Parfymerier

Simon bara pluggar och pluggar den stackaren. Han går i skola hela dagarna och pluggar sent mot natten. Men jag stör han ganska ofta eftersom att jag blir så prat och kelsjuk. Han är så tålmodig och lyssnar alltid på mig när jag babblar om ingenting. Det är en fin kärlek.

Idag var jag en sväng på stan. Fattar inte, alla skrattar åt mig när jag säger att jag ska in till stan, folk menar på att jag booor ju i stan. Hmm det är nog en definitionsfråga...


Som jag skrev förut så skulle jag kolla på parfymer eftersom att jag hade tänkt att önska mig det i julklapp. Men jag börjar mer och mer hata att gå i butiker här. Första H&M butiken jag gick in i gick jag ut ur lika fort. Det var proppfullt. Seriöst, det har jag aldrig varit med om i en sån stor butik. Sen kunde jag inte komma på vart jag skulle kunna hitta parfymer. I know, det finns hur många affärer som helst, men vart ska man börja??? Gick in på Åhlens men det var så grym stort att jag vart alldeles snurrig. Men så gick jag ner på Sergelstorg och hitta Kicks. Tack gode Gud! Där var det litet och lätt att hitta. Dock blev jag snurrig av all parfym i stället. Haha! Men jag börja med dom jag tyckte om... och stanna där också. Tog med mig fyra prover hem. Escada och tre olika från Britney. Nu har Simon suttit och hjälpt mig om vilka ha tyckter bäst om. Det är ju trotts allt viktigt vad han tycker ;-) Han gillar escada, den som jag alltid har haft och en annan som jag själv tyckte bäst om. Toppen! Har ni någon favorit så får ni gärna tipsa mig :-)
Den här har jag haft sedan jag var 15 år. Escada- Magnetism
Är det dags att bryta sig loss eller stanna kvar!?

Vad jag är glad i dig, Ronja Mathilda Joline

Jag kan inte förstå att Ronja har varit såhär liten. Då hon bara låg i ens famn och snussa. Kolla bara på henne, hon är så liten och skör. Idag är hon fortfarande liten men nu en stadigare liten bit som man kan kasta omkring och skratta tillsammans med. Vad jag är glad i henne♥


Alltså jag förstår om ni är less på att höra om henne. Skulle jag också vara. Men när jag får dom här lyckokänslorna så måste jag bara skriva ner dom och förklara för alla hur mycket jag älskar henne. Hon är min halvsyster. Men i mitt hjärta är hon inte det. När jag tänker på henne så tänker jag alltid syster. Jag, Karoline och Ronja är systrar, inte halvsystrar. Vi har bara olika pappor. Enda sedan jag var liten har jag alltid drömt om ett lillasyskon. Tänk att jag fick vänta i 18år för att få det syskon jag alltid drömt om. Inte en dag förtidigt kan jag lova. Nu kanske ni kan förstå min glädje och kärlek över den här lilla varelsen och varför jag skriver så mycket om henne som jag gör:-)

270910

Titta vilken snygg tröja jag köpte idag! Rea och allt. Brukar aldrig lyckas hitta något som är på rea, men jag tror det var någon där ovan som vet om min ekonomi och var lite schysst med mig idag... hehe. Sen köpte jag en supercool ring. Visar den sen :-)

Tidig Jul

Sådär då. Nu är man klar för en sväng på stan :-) Karro frågade mig vad jag önskade mig i julklapp.... JAG VET, hon är grymt tidig. Men hon är sån, haha. Så i alla fall, idag ska jag gå och lukta på olika parfymer och hitta någon som jag ska önska mig ;-)
HAHA! Jag tyckte om den här sista bilden...även fast jag ser lite konstig ut. Ser ut som 10 år :-D

A & S

Klockan är bara 12 och jag är nyduschad, men långt ifrån färdig för en stadstripp. Ska för en gångs skulle kolla i affärer när jag äntligen är ledig. Tro det eller ej, men det enda jag har köpt sedan jag flytta hit är ett par skor - som jag älskar! Så idag tänkte jag unna min någonting. Igår kväll när jag och Simon skulle sova så låg vi och prata innan. Det är bland det mysigaste jag vet. Jag sa ledsamt att "åh jag vill så gärna köpa någonting men tror inte jag har råd". Sötplutten säger då  " men något litet kan du ju köpa " Jag, "Snyft* Jaa en kavaj eller så..." Då börjar Simon att skratta och säger " Hmm haha ja... det är kanske inte så litet..?" Haha och nej det är det väl egentligen inte, men det beror ju vad det kostar. Även en liten sak kan vara dyr precis som en stor sak kan vara billig.
Saknar er! Ni har en stor plats i mitt hjärta,Systrar

Nothing

mean nothing to me anymore

Dödligt goda

Avgudar nu mera dessa citronbitar! Har snart smällt i mig tio stycken. Så det är kanske inte så konstigt att jag har ont i magen då... Haha.

