallen! Haha!
En otroligt bestämd tjej! Men söt lik förbannat är hon!

Till det som är vackert

I morgon ska jag, Emmy och Agnes från mitt jobb gå på bio. Vi ska se Till det som är vackert. Jag har bara längtat i en lång evighet efter en riktigt bra svensk film. Vet i och för sig inte om den är bra än, men jag känner på mig att det är en höjdare! Jag satt på tunnelbanan på väg till jobbet en morgon och fick syn på affischen till filmen. Bara bilden lockade mig till att se den, så jag var snabb med att ta upp min iphone för att se vad det var för film. Kände ju igen tjejen. Jossan hette hon då hon var med i Andra avenyn. Trailen till filmen gav mig rysningar. Kan låta skumt när nästan hela trailen visade sexscener, haha! Men jag tycker att just filmens handling verkar spännande. Ung tjej blir kär i en äldre man, leder till sex. Så förbjudet. Haha åhnej det här låter ju helt pervo. Det jag menar är att jag blir imponerad av hela filmen. Om vad den handlar om. Det är det jag vill få fram på något vis. Haha! Men något jag blir mest imponerad av är hur dom klara av att spela dom där sexscenerna mot varandra. Alltså han skulle kunna vara hennes pappa på riktigt! Hur klarar dom av att spela allt det där snusket mot varandra utan att dö!? Men lite sexigt är det måste jag säga. Kom igen, jag är nog inte ensam! ;-) Hur filmen är återstår att se i morgon!
Vad tror ni?

Stockholm i mitt hjärta

Men hallå, vad tyckte ni egentligen om låten? Jag vill ju veta om det är fler än jag som känner att det hugger till i bröstet och om tankarna snurrar iväg av att lyssna på längesedan med Petter och Veronica Maggio.

I alla fall så var det ju lördag igår. Jag jobbade 7.55-16. Något så in i helvete jobbigt att kliva upp men så grymt skönt att sluta tidigt. Jag, Simon och Simons två kompisar Jonas och Jonas åkte och beställde mat som vi åt framför Så mycket bättre. Riktigt bra program tycker jag, men det påminner om Stjärnorna på slottet. Men det spelar ingen roll. Petter är ju med och han gjorde en grym tolkning av Stockholm i mitt hjärta. Oj vad jag har börjat prata mycket om honom. Låter som att jag är lite små förtjust, hehe. Neeeejdå. Han är bara söt. Fniss.

Sargad av tiden

Snälla, tryck på play och lyssa på denna låt. Åh mitt hjärta gråter när jag lyssnar på den här låten. Den är inte ny, jag vet. Men det är nu som jag verkligen verkligen lyssnat på texten. Jag blir tårögd och känner mig helt tom. Petter lyckas oftast fånga mig med sina låtar. Jag tycker att han är grym.

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal 
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dax för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Oktobersnö

TITTA, DET SNÖAR HÄR I STOCKHOLM IDAG!

Jag brukar aldrig vara såhär glad när det snöar. Men i år har jag faktiskt varit avundsjuk på alla där hemma som fått snö. Jättekonstigt. Men chockad blev jag för jag trodde att det regna... Fast med tanke på hur kallt det varit här dom senaste dagarna så var det ju bara en tidsfråga tills det börja.

21.10.10

Nu är jag äntligen färdig!
Hemma hos...

... GRISARNA BRYGG OCH ÖSTLUND!

(OBS! Det är rentvätt som jag nyss tog upp och inte sopor ;-)

Det är så stökigt här hemma att jag vill riva av mig allt hår. Vet inte vart jag ska börja? Jag måste verkligen städa ikväll för Simons kompis Jonas kommer och bor här över helgen och han kommer i morgon när jag jobbar. Vad gör man när man inte är ett dugg sugen på att städa och diska. Ni såg ju bara vilket äckligt diskberg vi har. Blä. Simon blev lite brydd över att jag vågar lägga upp bilder på vårat stökiga hem, eftersom att jag tydligen är så försiktig med det annars. Hehe och det är väl lite sant. Nu får ni se lite av hemmet i alla fall. Men någon dag ska jag visa hur det ser ut när det är städat.
Som ni ser så har inte så många tavlor på dom där väggarna åkt upp än. Det kommer det också.

