Lillasyster ♥

Älskade lilla Ronja, eller Jajja som hon kallar sig själv. Nu är hon 1år och 3 månader och allas lilla älskling. Hon är så klok och förstår så mycket. Jag blir stolt för varje litet framsteg i utvecklingen. Nu kan Ronja; klättra upp i fotöljen, kasta boll, hjälpa till att plocka ihop (även fast hon allra mest gillar att plocka fram), göra slängkyssar, vinka hejdå, gå på potta och kissa (har dock hänt endast några gånger), busa, skrattar otroligt sköna skratt och framför allt kan Ronja vara världens goaste tjej! Ronja älskar nämligen att kramas och att gosa med familjen, katterna, filt/kudde eller en mjuk nalle. Fast även hårda saker som, dockor, golvet eller varför inte ett knä går bra att gosa med! Hon säger oftast "mmmmmmmmmmmmmmmmh" med den mildaste rösten och ser allmänt nöjd ut när hon gosar med något eller någon. Den senaste tiden har hon gärna kramat sig runt mig, eller någon i familjen som en liten apa med både armar och ben och håller så ett bra tag. Vilket jag toookälskar!
Hon ger en gärna stora feta blötpussar♥

Sen gillar hon såklart att dansa och gungar gärna med hela kroppen. Att snurra har blivit den senaste grejen och blir även lite yr efteråt, vilket inte hindrar henne från att snurra nästa gång.
Hon är en otroligt envis tjej som aldrig ger upp. Därför ser hon extra nöjd ut efter att hon kommit upp i den stora fotöljen hemma och möts av massa applåder! ... Hon applåderar gärna åt sig själv då också!
Hon har fyra tänder som är framme, men två till är på G. Hon borstar dom morgon och kväll och tycker om tandkräm!
Hon älskar att vara utomhus då hon kan kolla på "lulla" vilket är flugor eller plocka grus. Men framför allt ÄLSKAR hon kakor! Hon vet vart kakorna är och går varje dag fram till lådan och säger bestämt "Kakkka". Apropå det så är hon otroligt bestämd också! Vill hon verkligen ha något så pekar hon och säger "DÄÄÄ!!! DÄÄÄÄ!!!".
Men framförallt är hon världens gladaste tjej. Vet inget annat barn som utstrålar en sådan glädje som lilla Jajja ( okej jag kanske är lite partisk nu, men so what!). Hon är helt enkelt världens finaste och underbaraste tjej och lillasyster. Jag ärotroligt lycklig som får ha henne som lillasyster. Man kan inte vara stoltare!♥

Saker Ronja kan säga:
* Jajja = Ronja
* Mamma
* Pappa
* DADA = Jag och Karro
* Boppa = Bajs
* Bäpple = Äpple
* Bubba = Blåbär
* Bubbar = jordgubbar
* Titttaah
* Taaatt (och nickar huvudet) = Tack (även om hon kanske inte vet vad det betyder ännu, utan bara härmar)
*KAKKA = Kaka
* Lulla = Fluga
* DÄÄÄH = "Ska ha"

DU ÄR BÄSTA ÄLSKADE LILLTJEJEN ♥

Kommentarer
Postat av: Amanda

Underbar beskrivning av hela familjens minsting. Blev så glad och rörd över din kärleksfullabeskrivning av din lillasyster. Du är en sådan underbar storasyster Amanda och jag älskar dig så mycket. Tack för att du finns <3

2010-08-26 @ 23:25:39
URL: http://mantuss.blogg.se/
Postat av: Karro

Mamma är det du som lämnat föregående inlägg?

Hur som helst så håller jag med ditt inlägg Amanda, hon är en riktig gofis! =) puss

2010-08-27 @ 08:55:14
URL: http://enblektblondinstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0