Åh jag är så glad...

...För ni har börjat kommentera mycket mera! Jag hatar att bara skriva och skriva och så får man ändå ingen respons tillbaka. Det är uuurtrist och det slutar med att jag börjar skriva mindre och mindre vilket hände förut. Men tack nu börjar det hända lite mer i alla fall ;-)


För övrig så har dagen varit urtrist! Man sitter som vanligt ner i kassan och försöker vara trevlig mot varje kund, man säger hej och försöker vara lite personlig med dom man tror det skulle funka med. Men idag har alla varit så tråkiga mot mig. Det slutar med att jag faktiskt blir på dåligt humör. Inte alls roligt, för jag brukar alltid vara glad annars. I morgon är jag ledig så det blir till att samla krafter för arbetsdagarna tisdag, onsdag, torsdag och fredag.  På fredag ska jag eventuellt på "tjejmys" med två arbetskamrater :-) Hela veckan ser jag faktiskt fram emot!

Nu blir det chirre och dirre...

... Alltså inte diarré då!

En chokladbit att ha i munnen...

Men aaah bit mig! Han är fan den snyggaste brunfis jag har sett! Jaa Simon får faktiskt skylla sig själv som låter mig sitta här hemma själv... det kan faktiskt inte jag rå för!
Guds mästerverk
Som ni kanske förstår så kollade jag på Vinterviken. Jag skulle kunna tro att alla har sett den filmen. Den kom 1996, då var jag bara sex år... Kommer inte ihåg exakt vilket år, men jag tror jag var åtta när jag såg han uppträda live på Stortorget i Östersund. Han sjöng... sjunger(???) nämligen också. Det var pappa som tog med mig och min klasskompis Hanna dit. Jag vart tvungen att fundera en stund, " Tog pappa med sig mig och min kompis för att se på en svettig sexig kille då han uppträde då jag endast bara var åtta år, och när jag dessutom inte ens visste vem han var!? " Men nej så kom jag på att vi skulle se A-Teens som var det "riktiga" bandet. I alla fall så torkade han av sin svettiga kropp och kasta ut den dyngsvettiga handduk till de skrikande tjejerna i publiken. Jag blir chockad och jag fråga pappa " Men pappa fyyy så äckligt!!! Varför vill man ha hans handduk!? " Pappa skrattar och säger " Haha jaa, när du blir äldre kommer du förstå det " Jag kommer ihåg det hela såväl.
Och pappa, idag förstår jag varför ;-)

Känner ni igen den? Visste ni föresten att han är Blossoms (en av medlemmarna i Afrodite) lillebror.

250910



Jag ska spendera min lördagskväll i min ensamhet. Men ack det är inte så tråkigt ändå. Jag tänkte äta nudlar till middag... Orkar inte göra något annat. Sen har jag massa gott tills det ska mysas i sängen. Tänk, jag gillar att ligga och äta chips själv. Man behöver inte stressäta av rädsla för att det ska ta slut. Hur bra som helst kommer jag att ha det med andra ord :-) I morgon är det min sista jobbardag av dessa sex den här veckan. Jihaa!

biiff

Nu vet jag hur det känns att vara gravid och böja sig ner för att ta av skorna...
Min mage är stor som en luftballong och det känns som att jag ska spricka vilken sekund som helst. Precis innan middagen som spenderades på en turkiskrestaurang så kände jag hur det spände till i magen. Världens magknip kom och efter middag + efterrätt blev det inte precis bättre. Oooh ja vad ska jag säga. Det var inte läge för en "magknipsmage" nu när vi har besök i vår lilla lägenhet. Ajaa, täcket får väl fladdra i natt.... Hehe.
Nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt tidigt i morgonbitti för att jobba.