Bara så ni vet så är det jag som bestämmer vad det är som ska visas på Tv ;-)

Alltså det känns som att alla tv-kanal-producenter (???) kryper in i min hjärna och tar reda på vilka filmer jag vill se på tv! För ett tag sedan satt jag och tänkte på att jag så gärna ville se Dirty Dancing och Pretty Women och vips så skulle dom visa Pretty Women på feman i lördags. Hur glad blev inte jag? Och nu sitter jag här hemma och får se att dom ska visa Vid din sida på trean på söndag. Och med sanning så lovar jag er att jag i typ förrgår lyssna på en underbar låt som dom har i den filmen och tänkte "ååååh snälla jag vill så gärna se Vid din sida " och så ska dom göra det nu! Undra om jag ska önska mig någonting när jag ändå är igång!?

"Ain't no Mountain High Enough"mitt emellan

Jag åker hem till Duved nästa helg. Jag stannar hemma hela vintersäsongen. Så är det bestämt.

Just nu står jag emellan alltihop. Allt jag vill göra. Jag vill bo här ena sekunden och andra sekunden vill jag flytta hem igen. Det är jobbigt och inte lätt på något vis. Men som jag gör hela tiden så följer jag mitt hjärta i det här och gör det jag vill göra. För något år sedan sa jag till mig själv att jag aldrig någonsin vill vara gammal och ångra massa saker i mitt liv, saker som jag missat. Simon ska aldrig stå i vägen för saker som jag vill göra. Han vill inte stå i vägen heller. Innan jag flyttade till Stockholm så visste jag ingenting om hur det skulle vara. Jag var inte ens då säker på om jag ville flytta. Jag ville bo i Stockholm för att Simon skulle finnas här och för att testa på. Att bo i Stockholm har så klart sina fördelar, men många negativa bitar också. Att vara ute på kvällen här är något som jag hatar. Jag har aldrig varit rädd eller osäker när jag gått på gatorna hemma, jag har nästan varit dumt naiv. Här darrar jag sönder så fort klockan slagit åtta, haha!

Just nu vill jag flytta hem för att se vad jag vill göra. Jag kan inte göra det här när jag längtar hem för mycket. Känns som att jag kommit till någon slags förtidig 40års kris, haha!

I vilket fall som helst så tänker jag flytta hem. I mångas ögon kan det ses som ett misslyckande. Men nej, jag ser det inte som det, för jag går bara den vägen som jag vill följa. Jag fick höra innan jag flyttade ner hit att jag skulle vara dum i huvudet om jag kom tillbaka. Men man är snarare dum i huvudet om man stannar kvar och mår dåligt än att göra det man faktiskt vill göra, vart man än bor. Punkt slut! Just nu tar jag en sak i taget. Jag kommer "flytta" hem (kommer ju ha kvar alla saker förutom mina kläder här i lägenheten) och bara ha roligt i vinter. Min kusin kommer upp och bor med mig hos pappa, så bara det kommer att bli grymt skoj! Sen när säsongen är över, ja då kommer jag känna efter vad jag vill göra. Självklart kommer det att bli jobbigt att vara ifrån Simon, men just nu håller han på att uppfyller sin dröm (som han haft enda sedan han var liten) om att bli pilot. Min dröm är inte dirket att åka hem till Duved och jobba som städare i Åre (ja, för det är det jag kommer jobba med i sex månader), men det är allt runt omkring jobbet som kommer att bli den roliga grejen med allt. Skitsamma, Simon gör det han vill och jag gör det jag vill för ett tag och vi är ändå tillsammans!Även om jag börjar trivas bättre här så är jag ändå nöjd över mitt beslut.

Korvar här och där

Men för i heeee***vte! När ska folk plocka upp hundbajset efter sin hund? Varje jävkla dag så håller jag på att gå i hundbajs. Inte schysst! D et ligger förfasen korvar överallt! Vad är problemet? Varför är man så dum som låter det ligga kvar på gatan? Jag får ju hoppa och gå sick sack hela tiden.
Så, hehe. Då fick jag det sagt!

Gick förbi detta för några veckor sedan. Lite roligt tycker jag...Paradise Hotel...