Tid







Kan ni förstå

Idag kan man lungt säga att jag är uppe med tuppen! Med tanke på att jag börjar 11.00, kanske jag är uppe lite vääl tidigt. Men jag måste det helt enkelt. Har ett stort diskberg i köket och Simon har en kompis som ska komma och bo här i två dagar från och med ikväll. Jag kommer inte vara hemma förens vid 20.00 tiden och då är han redan här. Ni kanske undrar "Varför kan inte Simon diska!?" JA VARFÖR??? Det undrar jag också... Nej jag undrar snarare varför han inte bryr sig om så mycket. Det undrar jag. Hehe. Alltså, han tar det ganska lungt med hur det ser ut här hemma. Ganska skönt om jag också hade känt så, men hur hade det sett ut då här egentligen!? Jag säger bara det, det krävs en riktigt kvinna för att hålla ihop ett hem. ;-) I alla fall här hemma.

Helt ny känsla

Wow, jäklar! Nästan en ny blogg va!? Det tycker jag i alla fall. Känns så skööönt att jag äntligen har fixat den! Men det har tagit en otrolig tid och än är jag inte riktigt klar. Ska fixa lite med texten och rubriken. Pust.

I morgon börjar jag 11.00. Känner mig inte så jättepepp, men med tanke på vad jag fick efter en veckas lön denna månad så toklängtar jag till nästa lön då jag jobbat en hel månad! Jag ska räkna ner hur många dagar jag har jobbat denna månad... Kommer nog komma upp till endel :-)
NU MÅSTE JAG SOVA! Godnatt

Ändring av bloggdesignen pågår!

Kan därför se lite roligt ut till och från!

D3taljer

Eftersom att vi inte är klara här ännu vilja jag inte fota lägenheten helt. Men jag vill ändå visa upp lite detaljbilder.

Så vad tycks än så länge?

Godmorgon alla små fjärtar! :-)

Idag har jag myst ner mig i Simons mjuka tröja! Det är min enda ledig dag den här veckan så jag ska mysa så mycket jag bara kan. I alla fall fram till 13 för då har jag tvättid.
Hejsvejs!

...



Den här fina texten skrevs på torget i Östersund under yran.

Ooops, jag tror jag behövde mig en liten tupplur från allt...

... Och nu är jag fit for fight igen. Nästan i alla fall.
Helgen hemma var så bra. Det kändes faktiskt som om jag var hemma längre än två dagar... Och det är ju bra med tanke på vad biljetterna kostade!


Jag har tänkte i flera dagar nu " Vart fasen tog sen nya headern vägen!? " Och ja hörreni jag vettefasen faktiskt. Jag vet bara att bilderna blev tagna och jag sluta blogga över två månader. Det ska bli av... hade jag tänkt i alla fall. För jag vill spy över hela min sida just nu. Den är ju något så sjukt tråkig! Aja.
Vad annars!? Jo Ronja var fortfarande lika underbar. Sååklart! Vi lekte, pussades och kramades. Hon är ju väldigt inne på det där med att bli jagad. Hon springer och jag efter.


Oobs vad händer här? Nu mera är det barnsäkrat där... ;-)
En lycklig Ronja som badar i mamma och Dennis vedtunna!

En liten utmaning

Jag blev utmanad av att göra denna lilla lista av blackbeauties.webblogg.se.
1. Kärleken i mitt liv: Såklart Simon

2. Min favoritfärg är: Gult och brunt

3. Jag är fantastiskt glad: när jag lyckas med något svårt

4. Jag vet fortfarande inte: så mycket om flyg och hur allt runt omkring fungerar, även fast jag levt ihop med en flygnörd i över tre år... Varför? För att jag helt enkelt inte är intresserad och det gör mig inget att inte veta :-)

5. Min dröm är: inte omöjlig, jag vill bo på ett ställa som någon gång ägs av mig... :-)

6. Jag tror: inte på Gud, men jag tror på kärleken.

7. Jag kommer förmodligen aldrig: vinna på triss, hur mycket jag än försöker...



Jag utmanar:
Karoline
Sara
Carina
Lina
Daniela



bebis på nytt... ?

Såå, då ligger jag på den mellersta raden i liggvagnen i tåget påväg mot Åre. Jag älskar att åka liggvagn! Så supermysigt! :-) Man har allt nära sig och man hör hur folk pratar och går utanför i korridoren. Dessutom vaggas man till sömns ;-) Det är inte illa! Mysfaktor på högsta nivå, hehe. Okej jag ska ge mig. Jag älskar det punkt slut. Nu vet ni i alla fall ;-)


I morgonbitti är jag "hemma" igen efter 1månad i huvudstaden.


Haha nyss sa en liten kille här utanför " jag vill ha ost så att jag blir dålig i magen". Oookej....? För det vill man ju ha...

Fredagsmys

Huu nu är jag hemma efter ett inte så alls jobbigt arbetspass. Jobbade bara fyra timmar, men det hade jag gjort mig förtjänt av innan min två dagars ledighet. För till veckan har har en vecka som jag skulle vilja kalla MÖRDARVECKAN! Precis som förra veckan så kommer jag jobba sex dagar av sju, mycket pengar men aj så jobbigt.


Simon och jag har precis gjort en egen pizza. Fast inte helt egen för degen är snodd. Vi ska ha lite fredagsmys innan jag åker vid 00 i natt :-) Älskar fredagar! Det tråkigaste är bara att jag inte kan känna riktigt fredagsmys utan tv... Jag vet inte om det är ganska illa?

Jag trodde jag var rolig...

Jag är ganska rolig tycker jag. Jag kan förklara varför för er som inte tycker det ;-) När det gäller saker med mitt liv så är jag ganska velig men säker på mycket. En stunden kan jag vara bombsäker på att det här vill jag göra och efter ett tag som veckor och månader så kan jag tänka nej så här ska jag göra. Fast om jag säger såhär, jag tror låångt ifrån att jag är ensam om den veliga punkten. Så jag kanske inte är så rolig trotts allt. Jag tänkte dela med mig av min lilla plan som jag har över framtiden. Åtta månader framöver nu ska jag bara jobba häcken av mig för att tjäna pengar. Ååånej det menar du inte tänker ni, varje ungdom gör väl det för att få resa. Jajamen :-) Så jag är inte unik. I know.


© Thailand med Emmy två veckor!
© New York med Daniela  en vecka (?) Tanken är den att vi ska åka i mitten av augusti eftersom att både hon och jag är 21 då. I USA är man nämligen myndig vid 21 och får därför gå ut på krogar m.m.


Nästa höst är jag sugen på att fortsätta jobba och efter nyår skulle det vara roligt att dra iväg  någonstans. När jag var liten enda fram tills jag var kanske 16-17 år var min dröm att åka till Afrika. Men mer och mer började jag känna att njaaaa... Så efter några år så känner jag fortfarande ingen dröm att åka dit. Eller rättare sagt, det känns inte som min första prioritet. USA är däremot ett land jag gärna åker till och känns som min nya Afrika-dröm. Därför skulle det vara roligt att åka till USA och se hela USA efter New York resan. (Fast efter nyår då). Tanken att starta i New York och ta sig enda bort till L.A och se massa olika platser som Florida skulle vara grymt skoj!
Härligt här får ni en sidovänd  bild....

Jag vet att jag är tjatig, men jag måste ändå bara säga...

Att jag är så lycklig som ska få pussa på världens bästa goknul i morgon! Kanske man tar sig ett naffs i gokinderna...

"Åå det där var gött för mamma duu, nu har mamma fått nye krafter och tålamod...."

Hahahaha alltså jag skrattar och småler bara jag tänker på serien Mia och Klara! Underbara serie! Igår när jag satt på jobbet så kunde jag inte bärga mig tills jag skulle få komma hem och kolla på roliga klipp på Youtube! Sjukt. Tänkte dela med mig av vilka klipp jag tycker är roligast.