Ånej jag är så himla pinsam. Nyligen så började ju Paradise Hotel på 6:an för den här säsongen. Jag höll på att bli tokig nyss för jag trodde att jag hade missat reprisen för idag. ( Kan för det mesta bara kolla reprisen eftersom att jag alltid jobbar sent ). Paradise Hotel, kan inte vara många som följer det programmet, och här sitter jag och blir tokig för att jag trodde att jag hade missat det. Följde hela förra årets säsong! Men jag gillar intrigerna och den "heta" stämningen hos deltagarna! ;-) Sån är jag.

Varannan vecka

Såhär kan en mördarvecka se ut för mig

Måndag: 11-20
Tisdag: 16-20
Onsdag: 7.55-16
Fredag: 11-19.30
Lördag: 7.55-16
Söndag: 13-20.30
Alla dagar utom torsdag denna vecka ska jag jobba. Det värsta är bara att det är så här mycket heltid är ! Så alla som jobbar så här varje vecka och inte varannan, jag liiiiider med er! Nu kan ju dagar och så se annorlunda ut, men så här ser det ut när jag jobbar varannan vecka.


Snart är det lön snart är det lön! Känner på mig att denna vecka kommer att gå fort. Fast söndagar brukar vara så jäkla seg. Förmodligen för att det är sista dagen på den jobbiga veckan. Men på måndag kommer ju mamma och lillskruttan så det kommer nog gå bra!


Här är Ronja under sin första utlandssemester i Turkiet med mamma och Dennis! Hon älskar att bada så denna semester (för två veckor sedan?) måste ha varit rena himmelriket för henne.

I våra handväskor

Jag höll på att dö när jag såg vad min syster har i sin handväska, SOM HON BÄR MED SIG DAGLIGEN! Värt att nämna. Egentligen är jag inte förvånad, hon är som hon är. Jag har kopierat vad allt som hon skrev i sin blogg, så nu ska ni få se... (Jag lägger en liten kommentar till varje så ni får se vad jag tycker om varje pryl hon absolut ska ha i sin väska...)


Karros handväska:
*Kalender       - Bra
*Handsprit     - Bra
*Omeprazol   - Bra ( men inget jag behöver ha med )
*Alvedon       - Bra
*Pronaxen      - Bra ( men inget jag behöver ha med)
*Tamponger   - Bra
*Bomullsrondeller -Hmm nja jag är tveksam till om det står på min etta lista...
*Tops            - Bra
*Ett svart skohorn  - Nej!
*En mössa     -Om det är vinter, endast!
*Solglasögon  - Bra
*En ögonbindel - Va? Haha. Nej!
*Aloe vera kräm - Ja
*Tuggummi - Ja
*Deodorant - Bra att ha, men Nej!
*Kamera - Bra att ha, men Nej!  ( Min är förstor och klumpig )
*Mobilladdare - Nej
*Hårklämma - Bra
*En klädroller - Nej
*Dextrosol - Nej
*Zoo-klubba - Nej
*Blodsockermätare - Nej( dextrosol och blodsockermätare är något som hon måste ha med sig, så det är OK).
*Nässpray - Ja & Nej
*Superlim - Nej!? Det här är nog ett av det konstigaste hon har med sig, haha!
*Sötningsmedel -Nej
*Två stycken läppglans - Inget jag använder
*En liten ask med säkerhetsnålar - Nej
*Öronproppar -Nej
*Massor av olika pennor - Bra. Men kanske inte huur många pennor som helst...
*Myggmedelsservetter - Nej
*En pumpväska -Nej
*En termometer - Nej!? Haha den andra urtoka grejen att bära med sig dagligen!
*Oj, hittade ett till läppglans!


VAD FINNS I MIN HANDVÄSKA?
* Kalender
* Sms-bok ( Den är extremt onödig att ha med sig, men jag vet inte vart jag ska göra av den, haha)
* Tamponger, för oväntat besök ;-)
* Någon penna
* Nycklar
* Solglasögon
* Tuggummi
* Plånbok
* Ihpone
* Iphone lurar
* Ipod
* Hårspännen
* Skrivblock
* Handkräm
* Vantar ( endast nu när det är kallt ute )

Vad som finns i min väska varierar egentligen dag till dag, men det här är vad som oftast får bäras med. Men är det inte konstigt det där med vad som finns i ens handväska? Jag hatar att kolla i någon annans väska, är det någon fler som känner så? För en handväska är ju rätt så personlig. Man kan ju ha allt ifrån kondomer till mediciner. Simon tycker att jag har mycket skit i min väska men jag städa ur den i förrgår och det kändes så jäkla skönt! Nu kan alla få kolla i min väska, haha!