Ett bra val ändå

Jag är trött, slut och jag vet inte allt! Idag beslutade jag mig för att köpa Vekorevyn istället för middag... Anledning? Mja, jag ansåg att tidningen var lite roligare, hehe. Nej men jag hade endast 37:- på kortet och skulle bli tvungen att gå hem och föra över pengar (som ni förstår har jag inte telefonbank vilken jag ändå är ganska glad över...) Så jag blev tvungen att välja... Så det blev mjölk och flingor till middag idag. Supergott tycker jag, för det var torkade jordgubbar och "yogurtklumpar" i :-)


Vill ni veta något roligt. Eller jag skiter i om ni inte vill för jag måste berätta i vilket fall! JO, idag då jag satt i kassan och scanna in varor i godan ro så ser jag helt plötsligt på skärmen att en vara heter " Rackabajsare " Jag var tvungen att kolla ner på bandet och se vad det var för någonting, men eftersom att den var från charken och var inrullad i papper gick det inte att se. Jag vart still en stund och det kändes som jag satt i en evighet och bara skrattade inombords. Tankar som " Har dom i charken haft lite skoj och skämt-skrivit sådär!?" Men vet ni, vi HAR en vara som heter RACKABAJSARE! Åh så underbart!!! :-)

Godmorgon! Här sitter jag och äter mina mackor. Snart ska jag iväg till tunnelbanan som tar mig till jobbet. Slutar 19.30 :-(


150910

OOOH JAG DÖR AV TRÖTTHET. Det borde man nästan kunna göra...


I morgon är min näst sista arbetsdag för den här veckan. Sen har jag helg. Det blir nog en helt alldeles underbar helg för jag tar nämligen tåget hem till Duved vid 00-tiden på fredag. Kommer till Åre vid 7-tiden och åker hem igen 18.43 på söndag. En intensiv helg med andra ord, men värt :-) Jag ska kramas och pussas med alla :-) Ronja ska få en blötpuss på munnen, för det vet jag att hon vill ha. Frågan är om jag verkligen vill med tanke på allt hon stoppar i munnen... Men JA det vill jag, för denna gång i alla fall haha!


Nej nu ska jag och Simon kolla på den sista filmen av dom tre som vi hyrde i lördags. Det blir " I Love You Phillip Morris " Hoppas den är bra. Det återstår att se...


Natti.

Matlagning

Simon: Värmde du maten verkligen på 4min? (stod så på förpackningen).
Jag kollar surt på honom och säger "Nä jag värmde den så länge som jag själv ville". Dum fråga tyckte jag då.
Simon: Aaaaa juust ja, jag glömde bort att du var en "rebelisk-matlagare". 

Faktiskt, jag lagar och gör allt tvärtemot när det gäller matlagning. Jag själv tycker att det blir bäst när jag gör det på mitt vis. Jag följer sällan recept och ändrar alltid om recepten lite granna då jag kollar :-) Det tror jag Simon tycker är lite jobbigt, för han följer recepten stenhårt och kan då inte få det svar som han vill ha av mig då han undrar över något!  (Det går ju inte lite på en tjej som inte kollar recepten).

Livet i lådor

En liten rolig sak. Då jag inte skriver någonting på ett tag kollar "många" in min blogg. Men då jag väl skriver något så blir helt plötsligt ingen intresserad längre. Haha är det inte knasigt så säg?

Vad har hänt idag, i veckan eller jag vad har hänt denna månad? Denna månad har faktiskt gått otroligt fort. Har redan hunnit jobba på mitt nya jobb i en månad. Ganska sjukt tycker jag. Just nu består mitt liva av kärlek, mat och jobb. Det enda jag skulle kunna klara mig utan är det sistnämnda. Vi bor i ett kaos men klarar det ganska bra ändå. Mina kläder ligger i lådor och uppe på lådor... Vi har nämligen ingen garderob. Eller jo, men det är inga vettiga hyllor i den så, ja det får bli lite hur som helst. Men då vi känner oss rika får vi köpa en byrå och lite hyllor. Så fort det blir bättre ordning så kan jag faktiskt lägga upp lite bilder här:


Till helgen åker jag hem för att vara hemma två dagar! Alltså blir det otroligt intensiva dagar. Men så värt det♥ Ska kramas och pussas med alla :-)
Nu borde jag sova för jag ska jobba i morgon...

Valet i kvalet?

Men fyfasen alltså!!! Det är mindre än en vecka kvar till valet och jag har ingen jäkla aning om vad jag ska rösta! Jag tycker att det är otroligt viktigt att man röstar på någonting för annars har man ingen rätt att uttala sig om hur det går sedan. Tänk att det ska vara så svårt. Jag tror jag vet vilken sida jag står på. Eller rättare sagt jag är ganska säker.