Älskar min handväska som jag köpte i Malmö i våras!18.10.10

Efter att ha slängt i mig en pizza och tryckt ner mig i soffan efter en dag på jobbet så kan ni ju bara gissa på hur slut och trött jag är nu. Fyfan! I morgon börjar jag inte jobbet för ens 16, så det ska bli skönt att få sova ut... IGEN, efter en skön helg haha! :-)

J.O.H.N.O.S.S.I

Titta så tjusigt, bak och vänd och allt! Hitta dessa i mitt skrivblock idag! Hade helt glömt bort att jag ska gå på Johnossi i Östersund i november. Roligt att ha saker att längta till :-)

Min nya vän pricken

Haha är man en tönt så är man. Jag är nämligen överlycklig över min lilla fläck som jag fått där på kinden. Ja, för den har bara kommit tror jag. Har inte sett den innan och jag har alltid varit avundsjuk på alla som haft en "skönhets prick". Tyvärr är den liten och inte så "jättestark" som jag skulle vilja. Men har den kommit nu så kanske den får mer färg efter ett tag? Och jag vill bara säga att det inte är en finne eller något annat för jag har undersökt och försökt fått bort det. Haha men gud, ja vad ska man säga om mig alltså. Vilket inlägg!

Halo tomatos

Igår jobbade jag ett skön-pass. Ett pass som jag ser mycket sällan av, haha! I alla fall så sitter jag i kassan och kör på. Man känner sig många gånger som en robot. Hej! var det bra så? Tack så mycket! osv. Tillslut möter jag en killes blick. Han kollar på mig och ler och frågar vad jag heter. Jag hinner som inte reagera så mycket och säger snabbt Amanda. Han fortsätter att le och säger sen Jag måste bara säga att du är otroligt söt. Jag blir alldeles paff och hjärtat börjar klappa fortare. Självklart bli jag glad. Men jag har otroligt svårt att bara sitta där rakt upp och ner på min lilla snurrstol och ta emot komplimangen av en främling. Hur tar man sånt? Eller rättare sagt, vafan säger man!? Självklart sa jag tack, men jag säger först högt och förvånat Tycker du!? Sen klara jag inte av att kolla på han längre för allra helst vill jag bara pysa ner i min skjorta och DÖ! Ja visst, så stort är det inte för vissa kanske. Men jo tro mig, när man känner att ansiktet blommar upp till en ful rödfärg som matchar perfekt med den röda fägen på skjortan, så blir man otroligt besvärad. Man vill ju visa sig cool och bara säga Jo men visst sörru! Sedan att han kollar på mig då han packar gör inte saken bättre. Jag snurrar min snurrstol så att jag tillslut sitter med halva ryggen mot honom. HAHA SNACKA OM BESVÄRAD MAN KÄNNER SIG!17.10.10

Min lediga helg. Underbart. Idag skulle Simon och jag baka bullar. Det skulle som vara en mysig grej hade vi tänkt, men innan det skulle vi städa och diska. Vaknade upp vid 10 tiden och kolla på tv och myste fram till tills att klockan blev runt 12.30 . Allt gick bra tills jag bestämde mig för att ringa pappa för att prata samt fråga om vad det kunde vara som lukta så jäkla illa i våra skåp i köket, men framför allt under diskhon. I alla fall bestämde jag mig för att riva loss alla rör för att rengöra dom. Mycket äckligt... Hela dagen gick åt för att mojjsa ur allt. Och jag hoppades sååå innerligt att lukten skulle försvinna. Men ICKE att det gjorde det. Fyfan vad less jag blir. Men men, efter några timmar så var i alla fall lägenheten städad, och rören är ju rena. Kanske jag får nöja mig med det?


Jag har blivit lite peppad till att börja träna igen. Fast jag börjar med att göra små övningar hemma. Får se hur länge jag håller det här, haha!

Kändes som att jag hade massa skoj att skriva, men nu när jag sitter här så är allt som ut suddat ur hjärnan. Men så är det ju jämt för mig. Typiskt! Hela den här veckan så blir det tokjobb för mig och veckan efter kommer min mamma och lillprupp♥ Längtar så galet mycket.

Titta, klockan är 2.16 och jag är fortfarande uppe! Kan inte komma på när jag var uppe så sent senast (om man ska räkna bort då Daniela och Mattias var här). Jag har blivit så jäkla duktig på att lägga mig om kvällarna. Kan det vara för att jag jobbar så mycket kanske? ;-) Men jag har ingen som helst ångest, för det skulle jag ha haft annars, eftersom att jag är ledig i morgon också. Tjoho för det!

Karaktär

Idag ska jag ha karaktär på jobbet. Jag ska motstå alla frestelser som kommer skrika efter mig i butiken. Allt godis, och framförallt chokladen. Varje dag sedan jag började på Wasahallen har jag köpt mig en chokladbit eller något annat söt. Men jag ska säga er att det inte var det lättaste på mitt förra jobb inne på Traktören heller. Okej, nu har jag en kexchoklad kvar i väskan. Den får jag äta upp...

Nybakat

Måste bara säga att dom vart uuunderbart goda!

Toffsar och bröd

Om varje hårsnodd man har i håret alltid töjs ut och tappar elasten... beror det på att ens hår har börjat bli tjockt då? Jag har efter säkert 6 år börjat spara ut mitt hår och slutat klippa upp det. Senast som jag klippte av håret samt klippte upp det var i december förra året. Sedan dess har jag inte klippt av mer än nödvändigt. Jag vill numera ha långt, tjockt hår! Och jag tror jag börjar lyckas. Dock vill jag att håret ska bli långt snabbt! Men det går så långsamt.

Nu ska jag gå och plocka ut mitt bröd ifrån ugnen. Idag är jag en duktig tjej :-)

Lika par leka bäst

Jag har haft en toppen helg med min fina vän Daniela och Mattias! Jag måste bara säga det, fan så otroligt lika vi alla är. Jag och Daniela är så lika som personer, Mattias och Simon samma där, och som par är det skrämmande hur lik vi är varandra! Hur vi säger saker till varandra, hur vi är mot varandra i förhållandet. Det är sjukt! Vet inget annat par som vi liknar så mycket som just dom. Men det är riktigt roligt! Daniela och Mattias har varit tillsammans sedan dom gick i 9:an, visst är det sött!? :-) Och nu är dom på deras livs resa tillsammans, hur underbart är inte det?

Serier jag vill ha på box

- O.C
- Beverly Hills 90210
- Desperate Housewife (Dock då alla säsonger är klara)


Sex and the City-boxen kan jag bocka av, för den har jag redan.

021010-En bra dag

Idag är det en bra dag. Jag är ledig och Daniela och Mattias kommer hit och bor här tills på måndag morgon!!! Jag är så glad!!! Dom ska nämligen iväg och resa i tre månader till bl.a Nya Zeeland och Thailand. Åå så underbart. Vill också! Föresten, jag tycker att det är många som åker iväg dit just nu :-) KUL.


Som jag skrev så är jag ledig idag och även i morgon. Sen börjar jag en av mina jobbiga veckor. Har förstått att jag varannan vecka ska jobba sex dagar och varannan fyra... Helt okej faktiskt. Så denna vecka är det sex dagar som gäller. När jag tänker, woow sex dagar fan jag orkar inte! så går det faktiskt fortare än vad jag tror. Hjärnan ställer verkligen in sig så det brukar funka super. Och tänker man på pengar så går det extra bra. Tänka vad pengar kan göra med en människa. Hehe.

UPP

Åh jag är så trött så trött. Därför det inte blivit något skrivet på några dagar. Mamma, Dennis och Ronja kom hit och sov över i onsdags natt. Så mysigt!
Ronja i onsdags

Nu har jag tvättat klart för dagen så nu blir det att packa upp kläder från kartonger och fixa i våran nya byrå. Det har blivit en kombination av byrå och tvbänk. Alldeles ypperligt perfekt :-) (Det är den som syns i bakgrunden på bilden). Ville egentligen ha en helt annan. Men denna blev också bra.

RSS 2.0