Min älskade familj ♥

Jag ligger här i sängen och kollar runt på internet. Läser min systers blogg och bara känner " Fan vad jag saknar dig Karro. Fan vad jag saknar dina kramar ". Först tänkte jag, ska jag skriva som jag känner just nu, att jag saknar min familj så sjukt att det gör ont i mig eller kommer jag uppfattas som en otroligt mesig människa då? Jag har trotts allt mina föräldrar och syskon 60mil härifrån. Jag kan prata med dom på telefonen, jag kan skypa och chatta. Men faktiskt så räcker inte det alla gånger. Det gör så ont i mig ändå. Min familj är verkligen mitt allt! Pappa var här i helgen, det var mysigt och jag behövde krama han lite :-) Jag är duktig på att sakna personer och hädelser. Jag är en riktig nostalgiker !
Här är en nytagen bild på min "lillflicka" tillsammans med hennes lekkompis Simon! Visste ser hon kär ut. Se bara som hon lutar sig mot honom och ler!♥


Världens bästa pappa som faktiskt älskar Ronja otroligt mycket han också! Fint ♥


Finaste mamma♥

Bästa storasystern♥


Saknar er!!!


Jädrans vad jag blev sugen på kalla, tunna, gula pannkakor med socker på!

...Det skulle inte sitta helt fel just nu.
Känner mig hängig och varm, annars hade jag ställt mig och gjort det direkt!

Djurgården 9

Snyft. Nu har pappa och alla åkte hem. Inte alls roligt! Följde med dom till slussen för att säga hejdå.

På vägen hem köpte jag med mig lite frukost, som jag ska överraska Simon med.


Igår fick vi alla våra grejer hit i alla fall. Känns otroligt skönt att få sova i en riktigt säng igen. Och för att inte glömma om att ha köksstolar igen! Inget mer golv! Tjohoo! Har i alla fall kommit en bit med att packa ur kartonger, men det känns som att det är tusen miljoner kvar! Aja, det ska väl inte vara så svårt att få upp!


Efter frukosten och lite fixande här hemma ger vi oss ut för att leta efter kläder till Simon. Det är det här som är så underbart med att bo i en storstad, alla (nästan) affärer är öppna på söndagar också! :-)
Jag och Simon, igår då vi alla var iväg till Gröna Lund! Åkte båt över ifrån Slussen! Underbart att man kan ta sig fram på alla möjliga vis här! Det räckte att visa sitt acess-kort :-)

Livet leker...

Dom här chokladknularna kallar jag och Simon bajskorvar. Visst ser dom ut som det?
I alla fall, om jag ska sluta att vara omogen så tänkte jag bara säga att jag sitter och äter en massa choklad, bla. brejk som liknar... ja ni vet. Börjar inte för ens 17 så jag har sovit och slöat hela dagen. Och nu fyller jag på med energi! Ska bara jobba fyra och en halvtimme idag... Men dock så jobbigt är det. Sen tar jag i alla fall helg.

Happy

Alltså ååå... Jag vet aldrig hur jag ska börja efter att jag haft ett litet uppehåll. Det är som så svårt, för man vill skriva allt på en och samma gång. Nej, inte är det lätt inte!


Nu är jag i alla fall här, och jag behövde lite inspiration. För det är jobbigt när man så gärna vill skriva men inte vet hur. Min inspiration som gjorde att allt släppte var då jag läste min kompis Linas systers blogg. Det är en härlig och befriande blogg... Knäppt ja, men så är det :-)


Ända sedan vi flyttade hit till Stockholm har allt gått väldigt fort. Fast det kan man se lite olika på egentligen. Lägenheten går sjukt långsamt fram, har fortfarande inga möbler. Man uppskattar verkligen allt hädan efter! Men när det gäller jobbet så har jag verkligen jobbat på som en liten tok. Helgen kommer verkligen vara en underbar helg på alla sätt och vis. I morgon jobbar jag 17-20.30 sedan ska jag ta tunnelbanan till Daniela som är här över en kväll med ett fotbollsgäng. Så då blir det en massa mys med prat. På lördag är jag ledig och då kommer våra möbler!!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! Fast framför allt, min älskade bästaste pappa + en för tillfälligt hemliga gäst kommer hit! LÄNGTAR! Sen får jag verkligen inte glömma bort att berätta att min fina kusin med kompis kommer hit då också! Hallå, hur kan det här bli en dålig helg!? Dessutom är jag ledig på söndag, det är verkligen pricken över i:et!

RSS 2.0